QUOTE(našlaitė @ 2009 01 12, 21:11)
labas mergaitės, noriu pasidalyti savo abejonėmis ar dar maža patirtimi.
pavasarį po peršalimų, ligų netikėtai atradom, kad sergu autoimuniniu tiroid...,
kiti rodikliai buvo normos ribose, ehoskopas parodė 2 mazgus, atlikus punkcija viename mazge rasta pakitimų, konsultacija su chirurgu-operacija vienos pusės, į sivaizdavau, kad pašalinas vieną skydliaukės puse, ten kur rado pakitimų.
operavo sausio 6, prieš operaciją dar stebėjo, kaip išsidėstę mazgai, galvojau, kad jau pašalinas visą skydliaukę, bet pasirodo, kai operacijos metu padarė ekstra tyrimą, parodė, kad pakitimai nepiktybiniai, tai pašalino tik mazgus, paliko vienoje ir kitoje pusėje skydliaukės audinio, gal nereiks gerti vaistų, pati gamins-paaiškino.
bet dabar mane kankina nerimas, jeigu jau rado, kad ji pati save suvalgys po kiek laiko(gamina antikūnius), tai ar ne geriau butu ją visą išpjovus, nes kiek suprantu ją vistiek reiks šalint, ar aš klystu?pasidalinkit savo nuomone ir patirtimi , gal kam panašiai buvo
Naslaite, tikrai buk rami, kam dabar ja dar pjauti - nera reikalo. Jei jau sues save, tai sues. Tik man keista, kad tau is vis pjove, jei tie pakitimai nebuvo piktybiniai
O gal mazgai tau buvo jau labai dideli?
Pastebiu, kad Lietuvoje tai pjauna viska is eiles - reikia nereikia.... Kiek uzsienyje lankausi pas skirtingus gydytojus - visu nuomone priesinga nei Lietuvoje, pjauna tik krastutiniu atveju, kaip buna piktybiniai pakitimai, nes daugumai niekada ta skydliauke ir nesupiktybeja, tai kam pjauti