Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių gimdymas

QUOTE(zizelius @ 2008 06 19, 09:06)
Žinokit mano 'gražuolė' nemaitina savo kačiukų...
Neišsimiegojom visai...
Kas kelias valandas kėlėmės maitinti...su švirkštu į klykiančias burnas bandėm įkišti bent truputi pienelio...
keturi klykiantys visą naktį...   
Nežinau ką daryt kad jie imtų papus ir žystų...
Kartais net katė ima panikuoti ir lipa kniaukdama į mūsų lova, tipo 'padėkit' 
Nei laižo kačiukų, beveik nešildo, tai pūsles šiltas vis keičiam...pilvukus masažuojam...
...

...

Apsisarvuokit kantrybe.Kate po cezario,nenuostabu,kad nemaitina.Bet turetu pradeti(nors negarantuoju)O jei ne,va taip ir turesit maitinti juos kas 2-3 val.Pabandykit pirmiausia nuraminti kate.Paguldykit ,paglostykit,paspauskit speneli,turi pasirodyti pienas.Tada bandykit prie to spenelio kaciuka prikabinti.Svarbu,kad tik pradetu zysti,o tada ir pienas prades gamintis,ir kaciukai bus pavalge.Jei kaciukas neims spenelio,atsargiai praziodykit ir ikiskit i burnyte,tuo paciu momentu paspauskit speneli,kad kaciukas pajaustu pieno skoni.Svarbiausia jus nepanikuokit,nes kate labai jaucia,pati stresuoja,todel ir blaskosi
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2008 06 19, 09:06)
Žinokit mano 'gražuolė' nemaitina savo kačiukų...
...

kažin kaip mamytei ir vaikučiams sekas g.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2008 06 10, 19:53)
Labai netgi i tema,nes kaciukus kiekviena diena reiktu sverti.Pas mane elektronines(senukuose ,maximose yra),iki 5 kg.Toks bliudukas uzsideda.Tai tikrai tiksliai sveria.Bet tinka iki kokiu nepilnai 3 men.Suaugusios nebepasveriu su jom.Tas bliudas per mazas,o jos gi ramiai nepasedi  biggrin.gif Turiu bezmena,su juo ir pasveriu,kai noras uzeina  biggrin.gif

Aciukas mirksiukas.gif Reikes ateiciai pasiruost ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2008 06 19, 22:40)
kažin kaip mamytei ir vaikučiams sekas g.gif

Jau daug geriau thumbup.gif
Pažanga matosi- jau vakar kaikurie kačiukai retkarčiais maitinosi patys ir ramesni buvo, daugiau miegojo. Ir katė visą naktį su jais buvo.
Dabar galvojam-ar palikti patiems maitintis ar dar dašerinėt papildomai.
Ir dar nežinom ką daryt, kad ji visada būtų su jais, nes dabar kai būname kartu virtuvėj-tai ji tada su kačiukais, jei tik išeinam-taip ji paskui...
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2008 06 20, 10:21)
[color=green]Jau daug geriau  thumbup.gif
Pažanga matosi- jau vakar kaikurie kačiukai retkarčiais maitinosi patys ir ramesni buvo,

nu tai labai smagu girdėt biggrin.gif
tai visi jau kačiukai paima papuką ar tik keli?
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2008 06 20, 10:59)
nu tai labai smagu girdėt biggrin.gif
tai visi jau kačiukai paima papuką ar tik keli?

vakar du, o šiandien kiti du jau paėmė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2008 06 20, 14:17)
vakar du, o šiandien kiti du jau paėmė  thumbup.gif

nu tai džiugu. kad ir jauna, bet vis tiek rūpestinga mamytė thumbup.gif
bet dabar ją pačią reikėtų palepinti vitaminukais ir maisteliu mažiems kačiukams. ir kai būna su mažyliais reikia girti, girti, girti soske.gif
Atsakyti
lapute atsivede vieną kačiuką,berniuką,baltos spalvos.spintoj ant mano švariu rūbų
Atsakyti
Merginonos patarkit,kokiu budu pazymet kaciukus,kad juos atskirciau? Ar koki siuliuka prie letenytes priristi? Ar dar kokia gudrybe? Jie visi labai panasios spalvos...Jiems siandien 2 dienos:)
Atsakyti
QUOTE(asarele54 @ 2008 06 20, 14:44)
lapute atsivede vieną kačiuką,berniuką,baltos spalvos.spintoj ant mano švariu rūbų

gal dar ne pabaiga wink.gif
kiek paskaitau šį forumą, tai katytės labai mėgsta kraitelį spintoj arba pas šeimininkus lovoj atsivest biggrin.gif
ar jinai turi paruoštą guoliuką kačiukų atsivedimui? pernešk ją ten su katinuku. tikiuosi atgal į spintą nesitys jo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2008 06 20, 14:52)
Merginonos patarkit,kokiu budu pazymet kaciukus,kad juos atskirciau? Ar koki siuliuka prie letenytes priristi? Ar dar kokia gudrybe? Jie visi labai panasios spalvos...Jiems siandien 2 dienos:)

Matai kaip keista - pas mane irgi kačiukams dvi dienos ir irgi ta pati problema-visi vienodi doh.gif biggrin.gif
Tai žinai kaip mes juos atskiriam- kolkas pagal pagal tas kabančias virkšteles- vieno ilgesnė, kito trumputė, trečio kabliukas, ketvirto - tokia rangyta biggrin.gif biggrin.gif
Tikimės, kad kai paaugs-išryškės skirtingi snukelių bruožai ar kokios kūno detalės mirksiukas.gif
Atsakyti
turi guoli bet į ji neina,miega ant lovos arba spintoj,pati duris su letena atsidare,buvau pernešusi juos,bet ta vel už kačiuko atgal į spinta,tai išemiau savo rubus patiesiau jai pakloteli ir ji spinoj isitaise
Atsakyti