Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 10

Pas mane medelis moliniame vazone rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 01 31, 10:21)
Kaktusams skirta zeme geriausiai tinga piniguociams ax.gif

aš 2 jau kelerius metus sodinu į universalią žemę, juknevičiaus ar pan. firmos - puikiausiai auga, vienas net žydėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 08, 10:02)
aš 2 jau kelerius metus sodinu į universalią žemę, juknevičiaus ar pan. firmos - puikiausiai auga, vienas net žydėjo smile.gif

Pas amen medis pasodintas į universalią, o pas mamą į kaktusinę, tai pas ją daug geriau auga mirksiukas.gif Aš savo dabar dar draskyti nenoriu, kitą pavasarį persodinėsiu tai tada jau irgi imsiu kaktusinę. negaliu pasakyti kad pas mane neauga. Auga jis, bet skirtumas tai didelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 02 08, 10:07)
Pas amen medis pasodintas į universalią, o pas mamą į kaktusinę, tai pas ją daug geriau auga  mirksiukas.gif Aš savo dabar dar draskyti nenoriu, kitą pavasarį persodinėsiu tai tada jau irgi imsiu kaktusinę. negaliu pasakyti kad pas mane neauga. Auga jis, bet skirtumas tai didelis  ax.gif

kad negalėčiau pasakyti, kad pas mane prastai auga, - auga puikiai. ir kolegės į universalią sodina. tai aš pasiliksiu pries savo pasirinkimo, nes priekaištų neturiu smile.gif
Atsakyti
o unevirsalios zemes irgi buna ivairios sudeties, priklausomai nuo gamintojo, o kad del kaktusu zemes, tai zamiokulkui ji biski skurdoka, jam reikia riebesnes zemes
Atsakyti
kaip tokius grazius tuos piniguocius uzauginat???
gal pinigeliais tresiat
Atsakyti
Sveikos, mano pinigiuotis vis po truputi mirsta. Jau metus bandau atgaivinti ir nieko neiseina. Vis daugiau saku nukerpu. Laistau kas 2-3 savites, o lapai kaip geltonavo, taip geltonuoja. Ka man daryti?

http://img440.images...=pic0019zr6.jpg
Atsakyti
QUOTE(dtania1973 @ 2009 02 08, 18:38)
Sveikos, mano pinigiuotis vis po truputi mirsta. Jau metus bandau atgaivinti ir nieko neiseina. Vis daugiau saku nukerpu. Laistau kas 2-3 savites, o lapai kaip geltonavo, taip geltonuoja. Ka man daryti?

http://img440.images...=pic0019zr6.jpg

O žiūrėjot, kas vazono viduje? Gal ten jau bulbos supuvę, ar kokie parazitai apsigyvenę? Nes pagal medelį tai vazonas ryškiai per didelis: arba jis puikiai gyvena ir dabar augina bulbikes (bet tada kodėl džiūna viršūnės g.gif ). arba jis iš dalies supuvo, todėl likusios bulvikės auga gavusios naujų plotų ir neaugina šakelių.
Aš iš karto versčiau ligonį iš vazono ir ieškočiau priežasčių žemėje.
Atsakyti
Pas mane vienintele gele ,kuri nereikalauja dideles prieziuros,auginu plastikiniame vazone ,palaistau patresiu ,ziuriu jau 5 uglius leidzia,pinigu uztenka ,bet kad daugiau ju butu nepastebejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš saviški labai retai laisčiau, kas 2-3 savaites. Irgi taip pat pradėjo geltonuoti lapai ir mažiausios šakelės džiūti. Pradėjau gausiau laistyti. Žiūrėsiu kas bus toliau...
Atsakyti
saviškį išmaudžiau po šiltu dušu, jam padėjo, atsigavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2009 02 08, 19:36)
O žiūrėjot, kas vazono viduje? Gal ten jau bulbos supuvę, ar kokie parazitai apsigyvenę? Nes pagal medelį tai vazonas ryškiai per didelis: arba jis puikiai gyvena ir dabar augina bulbikes (bet tada kodėl džiūna viršūnės  g.gif ). arba jis iš dalies supuvo, todėl likusios bulvikės auga gavusios naujų plotų ir neaugina šakelių.
Aš iš karto versčiau ligonį iš vazono ir ieškočiau priežasčių žemėje.

Tai jeigu yra supuvusiu bulviukiu, jas man reiketu iskapstyti ir ismesti? Ar as dar daugiau nepakenkciau atskyrus tas bulviukes ir jas apziurejus?
Pries metus, kai pradejo jis sitaip vysti bandziau persodinti. Ir tada labai issigandau blink.gif Buvo uzpuole sliekai. Bet manau tada isnaikinau visus kenkejus. Sliekams padariau tikra pirti.
Nuo to laiko nenorejau daugiau jo kankinti. Jis isleidzia nauja atzalele ir ji tuoj pat nuvysta. schmoll.gif
Bijau vel lysti i vidu, kad nepadaryciau dar blogiau.
Atsakyti