Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic

QUOTE(Masha @ 2009 10 19, 20:15)
O kokia is jo nauda? biggrin.gif

Na, kad žinotų krovėjai. Nes juk žmonės juos krauna į lėktuvą.
Atsakyti
idomu kada atnaujins skrydzius i hurgada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2009 10 17, 23:56)
Dar klausimukas del Airbaltiko. Skrendam trise su dviem lagaminais. Vienas ju nemazas ir svers virs 20kg.Ar reikes primoketi uz virsvori,ar viska dalins is triju asmenu,ir tada ,zinoma,nereikes,nes visas bagazas tikrai nebus virs 60 kg? Kaip jie ten daro Airbaltike? Skridau daug kartu,bet tiek svorio dar nebuvau prisikrovus doh.gif

AirBaltic sveria kiekviena lagamina, kiekvienas keleivis turi tureti ne daugiau kaip 20kg bagazo.
Jei vienas tures 10, o kitas 30 - kazkam teks susimoketi uz virsvori arba perkrovinet dali daiktu i lengvesni lagamina.

QUOTE(Eule @ 2009 10 18, 16:45)
Neprisikabins jeigu vienas nesvers daugiau kaip 32 kg (ar 34-35 kg), cia jau nuo oro uosto priklauso man rodos, nes visuose skiriasi tas svoris 30-36 kg ribose  mirksiukas.gif

Maksimum turi buti 32 kg imtinai, jei svers 33 ir daugiau - jo neregistruos, lieps isimti daiktus.
Tai ne aviakompanijos, o bendras jei neklystu saugumo reikalavimas, visuose kompanijuose, visuose oro uostuose 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galetumete atsakyti man i klausima

Tokia situacija, kad susirgau plauciu uzdegimu , o po savaites man skrydis, ar galeciau savo bilieta perleisti kitam zmogui? Juk bilietai buna su vardu ir pavarde, ar galima butu tai pakeisti . Iki skrydzio liko savaite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateau: 22 spalio 2009 - 14:09
QUOTE(plateau @ 2009 10 22, 14:42)
Sveikos, gal galetumete atsakyti man i klausima

Tokia situacija, kad susirgau plauciu uzdegimu , o po savaites man skrydis, ar galeciau savo bilieta perleisti kitam zmogui? Juk bilietai buna su vardu ir pavarde, ar galima butu tai pakeisti . Iki skrydzio liko savaite.

http://www.airbaltic...html?language=4
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...s.d?id=25369529
Atsakyti
QUOTE(Masha @ 2009 11 04, 20:16)

Nu nežinau kaip ten su tuo lojalumu, mes skridom su Finnair- tai grįžus iš kelionės mums atsiuntė laišką, su kortelė toms mylioms rinkti.

Bet jie dar turėtų numatyti ir tai, kad ne visi turi galimybę registruotis internetu. Va mes, išskrisdamos registravomės, o grįžtant- tai nebuvo galimybės, juk nesitampom į kelionės kompiuterio ir printerio.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 11 04, 21:30)
Bet jie dar turėtų numatyti ir tai, kad ne visi turi galimybę registruotis internetu. Va mes, išskrisdamos registravomės, o grįžtant- tai nebuvo galimybės, juk nesitampom į kelionės kompiuterio ir printerio.

Bet gi ir pabrezia tai, jog su ta kortele lieka nemokama registracija smile.gif Be to, daugelyje oro uostu yra kompiuteriai su visais printeriais tam reikalui atlikti.
Atsakyti
QUOTE(Masha @ 2009 11 04, 21:59)
Bet gi ir pabrezia tai, jog su ta kortele lieka nemokama registracija smile.gif Be to, daugelyje oro uostu yra kompiuteriai su visais printeriais tam reikalui atlikti.

Aha, tik kainos interneto ten tokios apvalios sakyciau smile.gif Ir printinimo smile.gif
Atsakyti
Vaje, kiek pazadu del tiesioginiu skrydziu i Amsterdama, Paryziu ir dar kazkur net nespejau nugirst is laimes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2009 11 10, 19:20)
Vaje, kiek pazadu del tiesioginiu skrydziu i Amsterdama, Paryziu ir dar kazkur net nespejau nugirst is laimes lotuliukas.gif

Va čia viskas parašyta. Man tai aktualiausia Berlynas, reikia draugę aplankyti.
Atsakyti
Na tai smagu! Gal VNO pagyves pagaliau, nes liudnas vaizdas dabar - visi dienos skrydziai vienoje svieslenteje telpa doh.gif
Atsakyti