Įkraunama...
Įkraunama...

Durys

Sveikos mamytės, biggrin.gif
Gyvenu perkunkiemyje. ax.gif blink.gif Bute jau galima gyventi, bet dar neturime durų. Vaiksčiodama po savo rajoną, pamačiau reklamą WENGE durys. Gal kas nors jau esate pirke iš šios parduotuvės duris g.gif , ar šiaip žinote kokių nors atgarsių apie šią parduotuvę? g.gif O gal galite patarti kur geriausios ir pigiausios durys Vilniuje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(motoraika @ 2009 04 16, 21:16)
ir aš tokių durų noriu, dėčiau miegamajame, į įeinamą drabužinę ax.gif , bet pirkti tokių tai nėra schmoll.gif ,
galvojom darysmės patys, bet vyrių normalių nėra schmoll.gif ,
gal reikia žiūrėt specializuotose parduotuvėse, patarkit kur ieškoti? ir vyrių ir durų? 4u.gif

Tokių durų tikrai yra. Vaineta prekiauja vokiškom Huga durim ir ten galima užsakyt ir švytuoklines. Tik bus pagal spec užsakymą, teks palaukt 4-5 savaites. Ir kainos nepasakysi, reik uzklausinet konkreciai.

QUOTE(janna @ 2009 04 04, 11:47)

o kas čia per durys? Kas jas gamina ir kokios kainos? ax.gif

Atsakyti
Mums irgi duru paieska sodybai tuoj prasides... kaip nenoriu, nes zinau, kad niekada man nabuna graziu duru, plius, nenorim brangiu, ir neturim laiko vazinet ir ieskot, nes visi savaitgaliai ir taip jau atiduoti sodybos restauravimui... pasiguodziau...
gal kas nors naudojates elektroninem parduotuvem? galetumet ka nors rekomenduot? bent laiko sutaupyciau! smile.gif
Atsakyti
o as ieskau metaliniu duru i daugiabucio sandeliuka (rusyje). gal kas sutiktu pasidalinti patirtimi kur geriausia tokias uzsisakyti? vilnius
Atsakyti
Sveikos smile.gif gaila, bet negaliu nieko patarti del rusio duru, patiems irgi sis reikalas pribres artejant rudeniui. Zinau tik tiek, kad kaina gali buti apie 400 lt (bent tiek mums sake vienoje is zonduotu parduotuviu).

O man butu labai idomi nuomone apie sarvo duris, kuriu konstrukcija ne is profiliuoto vamzdzio, o is 1,5 mm storio plieninio lakšto. Gamintojai sako, kad tokia konstrukcija "nepalyginamai lengvesnė ir standesnė už analogiškas konstrukcijas iš profiliuoto vamzdžio". Gal kas turit tokias duris ir galetumete pasidalinti patirtimi?

Sudomino, nes kaina nuo standartiniu sarvo duru kitose vietose skiriasi apie 200-300 lt, juos tikrai rastume kur kitur panaudoti smile.gif

Ieskome nebrangiu, paprastesniu, gerai garsa is laiptines izoliuojanciu ir musu silumos i laiptine neisleidzianciu duru. Detume dvejas, bet ne sarvo duris, bet kad prieskambaris taip idomiai padarytas, kad ner kur antru duru statyt, kad butu patogu :}

Atsakyti
Tai kad gal jums, strykt, uzteks ir vienu sarvuotu - ir saugu, ir patogiau, nei dvejos.
Atsakyti
gal kas parasytu kainas duru ,kas jau isigijo.kur gaminot ,kokias?? 4u.gif ar duris reikia sustatyti pries sienu glaistyma,ar po?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zmzramas @ 2009 05 07, 01:16)
gal kas parasytu kainas duru ,kas jau isigijo.kur gaminot ,kokias?? 4u.gif ar duris reikia sustatyti pries sienu glaistyma,ar po?? 4u.gif

Dabar as ieskau duru sodybai per elektronines parduotuves, jau nusiziurejau keleta smile.gif
o kai mes butui dejom duris po sienu glaistymo, tai apsigadino, deja...
Atsakyti
QUOTE(zmzramas @ 2009 05 07, 02:16)

pirkau duris iš parduotuvės WENGE 4u.gif bigsmile.gif esančios perkunkiemio rajone Vilniuje. Labai esu patenkinta durų kokybę.
Atsakyti
QUOTE(rasaraumis @ 2009 05 07, 14:33)
pirkau duris iš parduotuvės WENGE 4u.gif  bigsmile.gif  esančios perkunkiemio rajone Vilniuje. Labai esu patenkinta durų kokybę.

as is ten pat pirkau - labai gerai padare, labai tvarkingas vyrukas sudejo, labai liuks durikes thumbup.gif
visi kas ateina, tas ir giria, kad geros, ir matosi, kad kokybe gera ax.gif
zodziu, patenkinta ax.gif
Atsakyti
Reikia jusu nuomones - ka manot apie tokias, http://www.eshop.b-a...4...t&type=list . Jos man reikalingos i sodyba- pigios, paprastos, ir gali pagamint pagal ismatavimus...
tik idomu butu tokius dalykus pirkti per el. parduotuve, niekada to nedariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zmzramas @ 2009 05 07, 00:16)

Tai kad durys, mano supratimo, jau paskutinis akordas namie g.gif Na beveik paskutinis doh.gif
Atsakyti