QUOTE(pienių jūra @ 2006 02 16, 13:06)
Pienių jūra, aiškeregystės dovaną turi

Pačiu laiku paklausei, šįryt šeimynos susilaukėm
Kol įspūdžiai neišblėso, papasakosiu trumpai kaip ir kas

Vakar mūsų nėštukė labai keista buvo-vis lindo pas mus vakare po kaldra. mes šiaip jai leidžiam su mumis lovoj miegot, ji kojų gale miega kartais, bet vakar kaip niekad po kaldra lindo ir tarp mūsų "brovėsi"

O naktį labai į spintos duris braižėsi, kadangi spinta mano pusėj šalia lovos, aš ją vis paimu, į lovą įsikeliu. Po kiek laiko vėl pabundu, nuo braižymosi į spintos duris ir kniaukimo. Aš ją nunešu į uos guolį. (mes paruošem jai tokį minkštą guolį-nupirkom didelį pintą krepšį, bet tokį tikrai didelį, pridėjom ten nebenešiojamų vyro trikotažinių maikių, dar pleda po apačia ir krapšio viršų pledu užklojom ).
7 val ryte pabudau nuo keisto cyptelėjimo. Galvoju, musų šuo atėjo į lauką prašytis, nors šiaip ji į miegamąjį niekada neina. Atsisėdu lovoj, apžvelgiu -šunės nėra

Vėl atsigulu-jaučiu, kad tarp mūsų katytė guli. Vyras pabudo, verstis ruošėsi ant kito šono,sakau, atsargiai mūsų Princesė tarp mūsų guli..Ir tuo metu pajuntu, kažką šlapią ir vėl cyptelėjimą

..nukloju kaldrą, o ten lovos gale..

mažiukas šlapias katukas

katė vėl po kaldra pasislėpė..Vyras greit švarų rankšluostį ištraukė, perkėlė katuką į paruoštą guolį, kol aš paėmiau katę žiūriu jau vėl vienas naujai iškeptas

Tada abu katukus ir katytę į guolį perkėlėm, užklojau pledu

ir išvedžiau šunę į lauką..Ilgiau nei pusvalandžio neiškenčiau, grįžau namo. Radau 4- 2 juodi tip top į mamą, ir 2 pilki, turbūt tėtis pilkas buvo
Bet katytė mūsų taip ramiai gimdė-nė garselio neišgirdom iš jos. Dabar visi 5 taip ramiai guli, jaunoji mamytė žindo vaikučius, o tie tik pienuką traukia ir miega
bet toooooks grožis, niu nemoku apsakyt

gaila, negaliu foto įkelt.
Tai va, pagausėjo mūsų šeimyna
Papildyta:
QUOTE(Nete @ 2006 02 16, 14:19)
Manishke tikrai laukiasi mazhyliu. Tiksliau tariant po 22d. jau kaip ir turetu pasirodyt

Padariau jai nameli, bet nelabai jinai ji megsta. Diena ten pamiega kartais

O shiaip uzhbarikadavau visas spintas, kad neilistu, nebus kur detis, tures katinelius savo "namelyje" atsivest

Per dienas miega, miega, miega ir eda kaip ishprotejusi
Na, mes irgi tikėjomės, kad kai spintas uždarom ji paruoštame guoluje atsives, bet gavosi, kad pas mus lovoje