Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic

QUOTE(Frosted @ 2009 12 22, 17:20)
Na jo, cia tai keista  g.gif
Kita vertus, jeigu skundas yra pateikiamas pvz., Czezh arba Lufthansai, ar jie ji nagrineja Lietuvoje ar reikalauja nagrinejimo ten, kur yra bustine? Lufthansos berods ir Latvijoje yra atstovybe? O Czech bent jau anksciau turejo ofisa Vilniuje? g.gif
Kazkaip neteko susidurti su tokiomis situacijomis, kurios iki teismu daeitu (tfu tfu tfu biggrin.gif), kazkaip ir nesinori aisku...  rolleyes.gif

Visos skrydžių bendrovės, kurios skraido į Vilnių, turi savo atstovybes Vilniaus oro uoste.
Atsakyti
Gal kuriai buvo kada atšauktas skrydis? Man kaip tik atšaukė šiandien, pasikeičiau į jų siūlomą datą, bet neatėjo joks e-mailas, patvirtinantis pakeitimus, ir man neleidžia įeiti į jų puslapį, kur galėčiau peržiūrėti savo skrydį, rašo "Internetinė rezervacijų sistema negali atidaryti Jūsų rezervacijos, nes ji pakeista neprisijungus. Jei norite rezervuoti iš naujo, užpildykite "Internetinio mokėjimo paslaugos formą". Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome susisiekti el. paštu: reservations@airbaltic.com"
Atsakyti
QUOTE(Limitless @ 2009 12 25, 02:04)
Gal kuriai buvo kada atšauktas skrydis? Man kaip tik atšaukė šiandien, pasikeičiau į jų siūlomą datą, bet neatėjo joks e-mailas, patvirtinantis pakeitimus, ir man neleidžia įeiti į jų puslapį, kur galėčiau peržiūrėti savo skrydį, rašo "Internetinė rezervacijų sistema negali atidaryti Jūsų rezervacijos, nes ji pakeista neprisijungus. Jei norite rezervuoti iš naujo, užpildykite "Internetinio mokėjimo paslaugos formą". Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome susisiekti el. paštu: reservations@airbaltic.com"

Uzeik i www.checkmytrip.com, ten gali visa savo rezervacija pamatyti mirksiukas.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 12 22, 18:48)
Visos skrydžių bendrovės, kurios skraido į Vilnių, turi savo atstovybes Vilniaus oro uoste.

Tos atstovybes jei neklystu tik uz isskrendanciu keleiviu aptarnavima ir atskrendanciu keleiviu bagaza atsakingos schmoll.gif
Kai man reikejo Lufthansos atstovybes pries kelis metus, artimiausia atstovybe buvo Rygoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 12 28, 21:14)
Tos atstovybes jei neklystu tik uz isskrendanciu keleiviu aptarnavima ir atskrendanciu keleiviu bagaza atsakingos  schmoll.gif
Kai man reikejo Lufthansos atstovybes pries kelis metus, artimiausia atstovybe buvo Rygoje  4u.gif

O man viršininkė sakė, kad jos ir bilietais prekiauja, ir draudimą formina. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 12 28, 22:20)
O man viršininkė sakė, kad jos ir bilietais prekiauja, ir draudimą formina. ax.gif

Koki draudima? blink.gif Aviakompanijos draudimu neparduoda... Cia kelioniu agenturu darbas wink.gif Nebent kaip papildoma paslauga kokia, nes cia ne aviakompaniju produktas, jie juk ne draudikai yra smile.gif
O bilietais tai prekiauja.. Ir keicia bilietus, ir grazina. Bet skundu patys nenagrineja dry.gif
Na kaip ir suprantama - turint 1 skrydi per diena laikyti savo ofisa neapsimoketu visai

QUOTE(Makalius @ 2009 12 29, 00:49)
Nuo kada neparduoda?  biggrin.gif  gal nuo šiandien ar nuo rytojaus?
www.ryanair.com
www.easyjet.com tikrai parduoda, 100 procentų.

Bet tai ne ju produktas. smile.gif airBaltic taip pat parduoda draudima, savo el. puslapyje, bet tai ne aviakompanijos draudimas, o Mondial. wink.gif ir tik internetu wink.gif

QUOTE(RoadWarrior @ 2009 12 29, 18:58)
Tai kažkas panašaus į airBaltic dabar, ar ne?wink.gif

Nežinau, kaip ten su atstovybe Vilniuje, bet savo mobiliajame telefone turiu įvestą Liufthanzos numerį ("karštą liniją") Vilniuje, kuriuo visada galiu sulaukti pagalbos.

airBaltic siaip turi cia filiala, tai turetu ir skundus priimineti, bet berods irgi i Ryga nukreipia.

Na kai man reikejo, o tai buvo pries 2 metus, tai Lufthansos atstovai oro uoste (Litcargus) nukreipe i Ryga g.gif
Pasiziurejau Lufthansos puslapi, ten taip pat pazymejus Lietuva, rodo kontakta Rygoje - stai cia.
Gal kazka turi cia, kas neatideliotinus reikalus tvarko? Zinau, kad oro uoste dauguma kompaniju atstovauja Litcargus, o centre Lufthansos atstovai yra agentura (nepamenu pavadinimo blush2.gif ), ju ofisas Gedimino pr. yra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 12 29, 20:38)
Gal kazka turi cia, kas neatideliotinus reikalus tvarko? Zinau, kad oro uoste dauguma kompaniju atstovauja Litcargus, o centre Lufthansos atstovai yra agentura (nepamenu pavadinimo blush2.gif ), ju ofisas Gedimino pr. yra.  4u.gif

Googlis išmeta telefoną 2329292 ir el. pašto adresą su galūne 'litcargus'. Nežinau, kaip jie elgtųsi paskambinus. Galima pabandyti:)
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2009 12 29, 21:43)
Googlis išmeta telefoną 2329292 ir el. pašto adresą su galūne 'litcargus'. Nežinau, kaip jie elgtųsi paskambinus. Galima pabandyti:)

Tai cia tas pats Litcargus, kuris aptarnauja ir Czech, ir Austrian, ir Norvegian.. Ir AirBaltic check-in'a daro. smile.gif Ieskojau pas juos kazkada bagazo savo veluojancio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 12 29, 20:49)
Tai cia tas pats Litcargus, kuris aptarnauja ir Czech, ir Austrian, ir Norvegian.. Ir AirBaltic check-in'a daro. smile.gif Ieskojau pas juos kazkada bagazo savo veluojancio biggrin.gif

Jie ir bagažą krauna.
Atsakyti
Gal neįsikirtau į jūsų pokalbių esmę, nes šmėžuoja čia visokios liufthanzos, bet airBaltic'o kontora Vilniuje yra Universiteto g. 10 – ta gatvelė nuo Katedros aikštės einant į Daukanto aikštę. Jei kas turi pretenzijų dėl airBaltico skrydžių – kaip tik jiems ir reikškite.
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2009 12 30, 01:11)
Gal neįsikirtau į jūsų pokalbių esmę, nes šmėžuoja čia visokios liufthanzos, bet airBaltic'o kontora Vilniuje yra Universiteto g. 10 – ta gatvelė nuo Katedros aikštės einant į Daukanto aikštę. Jei kas turi pretenzijų dėl airBaltico skrydžių – kaip tik jiems ir reikškite.

Tai galima ir i oro uosto ofisa nunesti taip pat, paciai dar neteko, bet girdejau, kad praso angliskai arba rusiskai, nes nebesprendzia Lietuvoje jokiu pretenziju, o siuncia viska i Latvija. Anksciau tai Lietuvoje budavo kas sprende, ir net telefonu pasiskambinti galima buvo 4u.gif Nemokamu (na, pagal vietinius tarifus, be jokiu 2Lt antkainio) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 12 30, 11:47)
Tai galima ir i oro uosto ofisa nunesti taip pat, paciai dar neteko, bet girdejau, kad praso angliskai arba rusiskai, nes nebesprendzia Lietuvoje jokiu pretenziju, o siuncia viska i Latvija. Anksciau tai Lietuvoje budavo kas sprende, ir net telefonu pasiskambinti galima buvo  4u.gif Nemokamu (na, pagal vietinius tarifus, be jokiu 2Lt antkainio) lotuliukas.gif

Man vasara sudroze lagamina, nuejau i oro uosta uzpilde mergina byla ir viskas pasake emeilu gausite uzvestos bylos nr. Gaunu as ta nr su 0 info, skambinuosiu klausiu ka daryti, ji sako tai rasykit dabar pretenzija angliskai, rusiskai arba latviskai ir faksuokit i vilniu ir tada i ryga, pries tai nusiunte bylos kopija doh.gif tai tuo ir baigesi mano pretenzijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masha: 30 gruodžio 2009 - 13:05
QUOTE(Masha @ 2009 12 30, 14:04)
Man vasara sudroze lagamina, nuejau i oro uosta uzpilde mergina byla ir viskas pasake emeilu gausite uzvestos bylos nr. Gaunu as ta nr su 0 info, skambinuosiu klausiu ka daryti, ji sako tai rasykit dabar pretenzija angliskai, rusiskai arba latviskai ir faksuokit i vilniu ir tada i ryga, pries tai nusiunte bylos kopija doh.gif tai tuo ir baigesi mano pretenzijos.

Tai nerasei? unsure.gif
Atsakyti