Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių gimdymas

QUOTE(Latte @ 2007 04 12, 12:24)
Tai va aš ir mąstau iš anksto jai padaryti, kad apsiprastų...Tik nežinau kokio dydžio čia tinka, nes paskui per didelę ar per mažą padarysiu ax.gif Reiks savaitgalį per super marketus eiti į paieškas  rolleyes.gif Gal kaip nuo TV užtektų g.gif

Žiūrint, koks TV joje buvo biggrin.gif Aš buvau padarius saviškei dėžę. Gana erdvi - koks 50 cm ant 40 cm gal g.gif Padaryk įlipimui landą (tokiame aukštyje, kad iš pradžių maži katukai neišliptų-neiškristų, bet pakankamai žemai, kad katė lengvai galėtų išlipt. Kokiame 20 cm aukštyje gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(gravel @ 2007 04 12, 13:31)
Žiūrint, koks TV joje buvo biggrin.gif Aš buvau padarius saviškei dėžę. Gana erdvi - koks 50 cm ant 40 cm gal g.gif Padaryk įlipimui landą (tokiame aukštyje, kad iš pradžių maži katukai neišliptų-neiškristų, bet pakankamai žemai, kad katė lengvai galėtų išlipt. Kokiame 20 cm aukštyje gal g.gif

Dėkui už konsultacijas mirksiukas.gif Viską panašiai ir įsivaizduoju kaip tu pasakoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2007 04 12, 12:44)
Dėkui už konsultacijas  mirksiukas.gif Viską panašiai ir įsivaizduoju kaip tu pasakoji smile.gif

Linkiu jums lengvo ir sėkmingo gimdymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gravel @ 2007 04 12, 13:52)
Linkiu jums lengvo ir sėkmingo gimdymo  4u.gif

Dėkui mirksiukas.gif Na man ir katei pirmas kartas tai strioko bus abejoms blush2.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti vilniečių, gal kas gali rekomenduoti veterinarą kuris reikalui esant padėtų priimti gimdymus (kalbu daugiau apie naktį), nes kiek pasiteirauju tai labai raukosi ir sako ateikite prieš kačiavimasi, o jei nesutiks atvažiuoti, tai ką tada daryti? g.gif
Iš anksto dėkui ax.gif
Atsakyti
Tai suprantu tokių nežinote g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2007 05 02, 09:25)
Tai suprantu tokių nežinote g.gif  verysad.gif

4u.gif Taip nesijaudink, pagimdysit pacios ax.gif Kokia tavo kate? Kad butu ramiau, uzsirasyk kelis telafonus draugiu ar pazistamu, kurioms daznai tenka dalyvauti katytei kaciuojantis.Jei kas bus neaisku, pasikonsultuosi telefonu mirksiukas.gif
As pirmus kartus irgi ziauriai nervinausi, o dabar jau ramiau reaguoju rolleyes.gif Kada jums ta diena? Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2007 05 02, 11:14)
4u.gif Taip nesijaudink, pagimdysit pacios  ax.gif Kokia tavo kate? Kad butu ramiau, uzsirasyk kelis telafonus draugiu ar pazistamu, kurioms daznai tenka dalyvauti katytei kaciuojantis.Jei kas bus neaisku, pasikonsultuosi telefonu  mirksiukas.gif
As pirmus kartus irgi ziauriai nervinausi, o dabar jau ramiau reaguoju  rolleyes.gif Kada jums ta diena? Sekmes  4u.gif

Mano katė britė ir kačiavimas nusimato į gegužės pabaigą. Tai suprantu jei kokios komplikacijos tai viskas šeimininko rankose ax.gif Reikia šviestis tada umn.gif Dėkui už atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2007 05 02, 11:44)
Mano katė britė ir kačiavimas nusimato į gegužės pabaigą. Tai suprantu jei kokios komplikacijos tai viskas šeimininko rankose ax.gif Reikia šviestis tada  umn.gif Dėkui už atsakymą mirksiukas.gif

Jei yra galimybe, suzinok, kaip gimde jos mamyte mirksiukas.gif Gali buti, kad taip pat gimdys ir dukryte nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glossi: 02 gegužės 2007 - 11:19
oh
merginos, labai prasau, patarkit. Turiu as tokia rusu melynuju kate, na ir nuosava katina. Katinas kaip katinas o va kate mane visai nereamino ir neramina savo elgesiu, gal net sakyciau tokia pakankamai nestabilia psichika, ja atrodo glostai, laikai, myluoji, nu kaip kate, o ji kaip soks, kaip leks kazkur be krypties ir priezasties. Nu kaip laukinis gyvunas kad elgtusi. Nesuprasi kas ten su ja.Tai va dabar ji nestuke ir net neisivaizduojat kur ji bando lizda susisukti - ant spintu. Taip taip, ten koks pusantro sprindzio vietos yra, nu ji ten ir bando. Baigiu is proto iseiti as su ta kate. Ka man daryti. suprantu, kad protingiausia buvo migdyti sita nestabilios psichikos kate, ir net ko gero garsiai ivardinti cia SM sedincia pardaveja, bet tai dabartines situacijos nepakeis. Ka man daryti.Juk jei kas jei atsitiks begimdant, tai ir padet nelabai turiu galimybiu, butumet mate kaip vaistus nuo kirmeliu girdem- du sukandzioti , trys apdraskyti doh.gif . As labai myliu kates,ir ne viena desimti metu jas laikau, bet va pernai nusprendziau pakeisti, senos numire nuo senumo, o naujas sumaniau veisle pakeisti Tai va katinas ir grazuolis ir meiluolis, ir dar viena katyte nu nuostabaus charekterio, o sitoji tai siaubas kazkoks.Padekit , mielosios, nu paguoskit kaip nors doh.gif
Atsakyti
SOS mano senutė nenustoja rėkus. jai jau 8-9metai kačiukų turėjo 2 kartus, jau net gaila ketės ar galėčiau ją vėl kergti. bet esmė tame kad jai jau 2 cezariai buvo. po antrods narkoxzės sunkiai atsighaudinėjo. nžn ką daryt, bet labai jau katės gaila
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2007 05 02, 22:10)
SOS mano senutė nenustoja rėkus. jai jau 8-9metai kačiukų turėjo 2 kartus, jau net gaila ketės ar galėčiau ją vėl kergti. bet esmė tame kad jai jau 2 cezariai buvo. po antrods narkoxzės sunkiai atsighaudinėjo. nžn ką daryt, bet labai jau katės gaila

Sterilizuot ir kuo greičiau (kai tik praeis morčius). Tai, manau, ir taip turėtų būti aišku. 8 metų katė po dviejų Cezarių tikrai neišgyvens gimdymo.
Papildyta:
QUOTE(AlfredaK @ 2007 05 02, 17:42)
oh
merginos, labai prasau, patarkit.

Na, dėl migdymo, tai visiškai nesutinku. O dėl kergimo, tai tikrai jos nereikėjo kergt, o greičiau sterilizuot. Tada ir agresijos mažiau būtų (o gal ir iš viso nebūtų ji agresyvi). Dabar jau post faktum apie tai kalbėti.
Aš tos nuomonės, kad išauklėti galima bet ką. Tik reikia kantrybės turėti ir pasikonsultuoti su apie tai išmanančiais žmonėmis 4u.gif Dabar taip nepergyvenk. Stenkis jai parodyti kitą, jaukią ir ramią vietą gimdymui. Tik tiek kad... o kokie jos kačiukai bus? Sakai, kad norėtum pasakyti viešai apie veisėją, kuri tau tą katę pardavė? O tu kam duosi savosios katės kačiukus? Jie gali irgi būti agresyvūs... Tai kam tą vargą duosi? Ar perspėsi perkančiuosius? Kaip jie elgsis su katukais? Mokės išauklėti? Sterilizuos visus? Ar mėtys kam papuolė, nes nebegalės ramiai namie gyvent? Ech...
Bet kokiu atveju - linkiu sėkmės. O jei reiks patarimų - visada kreipkis, bandysiu padėti 4u.gif
Atsakyti