Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 10

QUOTE(satanele @ 2009 03 07, 19:20)
Sveikos,pas mane piniguotis dar didesnis ,negaliu siuo metu imesti foto,vienu metu isleido penkias sakas,bet mano dziaugsmai baigesi kaip pamaciau zalius vabaliukus ir labai daug ,nusipirkau'' actar'' ,noriu paklausti ar galiu juo purksti nuo vabalu g.gif ,dekui

Manyciau jog gali drasiai purskti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

pasirodau savo pinigiuką
user posted image

neperseniausiai gavom dovanų smile.gif tai laukiu pavasario, kad galėčiau persodinti.

bet va, žiūriu keli lapeliai pradėjau ruduoti g.gif

user posted image

gal perlaisčiau??? g.gif

p.s. tikiuosi priimsit į savo šaunų būrį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raseliuke: 07 kovo 2009 - 20:22
Gali būti ir perlaistytas. Tačiau tai tik mano nuomonė. Gal jam ir vietos trūksta. Matau, kad vazonėlis visas pilnas ir dar naujų šakelių leidžia.
Atsakyti
isitaisiau jusu pasiulymu medine lazdele, tai, tikiuosi, nebeperlaistysiu daugiau ax.gif
o kokiu dideliu grazuoliu prikelet wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 03 07, 20:58)
Gali būti ir perlaistytas. Tačiau tai tik mano nuomonė. Gal jam ir vietos trūksta. Matau, kad vazonėlis visas pilnas ir dar naujų šakelių leidžia.

taip, leidžia keturias naujas šakeles. o gal dabar man jį persodinti? g.gif ar laukti šiltesnių dienų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2009 03 07, 21:00)
taip, leidžia keturias  naujas šakeles. o gal dabar man jį persodinti?  g.gif  ar laukti šiltesnių dienų? ax.gif

manyciau dar siek tiek palauk pries velykas man atrodo geras laikas persodinti geles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 03 08, 09:11)
manyciau dar siek tiek palauk pries velykas man atrodo geras laikas persodinti geles mirksiukas.gif

galima jau ir dabar, mėnulis geras smile.gif juolab jeigu ruduoja.
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 03 07, 20:58)

Man tai visai didelis jo vazonas atrodo ax.gif Gal greiciau perslaistytas, nezinau...

Pasirodau su savo - vat musu tai jau tikrai nedidelis vazonas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 08 kovo 2009 - 11:31
mergaites, ir aš šiandien gavau pinigų medį ax.gif
sakykit kaip reikia laistyt, į lėkštutę ar tiesiai į žemę g.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2009 03 08, 16:25)
mergaites, ir aš šiandien gavau pinigų medį  ax.gif
sakykit kaip reikia laistyt, į lėkštutę ar tiesiai į žemę  g.gif

as laistau tiesiai i zeme, o jei perteklius subega i lekstele - ispilu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2009 03 08, 16:51)
as laistau tiesiai i zeme, o jei perteklius subega i lekstele - ispilu mirksiukas.gif

as laistau tik i lekstute, nes tom medelio bulvem labai pavojingas dregmes perteklius yra... O jei per 10-15 min nesugeria visko is leksteles - ispilu likusi vandenuka.
Atsakyti
dėkui už info, liesiu ir aš tada į lėkštutę, juolab, kad vazonėlis mažiukas, o žemių kauburėlis labai didelis, jei tiesiai pilčiau, tai viskas nubėgtų... reiks vėliau persodint į didesnį vazonėlį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naaringiux: 08 kovo 2009 - 17:20