Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių gimdymas

QUOTE(Sirvita @ 2009 02 06, 19:16)
Sumeistavo MB deze-nameli katei smile.gif  pirma diena, tai vaiksciojo aplinkui ir ziurejo kas cia per neatpazintas objektas  biggrin.gif  O dabar jau  thumbup.gif ir miega ten, pastatem prie radijatoriaus smile.gif

O kada jusiskei gimdyti?
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2009 02 06, 19:28)
O kada jusiskei gimdyti?

Nuo vasario 27d iki kovo 8 d panasiai terminas priseina
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2009 02 06, 20:06)
Nuo vasario 27d iki kovo 8 d panasiai terminas priseina

Oho,kaip jus cia idomiai paskaiciavot,desimt dienu skirtumu blink.gif Tai sukergta kada,ta prasme,pirma karta kai su katinu pabuvojo?
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2009 02 06, 23:08)
Oho,kaip jus cia idomiai paskaiciavot,desimt dienu skirtumu  blink.gif Tai sukergta kada,ta prasme,pirma karta kai su katinu pabuvojo?

nesu specialyste sitoj vietoj ax.gif
Tai vat ir nezinau tiksliai nuo kada skaiciuoti.
Pas drauga pabuvojo nuo Sausio 2 iki 4d. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2009 02 07, 12:16)
nesu specialyste sitoj vietoj ax.gif
Tai vat ir nezinau tiksliai nuo kada skaiciuoti.
Pas drauga pabuvojo nuo Sausio 2 iki 4d. rolleyes.gif

Oi,tai jus vasario dar net nelaukit smile.gif As savo kergiau gruodzio 24,tai laukiu kazkur vasario 27,plis minus kokia diena.O jusiske be kovo tikrai negimdys.Praeitam psl.buvau idejus kalendoriu,paziurekit,kada jums mazdaug laikas.Kazkur nuo kovo 4,bet kiek kaciu pazistamu gimde,pagimde ne anksciau 64 paros.Tad laiko dar nemazai turit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2009 02 07, 12:25)
Oi,tai jus vasario dar net nelaukit  smile.gif As savo kergiau gruodzio 24,tai laukiu kazkur vasario 27,plis minus kokia diena.O jusiske be kovo tikrai negimdys.Praeitam psl.buvau idejus kalendoriu,paziurekit,kada jums mazdaug laikas.Kazkur nuo kovo 4,bet kiek kaciu pazistamu gimde,pagimde ne anksciau 64 paros.Tad laiko dar nemazai turit  smile.gif

Tai va aciu uz kalendoriu smile.gif 4u.gif
nors aiskiau bent kiek, nes kai kur raso kad nuo 56 dienos jau gali kaciuotis g.gif
O pagal ta kalendoriu tai raso kad nuo kovo 4 smile.gif ramiau bus isvykti vasario paskutini svaitgali smile.gif
Atskaitos diena reiktu laikyti pirmaja suejimo diena ar sekancia po suejimo?
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2009 02 07, 12:33)
Tai va aciu uz kalendoriu  smile.gif  4u.gif
nors aiskiau bent kiek, nes kai kur raso kad nuo 56 dienos jau gali kaciuotis g.gif
O pagal ta kalendoriu tai raso kad nuo kovo 4 smile.gif ramiau bus isvykti vasario paskutini svaitgali smile.gif
Atskaitos diena reiktu laikyti pirmaja suejimo diena ar sekancia po suejimo?

As jei matau,kad suejimas ivyko,skaiciuoju nuo pirmos dienos
Atsakyti
Musu katyte is manikenes tapo storule wub.gif
Taip norisi pilvuka paglostyti, kartais leidziasi smile.gif

Toks kvailas klausimas iskylo ax.gif
Ar imanoma pajusti judancius kaciukus pilvelyje?
Taip noretusi pajusti juos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2009 02 16, 22:47)
Musu katyte is manikenes tapo storule  wub.gif

Toks kvailas klausimas iskylo  ax.gif

dar ir kaip imanoma! kai mano katyte buvo nescia vis glostidavau jai pilvuka ir net ausi pridedavau, tai toks jausmas neapsakomas!!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2009 02 16, 22:47)
Musu katyte is manikenes tapo storule  wub.gif

Toks kvailas klausimas iskylo  ax.gif

Jei nekystu,kai lieka 2 savaites,pradeda kaciukai judeti mirksiukas.gif Maniske tai daznai tada guli ant nugaros ir aiskai matosi,net neciupinejant,kaip juda visas pilvukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2009 02 17, 09:57)
Jei nekystu,kai lieka 2 savaites,pradeda kaciukai judeti  mirksiukas.gif Maniske tai daznai tada guli ant nugaros ir aiskai matosi,net neciupinejant,kaip juda visas pilvukas  bigsmile.gif

Aha,gryna teisybe biggrin.gif O mano ,kai plika,tai matosi gumbai tokie,tai atsiranda,tai praluola.O pridejus ranka,labai jauciasi,spardo mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2009 02 17, 10:55)
Aha,gryna teisybe  biggrin.gif O mano ,kai plika,tai matosi gumbai tokie,tai atsiranda,tai praluola.O pridejus ranka,labai jauciasi,spardo mane  biggrin.gif

Kaip fainai clap.gif
Tai jau lauksiu kol bus like 2 sav. biggrin.gif
Atsakyti