Įkraunama...
Įkraunama...

Iwostin kosmetika

Sveikos, gerbiamosios tongue.gif
noriu su jumis pasikonsultuoti blush2.gif Gavau dovanų naktinį Iwostin kremą. Jis yra is linijos aknei gydyti. Mano oda yra visiškai normali, kartai atsiranda mazu spuogeliu. Ar galiu naudoti ta naktini krema? ka manote? jis turi ten siaip visokiu geru regeneruojanciu ir t.t. savybiu.. Tik mastau, ar jis visiskai tik aknei skirtas gydyti, ar galima ir normaliai odai naudoti? kas gali ivykti? smile.gif vienai nakciai jau pasitepiau - viskas gerai lyg ir smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalelis248 @ 2008 12 15, 13:42)
Sveikos, gerbiamosios  tongue.gif
noriu su jumis pasikonsultuoti  blush2.gif  Gavau dovanų naktinį Iwostin kremą. Jis yra is linijos aknei gydyti. Mano oda yra visiškai normali, kartai atsiranda mazu spuogeliu. Ar galiu naudoti ta naktini krema? ka manote? jis turi ten siaip visokiu geru regeneruojanciu ir t.t. savybiu.. Tik mastau, ar jis visiskai tik aknei skirtas gydyti, ar galima ir normaliai odai naudoti? kas gali ivykti? smile.gif vienai nakciai jau pasitepiau - viskas gerai lyg ir  smile.gif

Jeigu pasitepus gerai jauteisi - tai gal ir gerai. Bet jeigu jis skirtas aknei - t.y. su žalia juostele, tai jis yra kiek stipresnis, pvz riebesnei odai. Todėl patarčiau atidžiai stebėti savijautą. Linkusiai riebaluotis odai, kai kyla spuogeliai, ši serija thumbup.gif Tik vėl - dabar žiema, o ši serija gali per daug nusausinti, todėl gal geriau palikti šiltesniems orams g.gif
Tokia mano patirtis.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kaip Jums Iwostin kosmetika? Kokie butu atsiliepimai apie kremukus? Turiu meginuka naktinio kremo skirto i acne linkusios odos prieziurai...
Atsakyti
Aš Iwostin'o bandžiau lengvą dieninį kremą jautriai odai. Jis toks lengvas buvo, tačiau mano sausai odai jis buvo per lengvas. Net vasarą odą sausėjo, tai nežinau, kaip čia jį ir bevertinti. Šiaip patiko, kad bekvapis ir kaina labai nedidelė.
Dar bandžiau naktinį kremą, jis buvo gerokai riebesnis. Vėlgi man nei labai super, nei labai prastas. Toks nežinau, ar antrą kartą pirkčiau.
Atsakyti
Esu įsigijusi Iwostino pusiau riebų kremą sausai, jautriai ir linkusiai į alergiją odai. Tepiausi kokią savaitę, paskui pastebejau, kad mano oda per dieną, o ypač - atsikėlus, iš ryto, tapo labai sausa, palei nosį net ėmė pleiskanoti. Nežinau, kaip tą paaiškinti, bet taip buvo, lyg tas kremas būtų pats drėkinęs ir sausinęs odą unsure.gif tai man kažkaip nelabai...
Atsakyti
O man Iwostin vienintele odos prieziuros priemoniu gamintoja, kurios produkcija man idealiai tinka. O mano oda super iti turbo jautri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(#vėja# @ 2009 01 27, 16:09)
Esu įsigijusi Iwostino pusiau riebų kremą sausai, jautriai ir linkusiai į alergiją odai. Tepiausi kokią savaitę, paskui pastebejau, kad mano oda per dieną, o ypač - atsikėlus, iš ryto, tapo labai sausa, palei nosį net ėmė pleiskanoti. Nežinau, kaip tą paaiškinti, bet taip buvo, lyg tas kremas būtų pats drėkinęs ir sausinęs odą  unsure.gif tai man kažkaip nelabai...

MAn buvo panasiai. Pirkau ziemos dienai pusiau riebu krema, o nakciai drekinamaji. Bet teko juos sukeisti, kadangi tuo pusiau riebiu tepant oda diena, pleiskanoja oda smile.gif Bet kai sukeiciau, tai viskas puiku smile.gif
Atsakyti
Visa linija turiu, ir esu patenkinta, ypac drekinamuoju, gerai ir greitai isigeria, nepalieka pleveles. smile.gif
Atsakyti
siandien isigijau iwostin raminamaji valomaji tonika, pirmas ispudis neblogas rolleyes.gif dar turiu apsaugini krema nuo saules spf 50, kuris labai maloniai tepasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 02 18, 16:44)
Visa linija turiu, ir esu patenkinta, ypac drekinamuoju, gerai ir greitai isigeria, nepalieka pleveles. smile.gif

kokia linija turi?
uzvakar nusipirkau is purritin linijos maskuojamaja priemone, tai uztepus ant spuogelio ant virsutines lupos ziauriai nugrauze ir liko ryskiai rozine deme, kuri siandien pradejo serpetot blink.gif
Atsakyti
Turiu melynaja linija. Spuogeliam tai neturiu, turiu riebu naktini kremuka, dienini, drekinanti. IWOSTIN Moisture CREAM drekinantis su vit e, sitas bent man tai geris, perku jau antra, smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Female @ 2009 02 20, 17:35)
kokia linija turi?
uzvakar nusipirkau is purritin linijos maskuojamaja priemone, tai uztepus ant spuogelio ant virsutines lupos ziauriai nugrauze ir liko ryskiai rozine deme, kuri siandien pradejo serpetot  blink.gif

Oho, idomu blink.gif ,o tu paklausiai ar tinka lupom maskuoti? kiek suprantu jum ant lupos pusleline. g.gif
Atsakyti
man irgi patinka iwostin riebiai odai linija..vienintele pigesne kosmetika kuri patiko ir tiko smile.gif
Atsakyti