Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(Dagilis @ 2008 12 16, 12:59)

Oje, kas cia per liga? Niekada apie tai negirdejau...
aciuks.gif
aciuks.gif

\\
tai va, kad ir gydytojai būna tik viena ausim girdėję doh.gif doh.gif doh.gif
nors iš tikro per SM susiradau, kad pakankamai daug mergyčių turi šią problemą ir atranda būtent bandydamos pastoti. Esmė, kad kraujo krešumas padidėjęs ir trombozių rizika didesnė, nes kraujo ląstelės kovoja pačios prieš save.

skydliaukę pagalvojau gal greičiau bus privačiai nulėkt pasitikrint, vis tiek mokama visur... nebepamenu, berods reikia TTH ir FT3 visų pirma tirtis, ar FT4?
Atsakyti
tth visų pirma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 12 16, 11:58)
Aš pastebėjau , kad padidinus tiroksino kiekį širdutė stipriau plaka , bet užtat energijos daugiau , nesinor visą dieną miego  bigsmile.gif

Man irgi širdelę ne tai, kad stipriau plaka, o duria blink.gif Bet irgi energijos netrūksta, ne taip greitai pavargstu.
Atsakyti
Jooo , net nezinau ka daryt su ta energija , buvau ipratus visad buti mieguista biggrin.gif dabar kazkaip man keista biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Ačiū, Dagili, už naujus namučius 4u.gif Labai šauniai visą info apie ligą surašei thumbup.gif

Atsakyti
padidinus doze padidejo ir prakaitavimas ... ar jum taip irgi buvo padidinus ?wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hilda @ 2008 12 16, 18:56)
Sveikutės 4u.gif
Ačiū, Dagili, už naujus namučius 4u.gif Labai šauniai visą info apie ligą surašei thumbup.gif

flirt.gif, kad tik mačytų kaip sakoma hihihi.gif
Kaip, Hilda, laikaisi? Kas gero Kretingoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 16 gruodžio 2008 - 23:32
QUOTE(lucero @ 2008 12 16, 19:32)
padidinus doze padidejo ir prakaitavimas ... ar jum taip irgi buvo padidinus ?wink.gif

Kol gėriau vieną dieną 25 kitą 50, tol visakas buvo normose, bet kai dabar kasdien liepė gerti 50 tai prasidėjo prakaitavimas doh.gif

QUOTE(Dagilis @ 2008 12 16, 23:30)
Kaip, Hilda, laikaisi? Kas gero Kretingoje?

Ačiū, kad paklausei 4u.gif Man viskas atrodo normose. Dabar užpuolė peiškalėdiniai pasiruošimai namuose. Šiais metais planuojam Kūčias namuose su vaikais sutikt - laikas susikurt savo šeimos tradicijas ax.gif
O kad pas mus miestely vis tas pats - visi laukia Kalėdų. mirksiukas.gif Žmonių minios parduotuvėse. Nors miestelis nedidelis, bet jaučiuosi kaip didmiesty, kai į kamštį papuolu biggrin.gif
O kaip pačiai sekasi? ax.gif Kaip Kalėdinės nuotaikos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hilda: 17 gruodžio 2008 - 10:54
Aha ir dar padidėjo apetitas , jau kaip valgyt noriu blink.gif o svoris kaip stovi taip stovi , nu negi jis negali nukristi blink.gif Gerai , kad su hipo jis dar nedidėja doh.gif ax.gif
Bet prakaitavimas tikrai padidėjo , tai koks tada jis būna geriant kokį 150mg ? blink.gif
Man nusibodo savęs gailėti , tai pradėjau ieškoti ligos pliusų .... ir radau ax.gif Tai atsakomybės jausmas , nes dabar aš labiau save prižiūriu , buvau kitokia iki ligos , nemokėjau mylėti savęs ir nesamonių daug pridariau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 12 17, 12:31)
Man nusibodo savęs gailėti , tai pradėjau ieškoti ligos pliusų .... ir radau  ax.gif  Tai atsakomybės jausmas , nes dabar aš labiau save prižiūriu , buvau kitokia iki ligos , nemokėjau mylėti savęs ir nesamonių daug pridariau blink.gif

Šaunuolė thumbup.gif Ir toliau taip ploja.gif good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hilda: 17 gruodžio 2008 - 12:47
QUOTE(Hilda @ 2008 12 17, 11:46)
O kaip pačiai sekasi? ax.gif Kaip Kalėdinės nuotaikos?

Mes irgi Kaledinemis nuotaikomis jau gyvename - tvarkome, puosiame, ieskausi Kuciu receptu, nes seniau tai vienur, tai kitur tos Kucios, o dabar busime tik tryse thumbup.gif - kuo labai dziaugiuosi, nes noriu, kad Kucios ir Kaledus tikrai butu katalikiskos, Jezaus gimtadienis, o ne apsirijimas ir tradiciju be turinio laikymasis...

QUOTE(lucero @ 2008 12 17, 13:31)
Man nusibodo savęs gailėti , tai pradėjau ieškoti ligos pliusų .... ir radau  ax.gif  Tai atsakomybės jausmas , nes dabar aš labiau save prižiūriu , buvau kitokia iki ligos , nemokėjau mylėti savęs ir nesamonių daug pridariau blink.gif

thumbup.gif taip ir reikia, jei jau gavome ta ligele, vadinasi, ji mums nori kazka pasakyti g.gif ir tai turbut kiekviena ir turime atrasti.
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2008 12 17, 12:52)
Mes irgi Kaledinemis nuotaikomis jau gyvename - tvarkome, puosiame, ieskausi Kuciu receptu, nes seniau tai vienur, tai kitur tos Kucios, o dabar busime tik tryse  thumbup.gif - kuo labai dziaugiuosi, nes noriu, kad Kucios ir Kaledus tikrai butu katalikiskos, Jezaus gimtadienis, o ne apsirijimas ir tradiciju be turinio laikymasis...

Dėl tos pačios priežasties ir aš noriu namuose sutikt Kūčias. Su vaikais, vyru... ir jokių gėrimų bei besaikio valgymo. Norėčiau, kad tai būtų įsimintina šventė namuose rolleyes.gif
Atsakyti