Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Aš tai namie su tėvais .... Man labai patinka Kūčios smile.gif O Hilda , kiek tu laiko gėrei 0,25 vieną dieną , o kitą 0,50 ?
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2008 12 17, 00:30)
flirt.gif, kad tik mačytų kaip sakoma hihihi.gif

Ačiux, Dagiliuk, už naujus namučius 4u.gif . Šauniai padirbėjai, tau 12 balų iš 10 galimų. biggrin.gif ir žinoma sveikatėlės!!!!!!!!
Tanit,
nesuspėjau parašyti senoje temoje. Esi šaunuolė, visada smagu skaityti tavo pasisakymus, ačiū už įnešamą kibirkštėlę optimizmo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 18 gruodžio 2008 - 12:17
QUOTE(liūtuke @ 2008 12 18, 13:14)
Ačiux, Dagiliuk, už naujus namučius 4u.gif . Šauniai padirbėjai, tau 12 balų iš 10 galimų. biggrin.gif  ir žinoma sveikatėlės!!!!!!!!
Tanit,
nesuspėjau parašyti senoje temoje. Esi šaunuolė, visada smagu skaityti tavo pasisakymus, ačiū už įnešamą kibirkštėlę optimizmo  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciuks.gif
O kaip tavo, liūtuke, sveikatele?
Vakar dar prisiskaiciau vel apie tas ligas - ir visur tas pats - tai stresu, nervu liga lotuliukas.gif na dar ir paveldejimas. Ypac moterys paveldi is savo mamu ir seneliu.
Bet tiek to tos ligos irnesakyk.gif - tuoj Kucios, Kaledos - svesime, dziugsimes, o geros emocijos ir ligas gydo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o aš visai nejaučiu šventinės nuotaikos.Ypač nemielos man šios Kalėdos, mat šiuo laikotarpiu turėjo gimti mano vaikas, bet pavasarį įvyko persileidimas. verysad.gif Dar nežinojau, kad turiu skydliaukės hypofunkciją, gal tai įvyko būtent dėl šios problemos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2008 12 18, 14:17)
Sveikos, o aš visai nejaučiu šventinės nuotaikos.Ypač nemielos man šios Kalėdos, mat šiuo laikotarpiu turėjo gimti mano vaikas, bet pavasarį įvyko persileidimas. verysad.gif  Dar nežinojau, kad turiu skydliaukės hypofunkciją, gal tai įvyko būtent dėl šios problemos. g.gif

console.gif
Atsakyti
Tai matyt .... Bet neliudek Sella , gal kiti metai tau atnes tai smile.gif
Tai tikrai nervu , jautriu zmoniu liga smile.gif
Zinau viena moteris geria 100 mg ir lieknute , o kita geria tik 0,50 ir kg auga auga ... matot kaip skirtingai . Man su 0,25 krito , nukrito pora kg , tai idomu kaip bus su 0, 50...
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 12 18, 15:00)
Tai matyt .... Bet neliudek Sella , gal kiti metai tau atnes tai smile.gif
Tai tikrai nervu , jautriu zmoniu liga smile.gif
Zinau viena moteris geria 100 mg ir lieknute , o kita geria tik 0,50 ir kg auga auga ... matot kaip skirtingai . Man su 0,25 krito , nukrito pora kg , tai idomu kaip bus su 0, 50...

Matyt tos dvi moterys skirtingais kiekiais ir maista valgo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 12 17, 20:31)
O Hilda , kiek tu laiko gėrei 0,25 vieną dieną , o kitą 0,50 ?

Gėriau 5 mėn
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2008 12 18, 13:23)
aciuks.gif
O kaip tavo, liūtuke, sveikatele?
Vakar dar prisiskaiciau vel apie tas ligas - ir visur tas pats - tai stresu, nervu liga  lotuliukas.gif na dar ir paveldejimas. Ypac moterys paveldi is savo mamu ir seneliu.
Bet tiek to tos ligos irnesakyk.gif - tuoj Kucios, Kaledos - svesime, dziugsimes, o geros emocijos ir ligas gydo  4u.gif

Dagiliuk,
ačiū už rūpestį 4u.gif ilgai forume nesilankiau, tas laikas kai ateina žiema ne pats geriausias mano gyvenime. Problemėlės vis primena apie save. Stengiuosi tvarkytis, pamažu kapstausi. Gal po švenčių reikės save endokrinologei parodyti. g.gif Tikrai, gyvenkim švenčių laukimu, kurkime jas savo širdelėse.
Visoms sveikatėlės ir ramaus prieššventinio laiko! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2008 12 18, 13:17)
Sveikos, o aš visai nejaučiu šventinės nuotaikos.Ypač nemielos man šios Kalėdos, mat šiuo laikotarpiu turėjo gimti mano vaikas, bet pavasarį įvyko persileidimas. verysad.gif  Dar nežinojau, kad turiu skydliaukės hypofunkciją, gal tai įvyko būtent dėl šios problemos. g.gif

nepyk, jei paklausiu taves apie tokia skaudzia praeiti unsure.gif
jei gali, parasyk, kiek laiko buvo tavo pilveliui, kai ivyko persileidimas?
Atsakyti
Man tth 3,95 kaip manot ar geriant 0,50 negali pasidaryt jis per mažas ir tapt hiper???
Atsakyti
sveikos mergaites,
noreciau prie jusu prisijungti. turiu sia problemele. suzinojau visai atsitiktinai, kai bandeme pagauti gandrus ir mums nelabai sekesi... tada ir suzinojau, kad turiu tinginuke skydliauke ir PKS.... susideliojo mano visa delione.
skydliauke buvo padidejus ir turejo mazgeliu. su vaistais mazgeliai isnyko.

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 16, 02:05)
Pagal visus aprašymus man turėjo būti hipo ar link to, ir kaip suprantu po gimdymo suaktyvėjo. dabar tikiuosi ji jau praeity, nesityriau skydliaukės nėštumo metu dar, labiau jaudinausi dėl kitų ligelių, bet dabar pagalvojau, ar nereiktų dabar jau išsitirti?.....  gal kuri galėtumėt patarti, kada paprastai nestuke.gif tiria, kuriom savaitėm ta rizika padidėja? unsure.gif

mergyt, BUTINAI, BUTINAI pasitikrink. nestumas viska pakeicia. maniske skydliauke normaliai dirbo palaikoma 0.25 mg pries nestuma, o su nestumu doze turejo didinti 3 kartus, nes skydliauke nebenorejo dirbti. ejau pas endokrinologe 7 sav. as jai anksciau minejau, kad planuojam... tai ji liepe pas ja ateiti, kai tik suzinosiu, jog nestuke.gif. negydoma skydliauke nestumo metu nera gerai mazyliui.
Papildyta:
QUOTE(Sella @ 2008 12 18, 15:17)

labai uzjauciu, zinau ka tei reiskia. persileidimas gali buti ir pas sveikas moteris... gaila, kad taip atsitinka. internete raso, kad skydliauke gali itakoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KatinoUsai: 19 gruodžio 2008 - 05:05