Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

Nematoma, aciu uz konsultacijas ir pagalba wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 04 09, 11:40)
Nematoma, aciu uz konsultacijas ir pagalba  wub.gif  4u.gif

Visada prašom, svarbu kad padėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LLiutik @ 2009 04 09, 10:03)
o gal galetumete dar pagelbeti... ka reiskia tas voucher code ir is kur man ji gauti? g.gif  ten parasyta, kad tinka ir visokios visa electron, bet kur tada tas kodas parasytas? blush2.gif

Voucher code, tai yra nuolaidų kuponas.
O tas 3 skaitmenų kodas vadinamas CVV 2, jis arba užrašytas kt. kortelės pusėj, arba sutartyje, arba reik teirautis banko.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 04 09, 12:25)
Voucher code, tai yra nuolaidų kuponas.
O tas 3 skaitmenų kodas vadinamas CVV 2, jis arba užrašytas kt. kortelės pusėj, arba sutartyje, arba reik teirautis banko.

Oj tiksliai doh.gif Aš tik pamačiau kad apie kodą eina kalba ir jau pagalvojau kad čia tas apsauginis. Persiprašau kad supainiojau blush2.gif
Atsakyti
Atsiskaitymams internetu netinka paprastos visa electron kortelės.Jos turi būti kreditinės (pvz. Visa,bet ne Visa electron) . Paprasta kortele jūs galite atsiskaityti tik internetinėse parduotuvėse,kurios yra Lietuvoje,o jei siuntimas iš užsienio,būtina kreditinė.
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 04 09, 08:00)
Aš kaip tik vakar gavau siuntinuką iš ten visokių TIGI gėrybių, tik dar nespėjau išbandyti smile.gif
Aš kiek apnaršiau populiariausius puslapius, tai šitame TIGI produktai pigiausi, o ir už pristatymą ne taip jau daug ima, tik 5 svarus.
Viskas paprasta - susikrauni norimas prekes į krepšelį, atsiskaitai (aš turiu VISA virtuon, tai pats tas gerumas internetu atsiskaitinėt, bet tinka ir visokios kreditinės kortelės), suvedi duomenis kur atsiųsti ir viskas, lauki. Aš praėjusį ketvirtadienį ar penktadienį užsisakiau, tai šį antradeinį jau atėjo iš pašto pranešimas kad man atėjo siuntinys. Nuėjau su dokumentu į paštą ir atidavė - svarbiausia kad nėra problemų su muitais kaip siunčiant iš amerikos.  thumbup.gif

Jeigu dar bus neaišku, klausk wink.gif

Ar siuntetes is Escentuals.com? smile.gif
Atsakyti
Is escentuals.com uzsisakiau balandzio 2d. Dar kolkas jokios zinutes nesulaukiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2009 04 09, 18:54)
Is escentuals.com uzsisakiau balandzio 2d. Dar kolkas jokios zinutes nesulaukiau unsure.gif

O pinigelius nuskaiciavo uz uzsakyma? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2009 04 09, 18:54)

Labai keista, nes is sios svetaines labai greitai ateina siuntinukai, net greiciau nei per savaite g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 09, 21:00)
O pinigelius nuskaiciavo uz uzsakyma? blink.gif

Pasiziurejau, dar nenuskaiciavo g.gif . Bet viska patvirtino, turiu ir ta Track Order... Sakykit, o kaip greit jums nuskaiciuoja pinigelius?
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2009 04 09, 21:17)
Pasiziurejau, dar nenuskaiciavo g.gif . Bet viska patvirtino, turiu ir ta Track Order... Sakykit, o kaip greit jums nuskaiciuoja pinigelius?

Pradžioje matosi rezervuota suma,o kitą dieną nusiskaičiuoja.Jei nesimato net rezervuotos sumos,tai drąsiai bandykit dar kartą užsakinėti,arba jiems laišką parašykite,matyt kažkas nepavyko dėl apmokėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 09, 15:41)
Ar siuntetes is Escentuals.com? smile.gif

Taip, siunčiausi iš escentuals. Ir galvoju ateityje iš ten dar siųstis, nes tikrai patiko - greitis superinis, o kainos mažesnės negu kitur thumbup.gif
Atsakyti