Įkraunama...
Įkraunama...

Durys

QUOTE(zmzramas @ 2009 02 01, 01:21)
sveiki, laikas pradeti duris uzsisakineti,gal kas pakomentuotu kainas ,kur gaminotes.mums reikia 14 duru vienetu tad norime atrasti ir kainos ir kokybes viduriuka.norime tik mediniu duru, uosiniu blush2.gif pamacius pavz gal nuomone ir pasikeistu  ax.gif
kokias duris statete katilinej i sandeliuka?ju vistiek nieks nemato g.gif

Katilineje ir garaze pas mus pagal priesgaisrines apsaugos reikalavimus istatytos sarvuotos durys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 12 29, 00:45)
ilgokai uztrukau....  blush2.gif  bet rodomes  bigsmile.gif

DURYS

slapt durys

o kokios kainos duru?

man sitos grazios
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2009 02 01, 13:18)
o kokios kainos duru?

musu? ar ju gaminamu duru? jei gaminamu tai ivairiausios 4u.gif msuu gavos kazkur apie 1650 biggrin.gif

pas mus pirmam aukste panasios 4u.gif kai dejom kastavo 1500, klausiau gruodi pardej jau buvo 2200 doh.gif
Atsakyti
sveiki,

reikia mums gamintis duris, labai aukštas, 260 cm. visi sako, kad tokio aukščio galima tik iš masyvo pagaminti... gal žinote kokius nebrangininkus, ir kad kokybiškai pagamintų? Vilniuje, arba kitur, bet kad atvežtų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 02 02, 13:59)
sveiki,

reikia mums gamintis duris, labai aukštas, 260 cm. visi sako, kad tokio aukščio galima tik iš masyvo pagaminti... gal žinote kokius nebrangininkus, ir kad kokybiškai pagamintų? Vilniuje, arba kitur, bet kad atvežtų?  4u.gif

as domejausi del tokiu duru, tik stikliniu, man paskaiciavo apie 2000 su viskuo.
sake, kitokie vyriai dedasi, jei turi buti tvirtesni, tai yra brangesni ir jei medines durys, tai dar stakles reikia perreguliuot, tai brangiau gaunasi.
siaip pakankamai padori kaina gavosi man gaminantis wenge.lt
jau sudejo, tik dar nenufotkinau - bet labai gerai atrodo, triju zmoniu nuomone, labai kokybiskos ax.gif
reiks nufotkint sia savaite ir imest cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2009 02 01, 22:14)

pas mus pirmam aukste panasios  4u.gif  kai dejom kastavo 1500, klausiau gruodi pardej jau buvo 2200  doh.gif

bet ten foto tai aliuminio konstrukcijos, jos žymiai brangesnės. ar jūsų irgi aliuminio konstrukcija? kur gaminotės tuomet?

QUOTE(ooo @ 2009 02 02, 13:06)
as domejausi del tokiu duru, tik stikliniu, man paskaiciavo apie 2000 su viskuo.
sake, kitokie vyriai dedasi, jei turi buti tvirtesni, tai yra brangesni ir jei medines durys, tai dar stakles reikia perreguliuot, tai brangiau gaunasi.
siaip pakankamai padori kaina gavosi man gaminantis wenge.lt
jau sudejo, tik dar nenufotkinau - bet labai gerai atrodo, triju zmoniu nuomone, labai kokybiskos  ax.gif
reiks nufotkint sia savaite ir imest cia  ax.gif

mums kol kas paskaičiavimai iš dviejų firmų atejo virš 3000 doh.gif čia jau su stakta ir viskuo kitu...
lauksiu foto labai jūsų wenge 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 02 02, 14:11)
mums kol kas paskaičiavimai iš dviejų firmų atejo virš 3000  doh.gif  čia jau su stakta ir viskuo kitu...
lauksiu foto labai jūsų wenge  4u.gif

pilnai tikiu, kad gali tiek ir kainuoti g.gif
as didziuju duru nesidejau, dejausi ir imesiu fotke standartiniu duru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 02 02, 14:11)
bet ten foto tai aliuminio konstrukcijos, jos žymiai brangesnės. ar jūsų irgi aliuminio konstrukcija?

as rasiau PANASIOS... wenge su stikliukais plonais keturiais... ne ne alium konstrukcija pas mus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu tokią problemą. Gyvenu senos statybos name, durys iš buto į laiptinę dvejos, abejos medinės ir šiaip gana geros atrodo, detalių nežinau, nes jas statė prieš tai buvę gyventojai, bet tikrai atrodo neblogos. Problema - gana daug garsų girdisi iš laiptinės. Kol kas keisti durų nenoriu.
Vienas pažįstamas rekomendavo durų firmą Nustic, sakė jam buvo tas pats, tai atvažiavo, užklijavo kažkokią juostelę ant durų ir staktų ir žymiai sumažėjo garsai. Bėda ta, kad tos firmos matyt nebėra, nes telefonas nebenaudojamas ir jokių veikiančių kontaktų nepavyko rasti. Skambinau kitom durų firmom, tai aišku visi siūlo pirkti naujas duris ir jokios kitos pagalbos neteikia. Aišku jiems labiau apsimokėtų man parduoti naujas duris, suprantu, bet aš norėčiau kol kas nekeisti durų.
Gal kas nors galit patarti sprendimą, gal esat susidūrę su šituo reikalu ir radot kokią nors išeitį?
Atsakyti
Gal kas gaminotes duris Loskanoje?
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 02 05, 12:31)
Sveiki, turiu tokią problemą. Gyvenu senos statybos name, durys iš buto į laiptinę dvejos, abejos medinės ir šiaip gana geros atrodo, detalių nežinau, nes jas statė prieš tai buvę gyventojai, bet tikrai atrodo neblogos. Problema - gana daug garsų girdisi iš laiptinės. Kol kas keisti durų nenoriu.
Vienas pažįstamas rekomendavo durų firmą Nustic, sakė jam buvo tas pats, tai atvažiavo, užklijavo kažkokią juostelę ant durų ir staktų ir žymiai sumažėjo garsai. Bėda ta, kad tos firmos matyt nebėra, nes telefonas nebenaudojamas ir jokių veikiančių kontaktų nepavyko rasti. Skambinau kitom durų firmom, tai aišku visi siūlo pirkti naujas duris ir jokios kitos pagalbos neteikia. Aišku jiems labiau apsimokėtų man parduoti naujas duris, suprantu, bet aš norėčiau kol kas nekeisti durų.
Gal kas nors galit patarti sprendimą, gal esat susidūrę su šituo reikalu ir radot kokią nors išeitį?

Nubėgi į Senukus (sakyčiau baldinės furnitūros skyriuje) ir nusiperki tos tarpinės. Sandarinimo juosta lietuviškai. Parduoda ją metrais - kiek paprašysi, tiek atkirps. Metras - 0,79 Lt. Būna rudos ir baltos spalvos. Siūlyčiau imti "P" profilio (pardavėjas supras), nes būna trijų storumų - tai "P" yra vidurinis. Ir apsiklijuoji duris (klijuojasi lipduko principu - nuplėši apsauginį popieriuką ir lipdai, jokių papildomų klijų). Vienoms durims reikia ~6m, tai jei 2-oms durims - 12m x 0,79 = 9,48 Lt. Vuolia... drinks_cheers.gif O durininkai atvažiavę mažiausiai 50 Lt. nuluptų... mirksiukas.gif
Atsakyti
tarp koridoriaus ir kambario yra nisa,noreciau pasidaryti svytuojancias duris,kaip buna baruose tokios dvipuses su vyriais kur varstosi pirmyn,atgal.nezinau kaip daugiau paaiskinti,manau supratote.gal kas zinote,gamina?
Atsakyti