Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 10

ziuriu foto ir nesuprantu, kaip jus mergytes isauginat tokius medelius, mano pinigu medelis zaliavo, augo bet paskui pradejo mesti sakas, tada persodinau, ir jau geras menuo taip ir liko viena saka, net nzn ar atsigaus g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2009 02 09, 15:12)
Nepadarysi blogiau tikrai, todėl, kad
1. piniguotis mėgsta persodinimus.
2. jau kaip ir pavasaris (nes bent jau mano visi augalai jau prabudę, leidžia stiebus, žiedstiebius ir pan), o pavasaris palankiausias persodinimams.
3. Jei buvo sliekų, tai kas 100 proc. garantuos, kad jų ten nebėra? o gal kokie kiti parazitai įsiveisė? Aišku, kad jei išorinių blogumų nėra, t.y. nenušalo (t.y. nebuvo išmestas į balkoną prie minuso), nenuėstas gyvūnų ar kitų antžeminių parazitų, nenudegęs saulėje dėl purškimo vandeniu, kai šviečia tiesioginė saulė ir pan. Tada problema ŽEMĖJE. Ir kažkoks laukimas iš baimės (?) nieko negelbėja, o tik žudo laiką. Laiką, per kurį augaliukas ir toliau miršta. Kapstyk tik tą gėliuką lauk ir žiūrėk. Jei randi kokių parazitų - raportuok, tarsimės kaip čia juos naikint. Gerai apčiupinėk bulves - jei kokia minkštoka, ar smirdi ir tamsi (kaip normali lietuviška valgoma bulvė, bet tik supuvusi) - vadinasi tokią meti į šiukšlinę. Vazone palieki tik šviesias, kietas bulves. Ir kuo plačiau tu jas susodinsi, tuo ilgiau reiks laukt rezultato. Taip kad, kai jau atrinksi geras ir supuvusias, tada žiūrėk, ar ne per didelis esamas vazonas joms.

Labai aiū už išsamų paaiškinimą. Bandysiu persodinti. Tik dar vieno patarimo norėčiau. Į kokią žemę geriausiai persodinti?
Atsakyti
QUOTE(dtania1973 @ 2009 02 10, 09:13)
Labai aiū už išsamų paaiškinimą. Bandysiu persodinti. Tik dar vieno patarimo norėčiau. Į kokią žemę geriausiai persodinti?

kaktusams skirta zeme tinka piniguociams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 02 10, 09:31)
kaktusams skirta zeme tinka piniguociams mirksiukas.gif

ir universali puikiai tinka, mano du universalioj auga.
Atsakyti
Labas supermamytės
atėjau pasigirt savo medeliu
user posted image
ir noriu parodyt kokį žiedą radau sukrautą thumbup.gif . Gal nebus baisi krizė mūsų namuos
user posted image
Atsakyti
gražus bigsmile.gif
mano vienas irgi žydėjo, tai iš pažįstamų niekas net nežinojo, kad jie žydi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatėlė @ 2009 02 10, 13:41)
Labas supermamytės
atėjau pasigirt savo medeliu

Puikus sveikas ir net žydintis gruažuolis wub.gif
Atsakyti
As tai vis ziuriu, ziuriu i tuos piniguociu ziedus.. g.gif mergaites, o jie jums nieko neprimena??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 02 10, 16:19)
As tai vis ziuriu, ziuriu i tuos piniguociu ziedus..  g.gif  mergaites, o jie jums nieko neprimena???  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kam kas ax.gif man tai ziedas kaip ziedas ir nieko neprimena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wika 111: 10 vasario 2009 - 17:22
QUOTE(Zivivi @ 2009 02 10, 15:19)
As tai vis ziuriu, ziuriu i tuos piniguociu ziedus..  g.gif  mergaites, o jie jums nieko neprimena???  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif net įsijungiau atgal savo nuotrauką pažiūrėt ką gi čia tas žiedas primena...
Atsakyti
QUOTE(Renatėlė @ 2009 02 10, 18:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif net įsijungiau atgal savo nuotrauką pažiūrėt ką gi čia tas žiedas primena...

aham, na as irgi pagrizau net hihihi.gif man jis kalijos zieda biski primena wink.gif Nors itarium omeny tureta ne tai biggrin.gif

Renatele oj myli tave gelyte- labai labai grazi good.gif Kokia krize? Finansinio bujojimo metas jums matyt ateina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 10 vasario 2009 - 20:16
Renateles labai gražus pinigų medis. Tikrai matosi kad klęsti thumbup.gif Ir dar taip seksualiai žydi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(egidijanarg @ 2009 02 09, 22:29)
ziuriu foto ir nesuprantu, kaip jus mergytes isauginat tokius medelius, mano pinigu medelis zaliavo, augo bet paskui pradejo mesti sakas, tada persodinau, ir jau geras menuo taip ir liko viena saka, net nzn ar atsigaus g.gif  verysad.gif

Būna taip. Reiškias kažkas tavo pinigėliui nepatinka verysad.gif Iš vienos šakos nėra ko labai daug tikėtis. Kad ir kaip gaila būtų, aš pirkčiau naują ir sodinčiau naujai. Gal ten bulvė supuvo ar dar kas nutiko. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 10 vasario 2009 - 21:42