Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių gimdymas

?????
Maniskei pries pora valandu uzejo keli saremiai, eme gailiai kniaukcioti , pasirode truputis isskyru ir nurimo.
Dabar miega sau ramiai.
Ar cia jau vaziuoti pas veterinara ar dar laukti???????
Atsakyti
Gal lukterk? Maniškei vandenys nubėgo apie 7 val... sąrėmiai prasidėjo apie 9 val. gimdymas - apie 11 val...
Atsakyti
skambinau veterinarei - sake gimdymas gali trukti iki 24 val. Ir nakti dar gali ir pramiegoti.... O jei kas bus itartino - teks vezti. kol kas laukiu.
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2007 07 19, 20:25)
?????
Maniskei pries pora valandu uzejo keli saremiai, eme gailiai kniaukcioti , pasirode truputis isskyru ir nurimo.
Dabar miega sau ramiai.
Ar cia jau vaziuoti pas veterinara ar dar laukti???????

Gariausia yra orentuotis taip. pirmas kaciukas turi pasirodyti veliausiai po 2 valandu po to kai nubega vandenys. jei po dvieju valandu nuo vandenu nubegimo niekas nesirodo, reiketu vezti pas gydytoja. nes ilgai laukti negerai. gali kackiukai uzdusti.
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2007 07 19, 21:49)
skambinau veterinarei - sake gimdymas gali trukti iki 24 val. Ir nakti dar gali ir pramiegoti.... O jei kas bus itartino - teks vezti. kol kas laukiu.

Kaip sekasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2007 07 20, 08:13)
Kaip sekasi? 4u.gif

Turim kol kas du.
Visa nakti akiu nesumerkiau, kai busima mamyte ramiausiai sau murkdama miegojo po kaldra tarp mano koju.... Kai pries pat septynias uzsnudau - isgirdau kniauktelejima ( mamos) ir nuklojus kaldra pamaciau bala ir labai susikaupusia Aleksandra. Po to pora saremiu ir islindo rainas kaciukas - 7.05 ... Tiek pergyvenau ar kate pati susitvarkys, o ji viska kuo puikiausiai atliko ir taip svelniai apsikabinus vaikeli uzsnudo - atrode tarsi pabuciavo. Net susigraudinau. O antras gime tik 11.30, nors vandenys vel nubego gal 8 val..... Ir dar islindo kojom i prieki - labai bijojau, ypac kai liko istrigus galvyte, o saremiai sustojo..... Jau masciau gal cia traukti, o jis isireme letenelemis i mamos uzpakali ir pats galva issitrauke blink.gif blink.gif blink.gif
Dabar visi trys knarkia, as islekiau pusvalandziui iki darbo, bet pilve juda manau dar kokie trys. Vaikai budi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2007 07 20, 13:04)
Turim kol kas du.
Visa nakti akiu nesumerkiau, kai busima mamyte ramiausiai sau murkdama miegojo po kaldra tarp mano koju.... Kai pries pat septynias uzsnudau - isgirdau kniauktelejima ( mamos) ir nuklojus kaldra pamaciau bala ir labai susikaupusia Aleksandra. Po to pora saremiu ir islindo rainas kaciukas - 7.05 ... Tiek pergyvenau ar kate pati susitvarkys, o ji viska kuo puikiausiai atliko ir taip svelniai apsikabinus vaikeli uzsnudo - atrode tarsi pabuciavo. Net susigraudinau. O antras gime tik 11.30, nors vandenys vel nubego gal 8 val..... Ir dar islindo kojom i prieki - labai bijojau, ypac kai liko istrigus galvyte, o saremiai sustojo..... Jau masciau gal cia traukti, o jis isireme letenelemis i mamos uzpakali ir pats galva issitrauke blink.gif  blink.gif  blink.gif
Dabar visi trys knarkia, as islekiau pusvalandziui iki darbo, bet pilve juda manau dar kokie trys. Vaikai budi 4u.gif

kai pati stresavau dėl savo Pupos, o dabar jau viskas ok, tai galiu pasakyt tik tiek - viskas bus ok smile.gif Ir sveikinu su pirmagimiais smile.gif
Atsakyti
sveikos, mergaitės, nežinau kur čia paklaust. mano Pupa vakar susilaukė mažylių. nuo to laiko dar nebuvo tulike doh.gif , nesitraukia nuo vaikučių išvis wub.gif , valgo guolyje, lėkštę laikau panosėj, tai dar kas sekundę žiūri ar vaikiukai nedingo biggrin.gif . kaip čia su tuo tualetu daryt? nesusigadins sau pūslės?
Atsakyti
Manoji gimdymo diena nei valge nei gere, tai irgi i tualeta nejo. bet jeigu daugiau nei para neina...... g.gif Gal ir tualeta arciau prinest?
Atsakyti
para laiko visiskai normalu gali ir dvi. Manau bent jau pakolkas nejudink jos ir nurimk pati mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif . ėda gerai, bet iš guolio nė krust schmoll.gif . nu kaip nors
Atsakyti
Sveikos. Dabar ir man reikia patarimo. smile.gif
Prieš valandą ar dvi mano katė pagimdė, deja, iš 3 išgyveno tik vienas.. Kiti 2 gimė negyvi. verysad.gif

Šiaip ne taip mažyliui parodėm, kaip žįsti, bet dabar mane neramina, kad katė nedemonstruoja jokio motiniško švelnumo. Iš pradžių uostė jį, laižė, bet dabar dąsiai lipa iš dėžės atsigert, kai lelius jai prie spenelio prilipęs.. Tokia pasimetus atrodo. Kiek laiko jūsų katės būna guoly su vaikučiais? Ar visada būna ar išeina pasivaikščiot? Maniškė vis laka kaip išprotėjus, baisu, kad lipdama iš dėžės mažiuko neužspaustų.. unsure.gif
Atsakyti