Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(svetelis @ 2008 03 30, 09:55)
O kur jus uzsakinejot tas taputes gumines? ar lietuvoj nera kur pirkti?

Mane irgi tas domina. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 03 30, 11:16)
Mane irgi tas domina. blush2.gif

Aš minėjau, kad iš Next. Nueikit VA ČIA, ir kreipkitės į tas, kurios perka iš UK parduotuvių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2008 03 30, 11:37)
Aš minėjau, kad iš Next. Nueikit VA ČIA, ir kreipkitės į tas, kurios perka iš UK parduotuvių mirksiukas.gif

Šitą aš žinau. Turėjau omeny, ar yra Lietuvoj tokių pirkti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 03 30, 12:08)
Šitą aš žinau. Turėjau omeny, ar yra Lietuvoj tokių pirkti. mirksiukas.gif

kiek aš ieškojau, nelabai ką ir radau, ypač tokių mažų dydžių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2008 03 30, 12:37)
kiek aš ieškojau, nelabai ką ir radau, ypač tokių mažų dydžių smile.gif

Ačiū labai. 4u.gif Sako, kad ir ten vietoj yra pirkt. Bet reiktų rizikuot. g.gif Turbūt reiks ir mums užsisakyt. O kokį dydį ėmei? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 03 30, 13:15)
Ačiū labai. 4u.gif Sako, kad ir ten vietoj yra pirkt. Bet reiktų rizikuot. g.gif Turbūt reiks ir mums užsisakyt. O kokį dydį ėmei? rolleyes.gif

Nėra už ką 4u.gif Man reikėjo 21 dydžio, pagal juos 4,5. Bet tokio nebuvo, tai ėmiau 5, tikiuosi nebus labai per didelės unsure.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2008 03 30, 13:41)
Nėra už ką 4u.gif  Man reikėjo 21 dydžio, pagal juos 4,5. Bet tokio nebuvo, tai ėmiau 5, tikiuosi nebus labai per didelės unsure.gif  biggrin.gif

Pas mus tas pats dydis. rolleyes.gif
Atsakyti
Jei tilpsim i tema, tai uzklausiu biggrin.gif planuojam skristi su 4 men mazyle - ar kas nors skride tokiame amziuje emet auto kedute? Atskiros vietos, savaime aisku, mazajai neprikom, o skrydziai Europiniai, tad nezinau ar duoda lopsi, kaip skaiciau temos pirmuose psl. Jei kas skraidete, butu smagu suzinot patyrimus. aciux 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2008 03 31, 16:52)
Jei tilpsim i tema, tai uzklausiu biggrin.gif  planuojam skristi su 4 men mazyle - ar kas nors skride tokiame amziuje emet auto kedute? Atskiros vietos, savaime aisku, mazajai neprikom, o skrydziai Europiniai, tad nezinau ar duoda lopsi, kaip skaiciau temos pirmuose psl. Jei kas skraidete, butu smagu suzinot patyrimus. aciux 4u.gif

Je netipsim persikelsim i kita biggrin.gif
Atsakyti
nauja tema blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti