Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių gimdymas

Neisivaizduoju ka daryti - maniskei jau 65 dienos nestuke.gif , kaciukai jauciasi kad duodasi, spardosi stipriai, bet pati nera labai stora, net ant palanges nesunkiai uzsoka, karstosi visur ir jokiu pozymiui, kad ruostusi gimdyti schmoll.gif Nezinau kaip cia elgtis, bijau kad nebutu kokiu komplikaciju. Juk 65 dienos, kiek zinau virsutine riba....
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2007 07 17, 09:04)
Neisivaizduoju ka daryti - maniskei jau 65 dienos nestuke.gif , kaciukai jauciasi kad duodasi, spardosi  stipriai, bet pati nera labai stora, net ant palanges nesunkiai uzsoka, karstosi visur ir jokiu pozymiui, kad ruostusi gimdyti schmoll.gif Nezinau kaip cia elgtis, bijau kad nebutu kokiu komplikaciju. Juk 65 dienos, kiek zinau virsutine riba....

Literaturoje apie kates nurodoma, kad nestumas gali uzsitesti ir iki 69 dienu.

Katės neštumas
Atsakyti
Aš pastebėjau kad įpatingai kačiukai pradėjo judėti paskutinėmis neštumo dienomis smile.gif Nesijaudink ir laukite-svarbu katės nebepalikite vienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Laukiam, nerimaujam, dukra net su draugemis niekur neina, kad negimtu kai paliksim viena, tuo tarpu kate-mama - nei susijaudinimo, nei laukimo... Pries saulute sisldosi, murkia arba duksta - ir tiek ziniu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuvedra76 @ 2007 07 17, 09:13)
Literaturoje apie kates nurodoma, kad nestumas gali uzsitesti ir iki 69 dienu.

Katės neštumas

Aciu uz labai gera nuoroda - kaip tik laiku susipazinau su reikalinga pagalba. Dabar drasiau lauksiu kaciuku gimimo. Cia Aleksandros pirma vada - praeitas kartas buvo nelaimingas - ivyko persileidimas...........
Atsakyti
Na va, vakar buvo didžioji diena smile.gif Mano Pupa atsivedė 5 kitukus smile.gif Vakar kelias valandas nerado sau ramybės, glaustėsi, o kažkur nuo 21.00 val. prasidėjo sąrėmiai - miaukė, tankiai kvėpavo, iškišusi liežuviuką lekavo, inkštė ir.. 23.00 val. prasidėjo gimdymas. Paskutinį mažylį pagimdė kažkur 2.30 val. Dabar guli su knirziukais tvarkingai ir murksena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo modestina: 17 liepos 2007 - 10:17
QUOTE(mot99 @ 2007 07 17, 11:06)
Aciu uz labai gera nuoroda - kaip tik laiku susipazinau su reikalinga pagalba. Dabar drasiau lauksiu kaciuku gimimo. Cia Aleksandros pirma vada - praeitas kartas buvo nelaimingas - ivyko persileidimas...........

Sekmes ir stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(modestina @ 2007 07 17, 11:15)
Na va, vakar buvo didžioji diena smile.gif Mano Pupa atsivedė 5 kitukus  smile.gif Vakar kelias valandas nerado sau ramybės, glaustėsi, o kažkur nuo 21.00 val. prasidėjo sąrėmiai - miaukė, tankiai kvėpavo, iškišusi liežuviuką lekavo, inkštė ir.. 23.00 val. prasidėjo gimdymas. Paskutinį mažylį pagimdė kažkur 2.30 val. Dabar guli su knirziukais tvarkingai ir murksena smile.gif

Sveikinimai su sekmingu gimdymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2007 07 17, 11:27)
Sveikinimai su sekmingu gimdymu 4u.gif

Ačiū smile.gif Daba esu daugiavaikė močiutė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuvedra76 @ 2007 07 17, 11:15)
Sekmes ir stiprybes  4u.gif

Aš dar palinkėčiau ramybės, nes katė perims jūsų nerimą, o to manau nereikėtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(modestina @ 2007 07 17, 11:15)
Na va, vakar buvo didžioji diena smile.gif Mano Pupa atsivedė 5 kitukus  smile.gif Vakar kelias valandas nerado sau ramybės, glaustėsi, o kažkur nuo 21.00 val. prasidėjo sąrėmiai - miaukė, tankiai kvėpavo, iškišusi liežuviuką lekavo, inkštė ir.. 23.00 val. prasidėjo gimdymas. Paskutinį mažylį pagimdė kažkur 2.30 val. Dabar guli su knirziukais tvarkingai ir murksena smile.gif

Manoji dar vis nestuke.gif ....
O kaip sekasi "daugiavaikei mociutei" ir knirziuliams??? Nereikia kokios ypatingos prieziuros?
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2007 07 19, 15:57)
Manoji dar vis  nestuke.gif ....
O kaip sekasi "daugiavaikei mociutei" ir knirziuliams??? Nereikia kokios ypatingos prieziuros?

Ačiū, kol kas viskas puikiai smile.gif Nors Pupai tai pirma vada, ale ji tvarkosi pavyzdingai smile.gif
Atsakyti