Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

QUOTE(Ciquita @ 2009 01 23, 15:17)
Dilgelyt, vakar pasiemiau tigi kauke  thumbup.gif  ir tas saldymas toks fainas jauciasi, ne taip kaip HEADSHOOt sampunu su balzamu  doh.gif
Aciu tau labai , te  4u.gif  biggrin.gif

Visada prasom! 4u.gif Smulkiau papasakok ka plaukams daro! Svelnus? Na bet juk po betkokiu kaukiu ir geru kondishinu svelnus, kas ypatingiau ? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(evelinute999 @ 2009 01 23, 16:37)
as galvojau, kad ten bus serumas blush2.gif tai, jei kam reikia galiu perleisti, nes dilgelyte man ji buvo pazadejus. o jei, niekas neims, tai tada as nepasivesiu ir ji priglausiu smile.gif

Viena pagalvojo ant s fatcor kaukes, kad seruma siulau ,tu ant aliejuko, mislijai, kad seruma parduodu,kaip cia taip? biggrin.gif
Viskas gerai,pasilikt ir sau galiu Dream Drops aliejukas -geris wub.gif .
Atsakyti
merginos, o sitie du tai yra tas pats rekonstruktorius tik pakuotes skiriasi? blush2.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatacka5: 23 sausio 2009 - 18:19
Isigyjau user posted image user posted image tai tik teigiami atsiliepimai smile.gif Visai kitokie plaukai nei po paprastu sampunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renatacka5 @ 2009 01 23, 19:15)
merginos, o sitie du tai yra tas pats rekonstruktorius tik pakuotes skiriasi? blush2.gif

zinau, tik tiek, kad ta pirma tubeleje galima naudoti ir kaip kauke, ir kaip balzama, o antras tikriausiai naudojamas tik kaip balzamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(renatacka5 @ 2009 01 23, 20:15)

Taip, vienas ir tas pats, tik turis skiriasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2009 01 23, 19:26)
Taip, vienas ir tas pats, tik turis skiriasi 4u.gif

aciu labai taip ir galvojau mirksiukas.gif nes butu nesamone, jei 750ml butu tutelei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renatacka5 @ 2009 01 23, 20:59)
aciu labai taip ir galvojau  mirksiukas.gif  nes butu nesamone, jei 750ml butu tutelei  doh.gif

Niu jo, isivaizduoju tokia tutele, tiksliau jau visa tuta biggrin.gif
Beje, visai nieko tas reconstructor'ius, esu turejus. Dabar naudoju metine kauke ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 23 sausio 2009 - 19:04
Gal kas turi geru ar blogu atsiliepimu apie sias prekes, nes mastau isigyti.
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Orchideja85 @ 2009 01 23, 21:11)
Gal kas turi geru ar blogu atsiliepimu apie sias prekes, nes mastau isigyti.
user posted image

As naudoju sita kauke, man patinka ax.gif Plaukuciai tampa minksti, blizgus, tokie svelnus wub.gif Labai fainas saldantis poveikis, pati atsigaunu po sitos kaukes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2009 01 23, 18:14)
As naudoju sita kauke, man patinka ax.gif Plaukuciai tampa minksti, blizgus, tokie svelnus wub.gif Labai fainas saldantis poveikis, pati atsigaunu po sitos kaukes cool.gif

O ja deti tik ant galiuku ar nuo saknu iki galiuku? smile.gif Idomu tinka riebiems plaukams su sausom saknim? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchideja85 @ 2009 01 23, 21:23)
O ja deti tik ant galiuku ar nuo saknu iki galiuku? smile.gif Idomu tinka riebiems plaukams su sausom saknim? g.gif

As dedu ant visu plauku, laikau apie 5min 4u.gif Mano plaukai sakyciau normalus, gal i galus issauseje kazkiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2009 01 23, 18:26)
As dedu ant visu plauku, laikau apie 5min 4u.gif Mano plaukai sakyciau normalus, gal i galus issauseje kazkiek ax.gif

Na aciukas uz info 4u.gif
Atsakyti