QUOTE(liepsnele @ 2009 02 28, 00:05)
zemej nezinau tiksliai net kokioj, ir tiksliai nepamenu, ar praeitais metais persodinau, ar pries 2m.
Turbut universalioj zemej 
Liet emiau dazniau, anksciau laikiaus nurodymo liet reciau - ne dazniau nei kart i savaite ar net i dvi, bet dabar lieju tiek pat, kiek kitas geles (2-3 k. i sav.), ir ta i lekstute ipilta vandeni jis labai greit susiurbia. Keliskart patresiau, gal du kartus per menesi (paskiau nebe), perkeliau nuo stalo ant saldytuvo, kuris kaip ir priesais langa, bet toli nuo jo, gal kokie 2-3 metrai. Nepurskiu, tik vis ketinu po dusu nupraust
Tai kaip ir nieko ypatingo nedarau.
O negali but, kad pas tave zemej slieku yra arba perlaistei?

Liet emiau dazniau, anksciau laikiaus nurodymo liet reciau - ne dazniau nei kart i savaite ar net i dvi, bet dabar lieju tiek pat, kiek kitas geles (2-3 k. i sav.), ir ta i lekstute ipilta vandeni jis labai greit susiurbia. Keliskart patresiau, gal du kartus per menesi (paskiau nebe), perkeliau nuo stalo ant saldytuvo, kuris kaip ir priesais langa, bet toli nuo jo, gal kokie 2-3 metrai. Nepurskiu, tik vis ketinu po dusu nupraust

Tai kaip ir nieko ypatingo nedarau.
O negali but, kad pas tave zemej slieku yra arba perlaistei?
Nea tikrai negali. Nes tokioj pat zemej (netgi is tos pacios pakuotes) buvau fikusa persodinusi ir jis man klesti labai puikiai, o vat pinigiukui nepatinka kazkas... Perlieti irgi negalejau, nes buvau cia prisiskaiciusi, kad nereikia ju daznai laistyt. Dabar jeigu ir kokia antra sakele prades gelsti tai jauciu bandysiu i kaktusu zeme vel is naujo persodinti, nebezinau ko griebtis taip gaila...