Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

QUOTE(Kamilija @ 2008 12 30, 03:59)
gal kas galetų patarti, kokią pirkti TIGI kaukę plaukams (blond), jei dar įkeltumėt paveiksliukus išvis būt super blush2.gif  :balionas:
bei gerus ir "pasiteisinusius" smile.gif  šampūnus bei kondicionierius :dubalionai:
noriu pakeist savo "milkshakus" ir pradėt naudot taip išgirtą TIGI cool.gif

Man asmeniskai blondintus plaukucius labai gerai atgaivino bei atstate si porele
user posted image bei user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kamilija @ 2008 12 30, 03:59)
gal kas galetų patarti, kokią pirkti TIGI kaukę plaukams (blond), jei dar įkeltumėt paveiksliukus išvis būt super blush2.gif  :balionas:
bei gerus ir "pasiteisinusius" smile.gif  šampūnus bei kondicionierius :dubalionai:
noriu pakeist savo "milkshakus" ir pradėt naudot taip išgirtą TIGI cool.gif

Tikrai daug esu isbandzius tigi,geriausiai drekina Catwalk Headshot samp ir kondiske, o geriausia kauke sausiems plaukams tigi s factor.
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 12 29, 15:18)
Gal kas naudoja sampuna moisture maniac?Ar tiktu jie sviesiems plaukams,kurie alinami tiesinimu ir fenavimu?

Mano plaukai dažyti sruogomis, dažnai fenuoju, tiesinu ar garbanoju...
Naudoju MM. Man tinka ir patinka tiek šampūnas, tiek kondicionierius. Nors nieko ypatingo irgi nepastebiu. Eilinės priemonės. Man niekuo nesiskiria nuo iki tol prekybos centruose pirktų šampūnų ir kondicionierių. Naudoju jau daugiau nei pusę metų, retkarčiais pakeisdama paprastesniais šampūnais ir kondicionieriais. Esmė nesikeičia smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 30, 14:30)

o braškėse Tigi išvis nebėr ar tik man nerodo?  unsure.gif

Blyn, ir pas mane nerodo g.gif
Atsakyti
Taip noriu tos metines kaukes, bandziau uzsisakyti is www.jasonshankey.co.uk, bet kazkodel nepriima korteles verysad.gif nors turiu speciala, skirta pirkti internetu. Gal kuri zinot, kame cia problema?
Atsakyti
QUOTE(meteora_1 @ 2008 12 30, 17:57)
Taip noriu tos metines kaukes, bandziau uzsisakyti is www.jasonshankey.co.uk, bet kazkodel nepriima korteles verysad.gif nors turiu speciala, skirta pirkti internetu. Gal kuri zinot, kame cia problema?

as pabandziau,bet kad gaunasi 39lt ji su siuntimu, nu ji tikrai tiek neverta ,kiek supratau visas TIGI temas perskaicius, jei nori kazko daugiau negu yprasto balzamo poveikio smile.gif
Atsakyti
Buvau siandien Salon+, tris dienas ten 30% nuolaida visai plauku prieziuros kosmetikai!
Atsakyti
O kiek Salon+ kainuoja Tigi sampunai? Tie mazesnes talpos? Gal su nuolaida padori kaina gaunasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnia: 30 gruodžio 2008 - 20:02
QUOTE(Ugnia @ 2008 12 30, 20:00)
O kiek Salon+ kainuoja Tigi sampunai? Tie mazesnes talpos? Gal su nuolaida padori kaina gaunasi?

šitas daiktas dbr su nuolaida Salon+ kainuoja 10 Lt pigiau nei braškėse smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 30, 21:09)
šitas daiktas dbr su nuolaida Salon+ kainuoja 10 Lt pigiau nei braškėse smile.gif
user posted image

As atsiprasau uz isikisima, braskese ,tai www.strawberry.com uzsisakinejate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2008 12 30, 20:17)
As atsiprasau uz isikisima, braskese ,tai www.strawberry.com uzsisakinejate?    4u.gif

taip, taip, www.strawberrynet.com smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 30, 21:18)

Uoj, doh.gif ,aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti