Sveikos,
sakykit, o tam Daividijos Napoleonui bemiele tesla paimi, pakocioji, na apipjauni norimos formos, o paskui likusias atraizas galima vel paminkyt ir iskociot, ar jau nebe?
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 29, 11:02)
Na pagal taisykles - nebe , bet as bandysiu ir su perminkyta , nes labai jau jos daug liks
, o blynuku bus mazoka ( bent is vieno pakelio ) , o del kociojimo as klausiau , sake reikia pakocioti 
Sudomino mane tas tortas. Nusipirkau akcijines teslos
QUOTE(Inočka @ 2008 12 28, 20:35)
O vergeli
As tai pakociojau vel,imu gbaleli naujos teslos,po apacia priklijuoju atraizas ir iskocioju
Nu man tai jie labai issipute.
Eisiu ir as tortu kept.gal pavyks ka nors grazaus nulipdyt..
Eisiu ir as tortu kept.gal pavyks ka nors grazaus nulipdyt..
QUOTE(daividija @ 2008 12 29, 11:32)
As tai pakociojau vel,imu gbaleli naujos teslos,po apacia priklijuoju atraizas ir iskocioju
Nu man tai jie labai issipute.
Eisiu ir as tortu kept.gal pavyks ka nors grazaus nulipdyt..
Eisiu ir as tortu kept.gal pavyks ka nors grazaus nulipdyt..
Parodyk nors viena savisky , kuris negrazus
Aij mergos, sulipdziau Juodaji miska RECEPTAS. Bet atvirai pasakysiu, kaip tingejau puosti... na realiai aisku grazesnis gavosi, nes fotikas spalvas kazkaip iskraipo. Dar ir tai viena tik padori foto gavosi, nes tai atspindys kazkoks, tai vel kas
(Gelytes Cipciuko lipdytos
) Reikia gi prisiruosti paciai palipdyt...
Sakyciau sitas gavosi geriau, nei pirmas mano Juodas miskas, o biskvito skonis
beje, tepiau tris biskvitus, ant vidurinio dejau sokolado sluoksneli, vysnias ir grietinele. Nes jau butu per storas tortas su 4 biskvitais.
Dar grietinele kazko patezo, gal prastai isplakiau.
Beje i sokoladini glaju, dar dejau sviesto (100 g sokolado, 50 g sviesto, 2 saukstai pieno). Taip gaunasi man minkstesnis, kai sustingsta.
Prapjauto nebus
(Gelytes Cipciuko lipdytos
Sakyciau sitas gavosi geriau, nei pirmas mano Juodas miskas, o biskvito skonis
Dar grietinele kazko patezo, gal prastai isplakiau.
Beje i sokoladini glaju, dar dejau sviesto (100 g sokolado, 50 g sviesto, 2 saukstai pieno). Taip gaunasi man minkstesnis, kai sustingsta.
Prapjauto nebus
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 29, 12:54)
Vau
.......fainuolis , kodel nebus prapjauto
???.....kazkam darei ???.....aaaaaa prisiminiau vyro broliui 
Aha, vyro broliui
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 29, 12:46)
Aij mergos, sulipdziau Juodaji miska RECEPTAS. Bet atvirai pasakysiu, kaip tingejau puosti... na realiai aisku grazesnis gavosi, nes fotikas spalvas kazkaip iskraipo. Dar ir tai viena tik padori foto gavosi, nes tai atspindys kazkoks, tai vel kas
(Gelytes Cipciuko lipdytos
) Reikia gi prisiruosti paciai palipdyt...
Sakyciau sitas gavosi geriau, nei pirmas mano Juodas miskas, o biskvito skonis
beje, tepiau tris biskvitus, ant vidurinio dejau sokolado sluoksneli, vysnias ir grietinele. Nes jau butu per storas tortas su 4 biskvitais.
Dar grietinele kazko patezo, gal prastai isplakiau.
Beje i sokoladini glaju, dar dejau sviesto (100 g sokolado, 50 g sviesto, 2 saukstai pieno). Taip gaunasi man minkstesnis, kai sustingsta.
Prapjauto nebus

(Gelytes Cipciuko lipdytos
Sakyciau sitas gavosi geriau, nei pirmas mano Juodas miskas, o biskvito skonis
Dar grietinele kazko patezo, gal prastai isplakiau.
Beje i sokoladini glaju, dar dejau sviesto (100 g sokolado, 50 g sviesto, 2 saukstai pieno). Taip gaunasi man minkstesnis, kai sustingsta.
Prapjauto nebus

gražus tortas
žinok,iš karto akis užkliuvo už rožytės,sakau čia gi turbūt cipsiuko braižas,ir akurat
QUOTE(Inočka @ 2008 12 28, 22:35)
Mergaites
Va tas mano NAPOLEONCIKO gabaliukas

Bet jau skanus, slapias, nesaldus, neriebus.
Sluoksniai plonuciai (cia ju 9). Misheles neragavau, bet beveik kaip Misheles
Turbut, pats skaniausias mano tortas, kuri esu kepusi. Aciu tau, Daividija uz ideja
Va tas mano NAPOLEONCIKO gabaliukas

Bet jau skanus, slapias, nesaldus, neriebus.
kai ant saldumo patraukia, mes daznai perkam napoleono pyraga, bet turbut reiks ir paciai pabandyt sumeistraut toki grozi








