ar jum tikrai nebuna taip kad isgeri tiroksina va ir po 30min kazkur pasidaro kazkas keisto , migdo... nu taip 1-2 val kazkoks nesavumas , po to praeina , o gal cia man psichologiskai taip
QUOTE(lucero @ 2009 01 09, 19:58)
ar jum tikrai nebuna taip kad isgeri tiroksina va ir po 30min kazkur pasidaro kazkas keisto , migdo... nu taip 1-2 val kazkoks nesavumas , po to praeina , o gal cia man psichologiskai taip
TR lyg ir neturi migdyti, o gal čia individuali organizmo reakcija? Šaunuolė tu, lucero tiek visokios naudingos informacijos surandi. Ačiū tau.

Gal įprotis, bet jeigu užtrunku nevalgius ilgiau negu 30min, tai tikrai vyksta kažkas neįprasto...net nemoku apibūdinti to jausmo

Nera uz ka , as pati domiuosi , nes nenoriu but zalia
ir dalinuosi su jumis ka suzinau
del nezinojimo , tai buvo geras pas ginekologe , sako - o is kur tu zinai ta zodi mastopatija ?

Nu as tai isgeriu 7-30 o valgau as tik 12 val kokia
gal todel....

QUOTE(lucero @ 2009 01 09, 22:00)
del nezinojimo , tai buvo geras pas ginekologe , sako - o is kur tu zinai ta zodi mastopatija ?

Ji zino , bet ji galvojo , kad as nieko nezinau
seip pastebejau dauguma daktaru mano , kad mes nieko nezinom , o tik jie viska zino.... man tai butu keista sutikt suaugusia moteri kuri nezino kas yra mastopatija , o tai kad esi jauna nereiskia , kad nieko nezinai 
http://www.youtube.c...h?v=Q6TtQIFGgaM
cia Diana Homes sneka apie Hipo , ji tiek daug juokiasi , ir seip pastebejau , kas serga hipo is zymiu zmoniu , tai jie stengias kuo daugiau sypsotis
nes sypsena ir juokas gydo , bukim optimistes
linkiu mum visom optimizmo

http://www.youtube.c...h?v=Q6TtQIFGgaM
cia Diana Homes sneka apie Hipo , ji tiek daug juokiasi , ir seip pastebejau , kas serga hipo is zymiu zmoniu , tai jie stengias kuo daugiau sypsotis

nes sypsena ir juokas gydo , bukim optimistes

linkiu mum visom optimizmo

QUOTE(lucero @ 2009 01 09, 19:58)
Man ne, nebuna jokiu keistu reiskiniu. Isgeriu tiroksina vos tik prabudusi, dar lovoje, po pusvalandzio atsikeliu ir pradedu diena, o valgau gal po kokios valandos nuo vaistu igerimo.
QUOTE(Hilda @ 2009 01 09, 17:38)
Man vaistinėj patarė Phezam pagerti. Ir man padėjo
Nebereikia tiek prisirengt, kad būtų šilta 

QUOTE(Hilda @ 2009 01 09, 17:59)
Man vaistinėj be recepto pardavė
Atėjau, pasakiau, kas yra, paminėjau, kad turiu tiroiditą ir ji pasiūlė šituos. Gal yra ir kitokių...
Jis tikrai nėra brangus kažkur apie 20 Lt/pak., bet nereikia viso pirkti - užtenka vieno lapelio

Jis tikrai nėra brangus kažkur apie 20 Lt/pak., bet nereikia viso pirkti - užtenka vieno lapelio

Phezam vaistai yra galvos kraujotakai ir deguonies smegenim gerinimas, atsargiai, tai yra vaistai, ne vitaminai, as juos geriau kai man buvo su ausim blogai, nepatarciau eksperimentuot, pacios save gydydamos dar susirgsit labiau

Plius ka dar galiu pasakyti apie Phezam, geriau juos metus, gydytojai tvirtino, kad jie sukelia ankstyvaja skleroze, todel jauniems zmonems nepatartina..
As tai piracetama kuris yra phezamo sudetyje geriau po avarijos , kai buvo galva sutrenkta
dar turiu jo , bet nezinau ar gerti savavaliskai , neurologe , kai rudeni buvau pas ja , tai nesiule nieko panasaus....
Aha cia chemija , vaistai o ne vitaminai
Linkiu gero savaitgalio mergytes

Aha cia chemija , vaistai o ne vitaminai

Linkiu gero savaitgalio mergytes

QUOTE(lucero @ 2009 01 09, 15:38)
O tu ka nori susimazinti ? juk ir taip mazai geri
justji mazinasi kiek zinau.... dar Inc kuri nebeuzeina pas mus , nes matyt visa laika ir mintis uzeme kudikis 

aga,mazint mazinu, bet tiksliau,gyd pamazinus,gavau didesne beda

taip,kad cia nelabai ka ir primazinsi,dar ir dabar man nuo1000 atpo nenukrenta,kai buvo 400

liepe man exoskope kazka dar papildomo prie tiroxino pagert,kad greiciau atstatyt bent siek tiek geresne skydliaukes veikla...nes sake ilgam tokios jos palikt negalima,jei rezultatai negereja

Dabar stengiuosi kasdien isgerti tiroksina ir nepamirsti dozes. Na ir ka - pastebejau, kad nesu tokia mieguista, turiu daugiau jegu, dienos metu esu darbingesne
Anksciau 12-13 h vos akis atplesdavau
Ziuresim kokie bus tyrimai po poros menesiu

QUOTE(lucero @ 2009 01 09, 18:58)
QUOTE(lucero @ 2009 01 09, 21:00)
gal todel....

Man gydytoja prisakė (o ir informaciniame lapelyje tas pats parašyta) tiroksiną gerti 30 min. iki pusryčių. Gal Tau tas keistumas dėl to kyla, kad išgėrusi tabletę per ilgai nevalgai?
Beje, man, kai jį gėriau (iš pradžių 100, paskui 50), savijauta buvo žymiai pagerėjusi. Ir svorio jis didinti neturėtų, kaip tik turėtų mažinti (ir sutvarkyti kitas organizmo veiklas, kurios dėl šio hormono trūkumo buvo išsiderinusios).
QUOTE(šarlotė @ 2009 01 10, 16:12)
Dabar stengiuosi kasdien isgerti tiroksina ir nepamirsti dozes. Na ir ka - pastebejau, kad nesu tokia mieguista, turiu daugiau jegu, dienos metu esu darbingesne
Anksciau 12-13 h vos akis atplesdavau
Ziuresim kokie bus tyrimai po poros menesiu

Ir bus gerseni, matysi

Aš miegu visada tik su kojinėm