Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic

QUOTE(Frosted @ 2009 12 30, 13:13)
Tai nerasei?  unsure.gif

Zinant baltic'o poziuri i klientus ir aptarnavimo kultura, tai nusispjoviau ir neberasiau. Pagailejau laiko nes ir taip tasiausi dar kita diena oro uoste, paskiau faxus siunciau. Buciau net nepradejusi, jeigu oro uoste butu normaliai isaiskine ka reikes toliau daryti, o jie daugmaz dave suprasti kad as cia uzpildau ir viskas. doh.gif Be to mergina kitoje temoje sake jog ne viena oro bendrove neduoda ismoku uz sulauzytas spynas (pas manes ji buvo visiskai nunesta, bet ir pats lagaminas sudauzytas), bet irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Masha @ 2009 12 30, 14:25)
Zinant baltic'o poziuri i klientus ir aptarnavimo kultura, tai nusispjoviau ir neberasiau. Pagailejau laiko nes ir taip tasiausi dar kita diena oro uoste, paskiau faxus siunciau. Buciau net nepradejusi, jeigu oro uoste butu normaliai isaiskine ka reikes toliau daryti, o jie daugmaz dave suprasti kad as cia uzpildau ir viskas.  doh.gif Be to mergina kitoje temoje sake jog ne viena oro bendrove neduoda ismoku uz sulauzytas spynas (pas manes ji buvo visiskai nunesta, bet ir pats lagaminas sudauzytas), bet irnesakyk.gif

Na man kai sulauze lagamina (remas buvo luzesm skridau su SAS+AirBaltic), tai uzpilde ta "raporta", dave numeriuka, po to paprase kvito uz lagamina (gerai, kad neseniai pirktas buvo) ir grazino pinigus po kazkiek laiko. Bet tada dar i Vilniu viska pristatinet reikejo.
Jei pataisomas lagaminas, tai sumoka uz taisyma.
O del spynos - niekas negrazina. As neberakinu, nes buvo kazkada Kopenhagoj vien del to ir uzlaikytas, kad uzrakintas, o kazkam parupo paziureti kas ten, tai spyna matyt nupjove (gaila, gera buvo.. sad.gif), ir kai gavau lagamina, voduj buvo rastelis patikros... doh.gif Kai is JAV skridau, tai check-ine mergina is karto pasake, kad jei rakinsiu, jie atrakines patys.. Nors ar gali be mano zinios raustis po lagamina? Ar as tame procese netureciau dalyvauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 12 30, 14:22)
Na man kai sulauze lagamina (remas buvo luzesm skridau su SAS+AirBaltic), tai uzpilde ta "raporta", dave numeriuka, po to paprase kvito uz lagamina (gerai, kad neseniai pirktas buvo) ir grazino pinigus po kazkiek laiko. Bet tada dar i Vilniu viska pristatinet reikejo.
Jei pataisomas lagaminas, tai sumoka uz taisyma.
O del spynos - niekas negrazina. As neberakinu, nes buvo kazkada Kopenhagoj vien del to ir uzlaikytas, kad uzrakintas, o kazkam parupo paziureti kas ten, tai spyna matyt nupjove (gaila, gera buvo.. sad.gif), ir kai gavau lagamina, voduj buvo rastelis patikros...  doh.gif Kai is JAV skridau, tai check-ine mergina is karto pasake, kad jei rakinsiu, jie atrakines patys.. Nors ar gali be mano zinios raustis po lagamina? Ar as tame procese netureciau dalyvauti?  g.gif

Deja taip, saugumas turi teisę tikrinti. Aš irgi niekados nerakinu, tai gerai, kad tik spyną nupjovė, galėjo ir šoną perpjauti. Pati girdėjau dar pirmais metais VNO dirbdama kaip apsauga tarpusavy apie tai kalbėjo (jie mus tada vežiodavo į darbo vietą, nes tada mes sėdėjom laukuose).
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 12 30, 14:40)
Deja taip, saugumas turi teisę tikrinti. Aš irgi niekados nerakinu, tai gerai, kad tik spyną nupjovė, galėjo ir šoną perpjauti. Pati girdėjau dar pirmais metais VNO dirbdama kaip apsauga tarpusavy apie tai kalbėjo (jie mus tada vežiodavo į darbo vietą, nes tada mes sėdėjom laukuose).

Cia kalbate apie USA ar ir Europoj tokia sistema?
Atsakyti
QUOTE(Masha @ 2009 12 30, 20:03)

Čia Vilniuje kalbėjo saugumas, kai mus vežė į darbo vietą.
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 12 30, 15:22)
doh.gif Kai is JAV skridau, tai check-ine mergina is karto pasake, kad jei rakinsiu, jie atrakines patys.. Nors ar gali be mano zinios raustis po lagamina? Ar as tame procese netureciau dalyvauti?  g.gif

Manau, kad gali visur, o Amerikoj - garantuotai. Yra tokia priekabi įstaiga TSA (kelionių saugumo tarnyba), kuri taip be ceremonijų pjausto spynas, kad net lagaminų verslas prisitaikė ir pradėjo pardavinėti ar komplektuoti "TSA aprobuotas spynas" - tokias, kurias pastarieji gali atrakinti nesugadindami.

Tfu, žiūriu, kad vėl ne apie airbaltic'ą gavos:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RoadWarrior: 30 gruodžio 2009 - 21:16
QUOTE(Masha @ 2009 12 30, 21:03)

Cia kiek suprantu visur. JAV man is karto liepe check-ine atrakinti, tai pridaviau nerakinta, o per Kopenhaga skridau i Osla, tai vat ten ir perkrate.. Osle nusileidau be lagamino, jis atskrido valanda veliau, bet gavau as ji tik 10 vakaro, nors Osle buvau apie 10 ryto... dry.gif Skambinau SASui kelis kartus klausiau kada atves, nes zadejo per pietus, o mano ten visi daiktai buvo doh.gif
Atsakyti
Gal kas skritode su airbaltic is Paryziaus? Tuo "nauju" reisu...
Kokiu nuoseklumu ten checkinas, security ir duty free? Girdejau, kad po security iskart jau bordingas ir nera jokiu parduotuviu. O per patikrinima minkstesnius surius atima schmoll.gif . Tai kaip jo parsivezt g.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 12 31, 13:32)
Gal kas skritode su airbaltic is Paryziaus? Tuo "nauju" reisu...
Kokiu nuoseklumu ten checkinas, security ir duty free? Girdejau, kad po security iskart jau bordingas ir nera jokiu parduotuviu. O per patikrinima minkstesnius surius atima schmoll.gif . Tai kaip jo parsivezt g.gif

Minkštus, trapius ir šiaip jautrius daigtus visada vežu registruotame bagaže, t.y. lagamine idėjusi į plastikinį indelį skirtą maistui su dangteliu, tokių kiekvienas turim namuose ir jų pilna pirkti PC 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2009 12 31, 13:20)
Minkštus, trapius ir šiaip jautrius daigtus visada vežu registruotame bagaže, t.y. lagamine idėjusi į plastikinį indelį skirtą maistui su dangteliu, tokių kiekvienas turim namuose ir jų pilna pirkti PC  4u.gif

Tai kad as tik su rankiniu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 12 31, 14:31)
Tai kad as tik su rankiniu  unsure.gif

Tada teks suvalgyti biggrin.gif
Tai gal čia esmė tame, kad negalima sūrių išvežt iš ten? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2009 12 31, 13:38)
Tada teks suvalgyti  biggrin.gif
Tai gal čia esmė tame, kad negalima sūrių išvežt iš ten?  ax.gif

Ne, minkstus kaip koki skysti ar pasta traktuoja verysad.gif
Atsakyti