Dar norėjau pasiteirauti Jūsų nuomonės apie šios firmos paakių kremus

QUOTE(giedrepm @ 2012 10 20, 09:36)
Sveiki, turejau si tonika, tiksliau dar ir dabar turiu esu juo labai patenkinta. jau 3 buteliuka naudojau. pas mane misri oda, truputi problematiska, tai jis man geriausias sprendimas. po jo naudojimo oda tapo svaresne, nes ir spuogiuku labai sumazejo. Del kremuko tai negaliu nieko pasakyt, turejau naktini krema sios linijos, tai jis siek tiek sausino man oda, nenaudojau jo kiekviena vakara, kas antra koki=) Bet manau kas ir sis bus panasus. 

Sveika, apie pirmąją priemonę toniką negaliu nieko pasakyti, nes nebandžiau, o štai matinę emulsiją bandžiau naudoti, išvada-nepatiko

Iš tos pačios linijos Iwostin Purritin naudoju prausimosi gelį tai jis labai patinka ir tinka, turiu labai problematišką, alergišką, mišrią odą, esu daug prausiklių bandžiusi, bet šis tiko labiausiai

Sveikos, iš Iwostin Purrintin linijos esu bandžiusi matinę emulsiją (PURRITIN Matifying emulsion) , išvada-nepatiko
, užsitepus jau po poros valandų oda pradėjo labai riebaluotis.
Iš tos pačios linijos jau 3 metus naudoju prausimosi gelį (PURRITIN Face cleansing gel) tai jis labai patinka ir tinka, turiu labai problematišką, alergišką, mišrią odą, esu daug prausiklių bandžiusi, bet šis tiko labiausiai
, dar naudoju iš tos pačios linijos koreguojantį pieštuką su spalva ( PURRITIN Concealing corrector) taip pat labai liusks, gerai maskuoja ir džiovina spuogelius, kitaip nei daugelis išbandytų maskuoklių kimšdavusių spuogus ir taip dar labiau blogindavo situaciją.
Pastaba: pastebėjau kad pradėjo tobulinti/keisti sudėtį šios linijos produkcijos, buvau nusipirkusi Iwostin Purritin face cleansing gel naujos partijos
, tai nepatiko
ir kvapas buvo kitoks ir pati konsistencija ir poveikis nebe toks...O atskirti galima ant senosios pakuotės parašyta For sensitive, oily,acne-prone skin, o ant naujosios, "patobulintosios" Oily and acne-prone skin, taip pat skiriasi pagrindinės sudedamosios dalys ir savybės. Manau kad skiriasi ir kitos priemonės šios linijos, senosios ir naujosio partijos.
Teko nemažai pavaikščioti po vaistines kad raščiau senosios partijos prausiklį, nes dauguma vaistinių jau turi naujosios partijos priemones. Kaip visada gerą daikta sugadina, pakeičia prastesnės kokybės ir dar suprango Iwostino priemonės

Iš tos pačios linijos jau 3 metus naudoju prausimosi gelį (PURRITIN Face cleansing gel) tai jis labai patinka ir tinka, turiu labai problematišką, alergišką, mišrią odą, esu daug prausiklių bandžiusi, bet šis tiko labiausiai

Pastaba: pastebėjau kad pradėjo tobulinti/keisti sudėtį šios linijos produkcijos, buvau nusipirkusi Iwostin Purritin face cleansing gel naujos partijos

Teko nemažai pavaikščioti po vaistines kad raščiau senosios partijos prausiklį, nes dauguma vaistinių jau turi naujosios partijos priemones. Kaip visada gerą daikta sugadina, pakeičia prastesnės kokybės ir dar suprango Iwostino priemonės

QUOTE(Glory @ 2014 01 07, 10:18)
Man Iwostin kremukai labai patinka, lengvai geriasi į odą, bekvapiai, mažai chemijos. Mano oda jautri, taigi reikia kremų su kuo mažiau konservantų. Naudoju drėkinamąjį kremą jau tikrai nebe pirmą pakuotę 

aš taip pat jau gan senai naudojų drėkinantį kremą irgi labai patinka dėl to kad bekvapis ir tikrai atrodo tinka mano odai. Visai nieko ir veido prausimo putos, bet va man jau antra pakuotė kai baiginėju sugenda ta pompa

QUOTE(Monalli @ 2014 01 27, 18:01)
aš taip pat jau gan senai naudojų drėkinantį kremą irgi labai patinka dėl to kad bekvapis ir tikrai atrodo tinka mano odai. Visai nieko ir veido prausimo putos, bet va man jau antra pakuotė kai baiginėju sugenda ta pompa
tai dabar kažkaip prausiklį eucerin perku

Pabandykit prausimosi gelį, jis kaip koncentratas lyginant su putomis, jau 4 metai naudoju neikad nebuvo jokių gedimų su pompa ar kitokiomis detalėmis, buteliukas 300ml su dozatoriumi, labai patogus naudojimui, ilgam užtenka, o prausiant veidą taip pat suputoja kaip putos

QUOTE(zuvedriox @ 2014 01 28, 15:15)
Pabandykit prausimosi gelį, jis kaip koncentratas lyginant su putomis, jau 4 metai naudoju neikad nebuvo jokių gedimų su pompa ar kitokiomis detalėmis, buteliukas 300ml su dozatoriumi, labai patogus naudojimui, ilgam užtenka, o prausiant veidą taip pat suputoja kaip putos 

dėkui

Vaistinėse pasirodė nauja serija Lucidin.
http://www.iwostin.pl/lucidin/

Gal yra jau bandžiusių?
Lenkijoje jau senokai parduodama,kainos irgi pigesnės gerokai.
http://www.iwostin.pl/lucidin/

Gal yra jau bandžiusių?
Lenkijoje jau senokai parduodama,kainos irgi pigesnės gerokai.