Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic

Ačiū Florestina už info 4u.gif , nusipirkau jau iš airbaltic'o bilietus. Vilnius - Amsterdamas pirmyn - atgal tiesiogiai už 337 LT (tiesa, be registruoto bagažo, bet man jo ir neprireiks). Džiaugiuosi, kad pataikiau į jų išpardavimą, nes kiek anksčiau ieškojau, pigiau už 600 - 700 LT (ir dar su persėdimais) nebuvau radus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limitless: 15 lapkričio 2009 - 15:16
Įsigijau prieš kiek laiko palyginti pigius bilietus Berlynas-Vilnius-Berlynas (pirmyn-atgal) per Airbaltic, bet dabar atsirado dar pigesnių. Pasikeitė aplinkybės, ir dabar žinau, kad pirmu skrydžiu tikrai nepasinaudosiu, nes išskrist reikės anksčiau keliomis dienomis. Bilieto datai pakeisti man reikia mokėti net 100 eurų, taip man pasakė, net ne 250 Lt, kaip kitais atvejais taikoma. Visa tai nesvarbu, Bet ar man galios atgalinis skrydis Vilnius - Berlynas, jei aš neišnaudosiu 1-ojo. Ar nebus tai traktuojama kaip jungiamasis skrydis, kurio jei pirma dalis neišnaudojama, tada antra nebegalioja? Nors telefonu man pasakė, kad galios, bet aš kažkodėl abejoju. Kažkas pasakė, o kai reiks skristi, tai pasakys kitaip. Taisyklėse jungiamasis skrydis apibrėžtas neaiškiai.Gal kas konkrečiai susidūrėte su tiksliai tokia situacija?Aš iš telefoninio pokalbio juk pažymos neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Eslieu @ 2009 11 15, 19:51)
Įsigijau prieš kiek laiko palyginti pigius bilietus Berlynas-Vilnius-Berlynas (pirmyn-atgal) per Airbaltic, bet dabar atsirado dar pigesnių. Pasikeitė aplinkybės, ir dabar žinau, kad pirmu skrydžiu tikrai nepasinaudosiu, nes išskrist reikės anksčiau keliomis dienomis. Bilieto datai pakeisti man reikia mokėti net 100 eurų, taip man pasakė, net ne 250 Lt, kaip kitais atvejais taikoma. Visa tai nesvarbu, Bet ar man galios atgalinis skrydis Vilnius - Berlynas, jei aš neišnaudosiu 1-ojo. Ar nebus tai traktuojama kaip jungiamasis skrydis, kurio jei pirma dalis neišnaudojama, tada antra nebegalioja? Nors telefonu man pasakė, kad galios, bet aš kažkodėl abejoju. Kažkas pasakė, o kai reiks skristi, tai pasakys kitaip. Taisyklėse jungiamasis skrydis apibrėžtas neaiškiai.Gal kas konkrečiai susidūrėte su tiksliai tokia situacija?Aš iš telefoninio pokalbio juk pažymos neturiu.

Butinai paklausk rastu ir gauk atsakyma rastu (jei dar yra laiko). Vienas kolega jau nudege schmoll.gif Tiesa, su kitom avialinijom...
Atsakyti
QUOTE(Eslieu @ 2009 11 15, 20:51)
Bet ar man galios atgalinis skrydis Vilnius - Berlynas, jei aš neišnaudosiu 1-ojo. Ar nebus tai traktuojama kaip jungiamasis skrydis, kurio jei pirma dalis neišnaudojama, tada antra nebegalioja?

Bus traktuojama kaip nepanaudotas pirmas bilieto segmentas. Nebegalios.
Atsakyti
Na siaip airBaltic visos kainos yra i viena puse, t.y. jei bilietas yra Vilnius-Ryga-Berlynas-Ryga-Vilnius, tai jei neskrisi Vilnius-Ryga, negalesi skristi ir Ryga-Berlynas, o atgal is Berlyno skristi galesi.
Jei butu bendra kaina i abi puses - tada turetu negalioti bilietas. Parasyk jiems el. pastu, geriausiai angliskai, tada kai atrasys turesi popieriu ir galesi vokieciams parodyti jei prisikabins.
Mano sese sitaip grizo neseniai, i prieki nusipirko nauja bilieta, nes pigiau buvo nauja pirkti nei keisti (toks keistumas biggrin.gif), o atgal grizo su senuoju. 4u.gif
Atsakyti
Iš AirBaltic internetu pirkom 2 bilietus. Pasikeitus aplinkybėms gali būt kad vieną asmenį teks keisti kitu. Gal žinot ar taip įmanoma, kaip tai daroma ir kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2009 11 17, 19:40)
Bus traktuojama kaip nepanaudotas pirmas bilieto segmentas. Nebegalios.

QUOTE(Frosted @ 2009 11 17, 20:02)
Jei butu bendra kaina i abi puses - tada turetu negalioti bilietas. Parasyk jiems el. pastu, geriausiai angliskai, tada kai atrasys turesi popieriu ir galesi vokieciams parodyti jei prisikabins.
Mano sese sitaip grizo neseniai, i prieki nusipirko nauja bilieta, nes pigiau buvo nauja pirkti nei keisti (toks keistumas :D), o atgal grizo su senuoju. :4u:

Išgąsdinot mane labai. Mano bilietas (tik :Berlynas-ryga-vilnius-vilnius-ryga-berlynas)aišku yra ant vieno lapo, nes aš pirkau pirmyn-atgal, tai ar čia bendra kaina , jei skrydžiai nurodyti dviem eilutėm ?Parašyti jiems iš vilniaus el. paštu neįmanoma, nes jie neduoda el. adreso. Meniu punkte apačioje(Susisiekite su mumis) nurodai tik savo paties paštą, ir klausimus galima užduoti tik dėl jų int. svetainės tobulinimo, kiti klausimai nepriimami-taip rašoma;Vilniaus biuras neduoda el. adreso, tik telefonas. Meniu tolesniame punkte „atstovybės “ Ryga duoda dėl rezervacijos adresą (rezervations airbaltic.lv), jie tikrai nesivargins persiųst mano klausimą kur reikia), tai man belieka remtis tik neaiškiu telefoniniu pokalbiu. Gal aš pražiopsojau tą el. adresą, gal jis yra kuriame nors meniu papunktyje, bet nagrinėjau pora valandų.
Atsakyti
QUOTE(Eslieu @ 2009 11 18, 10:39)
Parašyti jiems iš vilniaus el. paštu neįmanoma, nes jie neduoda el. adreso.  Meniu punkte apačioje(Susisiekite su mumis) nurodai tik savo paties paštą, ir klausimus galima užduoti tik dėl jų int. svetainės tobulinimo, kiti klausimai nepriimami-taip rašoma;Vilniaus biuras neduoda el. adreso, tik telefonas. Meniu tolesniame punkte „atstovybės “ Ryga duoda dėl rezervacijos adresą (rezervations airbaltic.lv), jie tikrai nesivargins persiųst mano klausimą kur reikia), tai man belieka remtis tik neaiškiu telefoniniu pokalbiu. Gal aš pražiopsojau tą el. adresą, gal jis yra kuriame nors meniu papunktyje, bet nagrinėjau pora valandų.

Žodžiu, tikra „pigi“ aviakompanija - serviso gauni tiek, kiek moki:)

O šiaip jei esi Vilniuje, nueik į jų biurą centre ar oro uoste ir išsireikalauk kokio popieriuko. O gal ir pokalbis viską išspręs.
Atsakyti
Pirkau iš Airbaltic bilietus su Mastercard kortele 2009-11-22 dieną. Šiuo metu jie laikomi rezervuoti iki 2009-12-04 ddienos. Ką tai galėtų reišti?
E-bilietą gavau, reiks tik registracijos internetu prieš skrydį, bet ta keista rezervacija pinigų tai biški kelia nerima. Ar tai normali procedūra?

Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2009 11 24, 20:08)
Pirkau iš Airbaltic bilietus su Mastercard kortele 2009-11-22 dieną. Šiuo metu jie laikomi rezervuoti iki 2009-12-04 ddienos. Ką tai galėtų reišti? 
E-bilietą gavau, reiks tik registracijos internetu prieš skrydį, bet ta keista rezervacija pinigų tai biški kelia nerima. Ar tai normali procedūra?

Taip, tai yra normalu. Mums kitaip buvo, rezervavo, po to nuskaitė dar kartą, žodžiu balansas minusinis sąskaitoj. O po to tą rezervuotą dalį bankas grąžino po dviejų savaičių. O vėliau įsigudrinom, ėmėm prašyti banko, kai nuskaito pinigus už bilietą, kad grąžintų rezervuotą dalį, nes sandoris jau įvyko.
O užsakinėjant viešbutį, man pinigus rezervuotus laikė gal savaitę, o tik po to nusiskaitė. Tačiau patvirtinimą, kad viešbutis mūsų gavom iš karto. Paprastai tokias operacijas dar tikrina bankas, kad jūsų pinigai nepakliūtų kur nereikia, todėl ir užtrunka.

Prašau pagalbos, noriu atsisakyti airBaltic naujienlaiškių. Nes gaunu du kartus, kadangi mano buvęs kelionių organizatorius siunčia visų skrydžių bendrovių akcijas. Ir tada aš galiu eti tiesiai į skrydžių bendrovės puslapį, todėl nematau reikalo gauti papildomus naujienlaiškius ir teršti savo pašto dėžutės. Aš spaudžiu ten, kur parašyta, bet tada atsidaro langas, prašo registruotis ir pirkti bilietus, nesąmonė kažkokia. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 11 24, 21:41)
Taip, tai yra normalu. Mums kitaip buvo, rezervavo, po to nuskaitė dar kartą, žodžiu balansas minusinis sąskaitoj. O po to tą rezervuotą dalį bankas grąžino po dviejų savaičių. O vėliau įsigudrinom, ėmėm prašyti banko, kai nuskaito pinigus už bilietą, kad grąžintų rezervuotą dalį, nes sandoris jau įvyko.
O užsakinėjant viešbutį, man pinigus rezervuotus laikė gal savaitę, o tik po to nusiskaitė. Tačiau patvirtinimą, kad viešbutis mūsų gavom iš karto. Paprastai tokias operacijas dar tikrina bankas, kad jūsų pinigai nepakliūtų kur nereikia, todėl ir užtrunka.

Prašau pagalbos, noriu atsisakyti airBaltic naujienlaiškių. Nes gaunu du kartus, kadangi mano buvęs kelionių organizatorius siunčia visų skrydžių bendrovių akcijas. Ir tada aš galiu eti tiesiai į skrydžių bendrovės puslapį, todėl nematau reikalo gauti papildomus naujienlaiškius ir teršti savo pašto dėžutės. Aš spaudžiu ten, kur parašyta, bet tada atsidaro langas, prašo registruotis ir pirkti bilietus, nesąmonė kažkokia. :blink:

Manau, ir reikia registruotis ir paskui nuimti visus paukščiukus. Aš taip ir padariau, lauksiu rezultatų, siųs toliau ar ne. Iki šiol per daug nevargino, siųsdavo tik išpardavimų pasiūlymus.
O gal tu galėtum duoti tą nuorodą, kur visų (ar daugelio) bendrovių akcijos (bet ne visos naujienos) skelbiamos? Jei tokia yra, aišku. Tavo kelionių organizatorius tikriausiai davė kažkokį bendrą adresą?
Atsakyti
QUOTE(Eslieu @ 2009 12 01, 08:37)
Manau, ir reikia registruotis ir paskui nuimti visus paukščiukus. Aš taip ir padariau, lauksiu rezultatų, siųs toliau ar ne. Iki šiol per daug nevargino, siųsdavo tik išpardavimų pasiūlymus.
O gal tu galėtum duoti tą nuorodą, kur visų (ar daugelio) bendrovių akcijos (bet ne visos naujienos) skelbiamos? Jei tokia yra, aišku. Tavo kelionių organizatorius tikriausiai davė kažkokį bendrą adresą?

Aš prisiregistravusi čia ir gaunu visus pasiūlymus. O taip pat pranešimus dėl atšauktų skrydžių ir pan. Bet ir jų puslapyje yra visos akcijos. Bet gavus pasiūlymą, iš jų jau neperku, einu tiesiai į aviakompanijos puslapį ir ten perku.
Ankščiau naujienlaiškiams gauti nereikėjo registruotis, tiesiog užtekdavo įvesti savo pašto adresą ir siųsdavo automatiškai. Bet pastaruoju metu ėmiau gauti pavėluotus laiškus ir dar latvių kalba. Matyt, pas juos kažkas pasikeitė.
Atsakyti