"DORILITA" Kaunas Durys
prekybos
skyrius yra ir bazej
Dar lapkričio pabaigoje užsisakėme kambario vidines duris, kurias žadėjo įdėti po 3 savaičių. Ir ką jūs manote? Jau balandis o durų taip ir nesulaukėme, vos pavyko avansą atgaut. Įmonės direktorius vengia kalbėti, darbuotojos žada "nu rytoj tai jau tikrai atveš duris" ir taip mulkinami buvom 4 mėnesius. nu juokinga. Pažadukų kontora. Avansą paimt tai iš karto tą pačią dieną, o va su atidavimu tai kokį mėnesiuką tampėsi kol pavyko atgaut, pagrasinus vartotojų teisiu gynimo intitucija.
QUOTE(jolita123 @ 2009 03 27, 09:28)
Sveiki, mes jau pradėjome galvoti apie stiklines duris, gal kas turite? Na tokias nepermatomas , matines , bet kažkaip aš dvejoju, dar susilaikau nuo tokio pasiūlymo. Kakaip man atrodo kad bus negerai, gal kad nemačius. Jei kas ką žinote prašau info.
Turėjom tokias stiklines duris senam bute. gaminom jas gal prieš 7-8 metus, tada dar nebuvo tokios populiarios, tai teko krūva salonų perlėkt, kad kas sutiktų jas pagamint

QUOTE(julija4ever @ 2009 03 29, 20:42)
Sveiki, noriu paklausti ar butina duru spalva derinti su grindu spalva? Nes lyg ir graziau, kai viena visuma gaunasi
O gal kas turite namuose pvz. sviesias grindis ir tamsias duris. Buciau labai dekinga,jei ikelsit nuotrauku
Nes kiek ziurejau internete, tai ka as zinau, yra ir nevykusiu pavyzdziu, kai nelabai ziurisi skirtingu spalvu ir rastu durys ir grindys 

Man ta pati dilema iškilus

QUOTE(julija4ever @ 2009 03 29, 20:42)
Sveiki, noriu paklausti ar butina duru spalva derinti su grindu spalva? Nes lyg ir graziau, kai viena visuma gaunasi O gal kas turite namuose pvz. sviesias grindis ir tamsias duris. Buciau labai dekinga,jei ikelsit nuotrauku Nes kiek ziurejau internete, tai ka as zinau, yra ir nevykusiu pavyzdziu, kai nelabai ziurisi skirtingu spalvu ir rastu durys ir grindys
Mes planuojam dėti wenge duris, o grindys daugumoj kambarių bus šviesios arba vidutinio šviesumo. Nežinau, kaip atrodys tas mixas, bet labai viliuosi, kad bus gražu ir nenusivilsiu.
Mano nuomone svarbiausia, kad durų ir grindų spalvos ir raštai labai tarpusavyje nesipjautų, o tokių pačių spalvų jos tikrai gali ir nebūti. Kai grindys ir durys šviesios - man gražu, bet kai ir tos, ir tos tamsios, man gal jau būtų per daug tos tamsumos

QUOTE(Diija @ 2009 04 02, 16:21)
Turėjom tokias stiklines duris senam bute.
Labai gražios durys

QUOTE(Diija @ 2009 04 02, 15:21)
Man ta pati dilema iškilus
pas mus name langai tamsiai rudi sudėti. durų ir laiptų taip pat noriu tamsiai rudų. O vat grindis norėčiau dėti tokias vidutiniškai tamsias, gal net margas (tamsiai ir šviesiai rudas), bet nežinau kaip čia dėrės viskas 

sveika, man ir buvo tokia dilema, bet man ta wenge spalva tokia grazhi, kad neatsispyrem ir prie shviesiu grindu isidejom tamsias duris, ir visishkai gerai zhiurisi

kad tos durys nebutu kaip shashas vieninteles tamsus akcentas bute mes prie ju derinam baldus

QUOTE(Edutis @ 2009 04 04, 01:10)
Mes planuojam dėti wenge duris, o grindys daugumoj kambarių bus šviesios arba vidutinio šviesumo. Nežinau, kaip atrodys tas mixas, bet labai viliuosi, kad bus gražu ir nenusivilsiu.
Mano nuomone svarbiausia, kad durų ir grindų spalvos ir raštai labai tarpusavyje nesipjautų, o tokių pačių spalvų jos tikrai gali ir nebūti. Kai grindys ir durys šviesios - man gražu, bet kai ir tos, ir tos tamsios, man gal jau būtų per daug tos tamsumos
Labai gražios durys

Labai gražios durys

QUOTE(X-iuke @ 2009 04 04, 11:15)
sveika, man ir buvo tokia dilema, bet man ta wenge spalva tokia grazhi, kad neatsispyrem ir prie shviesiu grindu isidejom tamsias duris, ir visishkai gerai zhiurisi
kad tos durys nebutu kaip shashas vieninteles tamsus akcentas bute mes prie ju derinam baldus

Nu tadair aš nebijosiu tamsių durų ir šviesenių grindų, nes sako kad su "wenge" tipo grindim labai saug vargo, tai riksiuos šviesesnį variantą..

Kietus Baldus taip pat planuojam tamsiai rudus.

Gal kas galite patarti, kas gerai ir nebrangiai daro metalines duris , rūsiui?
QUOTE(meskius_0417 @ 2009 04 15, 15:58)
Gal kas galite patarti, kas gerai ir nebrangiai daro metalines duris , rūsiui?
yra tokia www.trestostatyba.ltTresto statyba ...manau galetu ir metalines pagaminti
pas bet kokį stalių paklausk - ne stebuklas gi čia. Tik vyrius dvipusius nusipirk ir viskas

QUOTE(meskioke @ 2009 02 27, 12:29)
tarp koridoriaus ir kambario yra nisa,noreciau pasidaryti svytuojancias duris,kaip buna baruose tokios dvipuses su vyriais kur varstosi pirmyn,atgal.nezinau kaip daugiau paaiskinti,manau supratote.gal kas zinote,gamina?
ir aš tokių durų noriu, dėčiau miegamajame, į įeinamą drabužinę

galvojom darysmės patys, bet vyrių normalių nėra

gal reikia žiūrėt specializuotose parduotuvėse, patarkit kur ieškoti? ir vyrių ir durų?

SVEIKI ,
O AS SUSIDEJAU VIDINES DURIS IS PLASTIKO SU SPALVA IS ABIEJU PUSIU...LABAI GRAZIAI ATRODO IR LENGVA VALYTI...
P.S. PIRKAU VINKELYJE... IR KITIEMS SIULAU
O AS SUSIDEJAU VIDINES DURIS IS PLASTIKO SU SPALVA IS ABIEJU PUSIU...LABAI GRAZIAI ATRODO IR LENGVA VALYTI...

P.S. PIRKAU VINKELYJE... IR KITIEMS SIULAU

pagaliau ir mes uzsisakem vidaus duris 1 aukstui...
daromes naturalaus medzio is pusies
isirinkau spalva venge
o modeliuka sitoki....kainyte gausis apie 850 -900lt

gamina taurages raj firma isikurus...
na ziuresim po 3 svaiciu kokia kokybe
daromes naturalaus medzio is pusies
isirinkau spalva venge

gamina taurages raj firma isikurus...
na ziuresim po 3 svaiciu kokia kokybe