Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių gimdymas

QUOTE(glossi @ 2007 11 11, 18:31)
Merginos, ar jums nebuvo tokio atvejo. Kate jau apsikaciavo, o toks jausmas, kad pilve dar jauciasi kazkas. na, turiu galvoj, gal koks negyvas kaciukas uzsilikes. Tuo labiau, kad kate kazkaip keistai vis ziuri man i akis ir miaukia, trinasi prie manes, lyg ko praso.Ir man ji atrodo dar labai stora.

Gali buti,kad dar yra pilve kaciukas.Ir nebutinai negyvas,kate gali pagimdyti praejus parai po gimdymo sveika grazu kaciuka.O ar placentos visos isejo?
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2007 11 11, 18:46)
Gali buti,kad dar yra pilve kaciukas.Ir nebutinai negyvas,kate gali pagimdyti praejus parai po gimdymo sveika grazu kaciuka.O ar placentos visos isejo?

Rodos po kiekvieno vis uzkandziavo placenta. Nu rodos dabar aprimo, bet gal tik del to, kad sveciai atvaziavo su vaiku. Tai ir buna labai tyliai, kad tik jos lobio neuztiktu. Bet kai as nueinu, lyg viskas ramu.
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2007 11 11, 18:31)
Merginos, ar jums nebuvo tokio atvejo. Kate jau apsikaciavo, o toks jausmas, kad pilve dar jauciasi kazkas. na, turiu galvoj, gal koks negyvas kaciukas uzsilikes. Tuo labiau, kad kate kazkaip keistai vis ziuri man i akis ir miaukia, trinasi prie manes, lyg ko praso.Ir man ji atrodo dar labai stora.

Mano katė prieš kelias dienas kačiavosi ir buvo du negyvi mažyliai, bet ji juos pati pagimdė, tikrai neliko viduj. Tai gal pas taviškę irgi liko, nebūtinai negyvas, nesirūpink. smile.gif
Kiek žinau, gali ir po kelių valandų atsivest dar vieną užsilikusį, tai belieka laukt. Sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
Tai va, vakar kate kaip ir aprimo, naktis praejo ramiai. O siandien ji man ir vel kazka aiskina doh.gif , stanginasi. Nusprendziau vezti pas vetus. Vyras tik dar isleke su reikalais ir zadejo greit gristi. O ji per ta laika eme ir pagimde GYVA katuka! clap.gif Nu tikrai to nesitikejau. Nes kiek ciupinejau pilveli, niekas jau nejudejo. Nu, gal jau viskas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2007 11 11, 18:46)

Na, vakar tikrai nepatikejau tavo zodziais doh.gif O siandien jie issipilde ir su kaupu. Siandien pagimde viso 3 katulius- visi gyvi. O jau vakar kiek laikiau ranka ant pilvuko, jokiu judesiu nejauciau- kaip keista.
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2007 11 12, 13:27)
Na, vakar tikrai nepatikejau tavo zodziais  doh.gif O siandien jie issipilde ir su kaupu. Siandien pagimde viso 3 katulius- visi gyvi. O jau vakar kiek laikiau ranka ant pilvuko, jokiu judesiu nejauciau- kaip keista.

Sakiau,sakiau tongue.gif Labai dziaugiuosi del jusu thumbup.gif Saunuoles.O tai kiek is viso kaciuku?O kad judesiu nebuvo,nieko keisto.Pries gimdyma ju dazniausia nebuna.Aukit dideli ir grazus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2007 11 12, 13:27)
Na, vakar tikrai nepatikejau tavo zodziais  doh.gif O siandien jie issipilde ir su kaupu. Siandien pagimde viso 3 katulius- visi gyvi. O jau vakar kiek laikiau ranka ant pilvuko, jokiu judesiu nejauciau- kaip keista.

Kaip smagu wub.gif
Bet nemazai kaciuku turetu buti?
Sveikinimai jums visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2007 11 12, 13:31)
Sakiau,sakiau  tongue.gif Labai dziaugiuosi del jusu  thumbup.gif Saunuoles.O tai kiek is viso kaciuku?O kad judesiu nebuvo,nieko keisto.Pries gimdyma ju dazniausia nebuna.Aukit dideli ir grazus  wub.gif  4u.gif

6 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2007 11 12, 13:36)

Oho bigsmile.gif Saunuole mamyte.Staigiai bucki jai nuo manes 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif , labai noriu lelijines spalvos britu trupaplaukes katytes wub.gif , gal kas zinot kieno katyte laukiasi, arba jau turi naujagimiu nestuke.gif ax.gif ??? Prasykit man jei kanors zinot mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano kate ir 2 savaiciu begyje turi pirmaji karta gimdyti. Pasiskaicius fomuma, tai nusiraminimas neateina, gericau nerimas padideja.
Na aisku taip visada, kad jei viskas gerai tai nelabai kas ir raso, o jei kas ne taip tai norisi pasiguosti.
Tikiu, kad dauguma atveju kates sekmingai kaciuojasi.
Tikiu motule gamta, kad tokiame nuaturaliame procese zmogaus isikisimo nereikes, bet aisku pasidomiu, o kas jeigu?? smile.gif
Atsakyti
Gal galite patarti koks turetu buti kates gimdymo guolis.
Nors pastaciau jai deze siltame irengtame musu negyvename kambaryje. Vietele rami, silta, jai pazistama.
Deze tokia, kad kate galetu laisvai joje judeti, viena sienele pazeminiau, kad kate galetu i ja patogiai ilipti. Taciau nepanasu, kad jai patiktu mano siulomas guolis, vis smirineja po kabarius taikosi i spinta listi, i lova po kaldra.
Pasiskaiciau litertauroje na viska padraiau kaip parasyta. Net isemaiu medziaga is guolio, idejau laikrascio, kad galetu patenkinti savo kapstymo instinkta.
Keleta kartu nejau idejau ja, parodziau, papaskaojau kam cia to reikia, ji pasedi, pamurkia mano glostoma ir atgal smile.gif
Nesugalvojau kaip cia ja sugundyti apsistoti sioje vieteleje g.gif
Atsakyti