Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

QUOTE(meteora_1 @ 2008 12 28, 00:49)
Noreciau isbandyti tigi kauke, tik nezinau kokia rinktis.mano plaukai banguojasi, linke pustis, noreciau, kad suglotnintu ir susvelnintu plauka. kiek zinau yra kazkokia metine ir sokoladine kaukes, kuri kokiems plaukams skirta,kokie atsiliepimai?

metines nebandziau, bet sokoladine man geriausia is visu kaukiu. Mano plaukai truputi puciasi, tai po sios kaukes jie tampa lygus, blizgus ir labai graziai atrodo (netgi sulaukiu komentaru del plauku tiesinimo) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(meteora_1 @ 2008 12 27, 23:49)
Noreciau isbandyti tigi kauke, tik nezinau kokia rinktis.mano plaukai banguojasi, linke pustis, noreciau, kad suglotnintu ir susvelnintu plauka. kiek zinau yra kazkokia metine ir sokoladine kaukes, kuri kokiems plaukams skirta,kokie atsiliepimai?

aš mėtinę rekomenduočiau, šokoladinė man kol kas nesusipratimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 28, 12:06)

drinks_cheers.gif as ir nesupratau jos esmes
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2008 12 28, 13:46)
metines nebandziau, bet sokoladine man geriausia is visu kaukiu. Mano plaukai truputi puciasi, tai po sios kaukes jie tampa lygus, blizgus ir labai graziai atrodo (netgi sulaukiu komentaru del plauku tiesinimo)  bigsmile.gif

Butent tokios priemones ir reikia bigsmile.gif

O Kristutej kazin ar yra ji??
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 28, 14:06)

O metines kokia funkcija? rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas naudoja sampuna moisture maniac?Ar tiktu jie sviesiems plaukams,kurie alinami tiesinimu ir fenavimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŠOKOLADĖ9: 29 gruodžio 2008 - 14:19
O kas is Tigi tiktu luzinejantiems plaukams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2008 12 29, 15:49)
O kas is Tigi tiktu luzinejantiems plaukams? g.gif

Vitaminus reikia gerti ir plaukus karts nuo karto kirpti... jokie sampunai siuo atveju nepades...
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2008 12 29, 17:03)
Vitaminus reikia gerti ir plaukus karts nuo karto kirpti... jokie sampunai siuo atveju nepades...

tai taip vitaminai, kirpimas kas be ko.. Bet ir kazkokiu dar priemoniu papildomai reikia naudoti..
Atsakyti
gal kas galetų patarti, kokią pirkti TIGI kaukę plaukams (blond), jei dar įkeltumėt paveiksliukus išvis būt super blush2.gif :balionas:
bei gerus ir "pasiteisinusius" smile.gif šampūnus bei kondicionierius :dubalionai:
noriu pakeist savo "milkshakus" ir pradėt naudot taip išgirtą TIGI cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilija @ 2008 12 30, 04:59)
gal kas galetų patarti, kokią pirkti TIGI kaukę plaukams (blond), jei dar įkeltumėt paveiksliukus išvis būt super blush2.gif  :balionas:
bei gerus ir "pasiteisinusius" smile.gif  šampūnus bei kondicionierius :dubalionai:
noriu pakeist savo "milkshakus" ir pradėt naudot taip išgirtą TIGI cool.gif

Man lb patinka sita kauke:
user posted image

Ir sitie sampunas su kondicionierium:
user posted image
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Daznai rasot apie tigi aliejuka dream drops kvapa, o kaip jo poveikis ar padejo skilinejusiems galiukams bei issiputimui ir susivelimui?
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2008 12 28, 12:59)
O metines kokia funkcija?  rolleyes.gif

man atsimenu nuimdavo pasipūtimą ir glotnindavo mastau.gif drėkino gerai, plaukai blizgėjo, darė juos minkštus iri slidžius
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 12 29, 14:18)
Gal kas naudoja sampuna moisture maniac?Ar tiktu jie sviesiems plaukams,kurie alinami tiesinimu ir fenavimu?

aš naudojau, šampūnas gal kiek riebaluodavo šaknis, bet tris dienas be problemų išvaikščiodavau ax.gif Aš manau, kad tiktų, juk tokius plaukus ir reik drėkint ax.gif

nagai niežti kaip noriu šito, Salon+ dbr 59 lt išeitų doh.gif
user posted image

o braškėse Tigi išvis nebėr ar tik man nerodo? unsure.gif
Atsakyti