gravel o ar galima būtų jei kokių vaistų suleist, nenoriu jos pjaustyt, sakautada po narkozės sunkiai atsigavo dabar bijau.
QUOTE(pelytte @ 2007 05 03, 09:02)
gravel o ar galima būtų jei kokių vaistų suleist, nenoriu jos pjaustyt, sakautada po narkozės sunkiai atsigavo dabar bijau.
Vaistai yra blogis. Nuo jų bus dar blogiau. Jie skatina auglių atsiradimą.
Va viena citata veterinaro:
Kai kontraceptiniai vaistai duodami katei rujos metu, jie sukelia pūlingus gimdos uždegimus, spenių auglius. Tokie vaistai turi žalingą šalutinį poveikį: stimuliuoja auglių augimą, kenkia lytinei funkcijai ir netgi būsimiems palikuoniams, žaloja vidaus organus. "
Papildyta:
Dar čia pasiskaityk

http://www.freewebs....ikata/kastr.htm
visos kates labai slyksciai ir baisiai iseina is narkozes.........taip jau yra.
QUOTE(nusisypsok:) @ 2007 05 03, 09:24)
visos kates labai slyksciai ir baisiai iseina is narkozes.........taip jau yra.
Ir ką?
Visų pirma, tai reikia pasirinkti tinkamą veterinarijos gydyklą, kad neatiduotų katės po valandos ar iš karto po operacijos, kad ją prižiūrėtų iki pat atsigavimo ir paaiškintų kaip elgtis. Tada nebus baisu nei narkozė, nei pati operacija.
Nesuprantu tokių pasisakymų

QUOTE(gravel @ 2007 05 03, 09:10)
Sterilizuot ir kuo greičiau (kai tik praeis morčius). Tai, manau, ir taip turėtų būti aišku. 8 metų katė po dviejų Cezarių tikrai neišgyvens gimdymo.
Papildyta:
Na, dėl migdymo, tai visiškai nesutinku. O dėl kergimo, tai tikrai jos nereikėjo kergt, o greičiau sterilizuot. Tada ir agresijos mažiau būtų (o gal ir iš viso nebūtų ji agresyvi). Dabar jau post faktum apie tai kalbėti.
Aš tos nuomonės, kad išauklėti galima bet ką. Tik reikia kantrybės turėti ir pasikonsultuoti su apie tai išmanančiais žmonėmis
Dabar taip nepergyvenk. Stenkis jai parodyti kitą, jaukią ir ramią vietą gimdymui. Tik tiek kad... o kokie jos kačiukai bus? Sakai, kad norėtum pasakyti viešai apie veisėją, kuri tau tą katę pardavė? O tu kam duosi savosios katės kačiukus? Jie gali irgi būti agresyvūs... Tai kam tą vargą duosi? Ar perspėsi perkančiuosius? Kaip jie elgsis su katukais? Mokės išauklėti? Sterilizuos visus? Ar mėtys kam papuolė, nes nebegalės ramiai namie gyvent? Ech...
Bet kokiu atveju - linkiu sėkmės. O jei reiks patarimų - visada kreipkis, bandysiu padėti
Papildyta:
Na, dėl migdymo, tai visiškai nesutinku. O dėl kergimo, tai tikrai jos nereikėjo kergt, o greičiau sterilizuot. Tada ir agresijos mažiau būtų (o gal ir iš viso nebūtų ji agresyvi). Dabar jau post faktum apie tai kalbėti.
Aš tos nuomonės, kad išauklėti galima bet ką. Tik reikia kantrybės turėti ir pasikonsultuoti su apie tai išmanančiais žmonėmis

Bet kokiu atveju - linkiu sėkmės. O jei reiks patarimų - visada kreipkis, bandysiu padėti

ka as tau padariau kad tu su manim sitaip dabar

QUOTE(AlfredaK @ 2007 05 03, 09:57)
Na ir kur gi aš čia užsipuolu? Kaltinu? Tikrai ne. Beje, jei apie negalią kalbam ir apie tai, kad nėra kaip nuvežt katės sterilizuot, tai galiu pasakyti, kad dar nesu atsisakius niekam padėt. Net iš Kauno susiorganizuočiau atvažiavimą, jei kam tokia bėda prispirtų Vilniuje. Taigis.
QUOTE(AlfredaK @ 2007 05 03, 10:57)
Va taip va man atsitiko, ir as nenoreciau kad taip atsitiktu kitoms.Ka man su ja daryti, kokius budus gal kas paslaptingus zino, kad ji galetu nuviliota zemoj aplinkoj.
Kitoj temoj aš gi siūliau paruošti jai guolį ir uždaryti atskiroje patalpoje.
Kas dėl operacijos tai perrišti nereikia vežioti.Tik už 10 dienų siūlus išimti.O daugumoje gydyklų katę ryte atveži , vakare pasiimi.
Ir iš vis man ta katė nepanaši į psichinę.Tai veislei būdingas judrumas.Dėl neėdimo, tai irgi nematau problemos.Mano kastruota ir tai suėda tik 30 g per dieną.
QUOTE(gravel @ 2007 05 03, 11:17)
Na ir kur gi aš čia užsipuolu? Kaltinu? Tikrai ne. Beje, jei apie negalią kalbam ir apie tai, kad nėra kaip nuvežt katės sterilizuot, tai galiu pasakyti, kad dar nesu atsisakius niekam padėt. Net iš Kauno susiorganizuočiau atvažiavimą, jei kam tokia bėda prispirtų Vilniuje. Taigis.
Na gal as netaip supratu, bet as tikrai perskaiciau kaip puolima. O pries men.nepilna as te SM ir aptikau, tai kaip nelabai ir galejau kreiptis. O kokiu budu ja itikinti nusikaroblinti ir gimdyti ant zemes, o ne medziuose, t.y. ant spintos. As tikrai panikuoju gerokai.
QUOTE(AlfredaK @ 2007 05 03, 10:27)
As tikrai panikuoju gerokai.
Matyt, katė irgi panikuoja ne mažiau

QUOTE(AlfredaK @ 2007 05 03, 17:57)

QUOTE(glossi @ 2007 05 03, 18:10)
kol kas nenukanda, bet gali buti kad is vienos placentos bus keli kaciukai tai tada paprastai nukanda veliau, kazkas taip sake.Laukiu, pilvas dar didziulis.