Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 03, 18:01)
wub.gif
ot melagiuke biggrin.gif sako ,nemoku saldumynu daryt smile.gif ,o malkos tai thumbup.gif  wub.gif isejo smile.gif

nu tikrai nesu linkus prie saldumynu darymo, man su miltais nemiela dirbti, nemegstu lipdyti iv. teslu blush2.gif

QUOTE(cipciukas @ 2009 01 03, 18:10)
Nerytes " malkos " pacios paciausios  thumbup.gif .....is visu kas dare ( atleiskite , jei ka izeidziau blush2.gif ) , cia mano akys taip rodo  bigsmile.gif

swoon.gif cipciuk vos nuo kedes nenukritau perskaicius tavo nuomone, nu neisivaziduoji kaip malonu isgirsti toki ivertinima ax.gif torta turbut 3-4 karta dariau savo gyvenime, malkas antra tai zinai kaip sokiravo tavo ivertinimas 4u.gif

QUOTE(Vaivaiva @ 2009 01 03, 18:27)
Na, Neryte, čia jau aukštasis pilotažas tikrai  bigsmile.gif  Idealios tiesiog, NIAM  wub.gif

wub.gif

QUOTE(papalike @ 2009 01 03, 20:30)
Super malkos, Neryte  thumbup.gif

wub.gif
aciu merginos uz ivertinima, kai nepasirikiu savo jegom sioj srity tai labai miela isgirsti gera ivertinima wub.gif
Atsakyti
rugegele23
Man tai lengvai, jis nera kietas, taciau ka tik is saldytuvo skanesnis nei kai stovi kambario temperaturoje. aisku priklauso nuo laksto storio ir kremo kiekio. As kociojau labai labai plonai, man is 500 gr. gavosi 11 lakstu 25 cm skersmens (cia jau iskeptu). Dariau jau 2 kartus (antras per naujaka). Kita karta bandysiu siek tiek storesnius lakstus daryti ir krema pagal Daividija

Masiania*
Dejau svesta su margarinu per pus, net gal margarino daugiau.
Atsakyti
Super tortukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 01 03, 20:41)
rugegele23
Man tai lengvai, jis nera kietas, taciau ka tik is saldytuvo skanesnis nei kai stovi kambario temperaturoje. aisku priklauso nuo laksto storio ir kremo kiekio. As kociojau labai labai plonai, man is 500 gr. gavosi 11 lakstu 25 cm skersmens (cia jau iskeptu). Dariau jau 2 kartus (antras per naujaka). Kita karta bandysiu siek tiek storesnius lakstus daryti ir krema pagal Daividija

Masiania*
Dejau svesta su margarinu per pus, net gal margarino daugiau.


Na bandysiu ir as... tikiuosi bus skanu lotuliukas.gif tik as gal staciakampius darysiu g.gif

As pas save radau knygoj irgi panasu torta su bemiele tesla, tik ten siek tiek kitoks pertepimas.

O cia Tavo Inocka ir Daividijos tai panasus kremai, tik kiekiai truputi skiriasi g.gif ir darymo eiga. Na zodziu skiriasi biggrin.gif Koki man daryt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 03 sausio 2009 - 20:47
Niu, ir as pasirodysiu blush2.gif

user posted image

Viduj su kondencuotu pienu ir truputi sviesto. Tik tarpini rezultata spejau nufotografuot, paskui juos sudejau ir sulipdziau/apipyliau sokoladu, bet MB ateme lekste ir pabego su ja doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man irgi Nerytės malkos na super tobulos wub.gif wub.gif .
Neryt, o tu cia is visos normos darei ar is dvigubos, nau jau labai daug ju pas tave. O gal tiesiog tumpesnes?

Masiania*
tu jau cia spejai siandien sumeistraut doh.gif
Ale greita KOKIA blink.gif .

Pas tave, sakyk jie minksti, kaip parduotuviniai ar ne, nes maniskiai siaip sau verysad.gif .
Pas tave atrodo daug tikresni wub.gif

MERGOS, tuoj GRIUSIU mega_shok.gif , galvojau cia man vaidenasi fool.gif

Galvojau Nerytei stogas pavaziavo, kad keicia avatarus, o pasirodo yra Nerytė it Neryte - paskutine raide

Cia kaip su mamkom buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 03 sausio 2009 - 20:57
QUOTE(Inočka @ 2009 01 03, 20:50)

Masiania*
tu jau cia spejai siandien sumeistraut  doh.gif
Ale greita KOKIA  blink.gif .

Pas tave, sakyk jie minksti, kaip parduotuviniai ar ne, nes maniskiai siaip sau  verysad.gif .
Pas tave atrodo daug tikresni  wub.gif

aciuks.gif
Taigi 5 minutes pasidziaugiau, kad sviesto radau, o dar 10 minuciu ir jau orkaitej kepe pyragaiciai lotuliukas.gif Minkstuciai mano. Siaip kai tik istraukiu, buna siek tiek kietesni, bet kai atvesta, minkstuciai pasidaro.
Atsakyti
O pala pala, sakykit, pvz.pagal Daividijos recepta tas plikytas kremas ir kaip kiausus reikia jau sudeti, ten parasyta, kad atvesiname, ir jei dedame trynius, tai issukame iki purumo g.gif Tai juos gal kartu su mase pakaitint? ar kaip cia gaunasi? nes jei taip zalius sudet g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 03, 21:00)
O pala pala, sakykit, pvz.pagal Daividijos recepta tas plikytas kremas ir kaip kiausus reikia jau sudeti, ten parasyta, kad atvesiname, ir jei dedame trynius, tai issukame iki purumo  g.gif Tai juos gal kartu su mase pakaitint? ar kaip cia gaunasi? nes jei taip zalius sudet  g.gif

Manau, reikia su cukrumi isplakti ir paskui viska kaitint kartu. Man su kiausiniais skaniau
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 03, 21:00)
O pala pala, sakykit, pvz.pagal Daividijos recepta tas plikytas kremas ir kaip kiausus reikia jau sudeti, ten parasyta, kad atvesiname, ir jei dedame trynius, tai issukame iki purumo  g.gif Tai juos gal kartu su mase pakaitint? ar kaip cia gaunasi? nes jei taip zalius sudet  g.gif

Jei pakaitinsi kiausiniene gausi lotuliukas.gif Siaip as viena kazkoki kremuka darudavau, tai ten is pradziu reikejo kiausini su cukrum ismaisyt, o tada i piena pilti, et ten pieno uzvirti nereikejo g.gif Man ir kazkaip zali kiausiniai nelabai patikimai ir apetitingai atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 01 03, 21:03)
Manau, reikia su cukrumi isplakti ir paskui viska kaitint kartu. Man su kiausiniais skaniau


Ir as manau kad skaniau, ir jie surisa mase geriau. Tai tada reiks su cukrum istrint, o visa kita darysiu kaip parasyta. Dar Daividija gal parasys tiksliai. Galvoju koki cia dzema deti. Turiu brukniu uogienes, bet ji ne virta, o su cukrumi, tai gal nelabai tiks g.gif lyg juoduju serbentu yra dar uogienes. Dar gal kokios atrasciau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 03, 21:05)
Jei pakaitinsi kiausiniene gausi lotuliukas.gif Siaip as viena kazkoki kremuka darudavau, tai ten is pradziu reikejo kiausini su cukrum ismaisyt, o tada i piena pilti, et ten pieno uzvirti nereikejo g.gif Man ir kazkaip zali kiausiniai nelabai patikimai ir apetitingai atrodo schmoll.gif


Man tai tie kiausiniai netrukdo, bet va pvz i Napoleona pagal Misele juos irgi reikia deti, bet ten jie issukami su krakmolu ir cukrum berods, uzpilamas karstas pienas ir virinama tada. Tai matyt ir cia panasiai reikia daryt.
Atsakyti
O man kazkaip kai ir trugdo, noriu ta, atrodo, misheles tortuka 3 sluoksniu sokoladini padaryt, bet tie zali kiausiniai mane atbaido g.gif
Atsakyti