Aš tai namie su tėvais .... Man labai patinka Kūčios
O Hilda , kiek tu laiko gėrei 0,25 vieną dieną , o kitą 0,50 ?

QUOTE(Dagilis @ 2008 12 17, 00:30)

Ačiux, Dagiliuk, už naujus namučius

Tanit,
nesuspėjau parašyti senoje temoje. Esi šaunuolė, visada smagu skaityti tavo pasisakymus, ačiū už įnešamą kibirkštėlę optimizmo

QUOTE(liūtuke @ 2008 12 18, 13:14)
Ačiux, Dagiliuk, už naujus namučius
. Šauniai padirbėjai, tau 12 balų iš 10 galimų.
ir žinoma sveikatėlės!!!!!!!!
Tanit,
nesuspėjau parašyti senoje temoje. Esi šaunuolė, visada smagu skaityti tavo pasisakymus, ačiū už įnešamą kibirkštėlę optimizmo

Tanit,

O kaip tavo, liūtuke, sveikatele?
Vakar dar prisiskaiciau vel apie tas ligas - ir visur tas pats - tai stresu, nervu liga

Bet tiek to tos ligos

QUOTE(Sella @ 2008 12 18, 14:17)
Sveikos, o aš visai nejaučiu šventinės nuotaikos.Ypač nemielos man šios Kalėdos, mat šiuo laikotarpiu turėjo gimti mano vaikas, bet pavasarį įvyko persileidimas.
Dar nežinojau, kad turiu skydliaukės hypofunkciją, gal tai įvyko būtent dėl šios problemos. 

Tai matyt .... Bet neliudek Sella , gal kiti metai tau atnes tai
Tai tikrai nervu , jautriu zmoniu liga
Zinau viena moteris geria 100 mg ir lieknute , o kita geria tik 0,50 ir kg auga auga ... matot kaip skirtingai . Man su 0,25 krito , nukrito pora kg , tai idomu kaip bus su 0, 50...

Zinau viena moteris geria 100 mg ir lieknute , o kita geria tik 0,50 ir kg auga auga ... matot kaip skirtingai . Man su 0,25 krito , nukrito pora kg , tai idomu kaip bus su 0, 50...
QUOTE(lucero @ 2008 12 18, 15:00)
Tai matyt .... Bet neliudek Sella , gal kiti metai tau atnes tai

Matyt tos dvi moterys skirtingais kiekiais ir maista valgo

QUOTE(lucero @ 2008 12 17, 20:31)
O Hilda , kiek tu laiko gėrei 0,25 vieną dieną , o kitą 0,50 ?
Gėriau 5 mėn
QUOTE(Dagilis @ 2008 12 18, 13:23)

O kaip tavo, liūtuke, sveikatele?
Vakar dar prisiskaiciau vel apie tas ligas - ir visur tas pats - tai stresu, nervu liga

Bet tiek to tos ligos

Dagiliuk,
ačiū už rūpestį

Visoms sveikatėlės ir ramaus prieššventinio laiko!

QUOTE(Sella @ 2008 12 18, 13:17)
Sveikos, o aš visai nejaučiu šventinės nuotaikos.Ypač nemielos man šios Kalėdos, mat šiuo laikotarpiu turėjo gimti mano vaikas, bet pavasarį įvyko persileidimas.
Dar nežinojau, kad turiu skydliaukės hypofunkciją, gal tai įvyko būtent dėl šios problemos. 

nepyk, jei paklausiu taves apie tokia skaudzia praeiti

jei gali, parasyk, kiek laiko buvo tavo pilveliui, kai ivyko persileidimas?
Man tth 3,95 kaip manot ar geriant 0,50 negali pasidaryt jis per mažas ir tapt hiper???
sveikos mergaites,
noreciau prie jusu prisijungti. turiu sia problemele. suzinojau visai atsitiktinai, kai bandeme pagauti gandrus ir mums nelabai sekesi... tada ir suzinojau, kad turiu tinginuke skydliauke ir PKS.... susideliojo mano visa delione.
skydliauke buvo padidejus ir turejo mazgeliu. su vaistais mazgeliai isnyko.
mergyt, BUTINAI, BUTINAI pasitikrink. nestumas viska pakeicia. maniske skydliauke normaliai dirbo palaikoma 0.25 mg pries nestuma, o su nestumu doze turejo didinti 3 kartus, nes skydliauke nebenorejo dirbti. ejau pas endokrinologe 7 sav. as jai anksciau minejau, kad planuojam... tai ji liepe pas ja ateiti, kai tik suzinosiu, jog
. negydoma skydliauke nestumo metu nera gerai mazyliui.
Papildyta:
labai uzjauciu, zinau ka tei reiskia. persileidimas gali buti ir pas sveikas moteris... gaila, kad taip atsitinka. internete raso, kad skydliauke gali itakoti.
noreciau prie jusu prisijungti. turiu sia problemele. suzinojau visai atsitiktinai, kai bandeme pagauti gandrus ir mums nelabai sekesi... tada ir suzinojau, kad turiu tinginuke skydliauke ir PKS.... susideliojo mano visa delione.
skydliauke buvo padidejus ir turejo mazgeliu. su vaistais mazgeliai isnyko.
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 16, 02:05)
Pagal visus aprašymus man turėjo būti hipo ar link to, ir kaip suprantu po gimdymo suaktyvėjo. dabar tikiuosi ji jau praeity, nesityriau skydliaukės nėštumo metu dar, labiau jaudinausi dėl kitų ligelių, bet dabar pagalvojau, ar nereiktų dabar jau išsitirti?..... gal kuri galėtumėt patarti, kada paprastai
tiria, kuriom savaitėm ta rizika padidėja? 

mergyt, BUTINAI, BUTINAI pasitikrink. nestumas viska pakeicia. maniske skydliauke normaliai dirbo palaikoma 0.25 mg pries nestuma, o su nestumu doze turejo didinti 3 kartus, nes skydliauke nebenorejo dirbti. ejau pas endokrinologe 7 sav. as jai anksciau minejau, kad planuojam... tai ji liepe pas ja ateiti, kai tik suzinosiu, jog

Papildyta:
QUOTE(Sella @ 2008 12 18, 15:17)

labai uzjauciu, zinau ka tei reiskia. persileidimas gali buti ir pas sveikas moteris... gaila, kad taip atsitinka. internete raso, kad skydliauke gali itakoti.