Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic

QUOTE(Arrow @ 2010 02 25, 16:12)
O jei atsiuncia plastikine, tai popierines nebeuztenka? Nes man ta plastikine turi nusiusti i namus Vilniuje, o as dabar Prancuzijoje, tai ar grizdama galesiu naudoti ta pacia popierine, kaip ir skrisdama i prieki? Gal ten svarbiausia tuos skaiciukus tureti, o pati kortele nesvarbi?

Siaip jei turesi tuos skaiciukus, tai ir plastikine nelabai reikalinga. Nors viesbutyje is manes pareikalavo rudeni, Islande Rygoje g.gif Po to saskaita siunciau, kad priskaiciuotu taskus g.gif

QUOTE(grange @ 2010 02 25, 18:10)
jo, įrašysi skaičiukus ir viskas, nes jos niekur neprašo vistiek..

Aš jau pargrįžau namo į Briuselį, iš Rygos skridau.
galvoaju kaip man čia bus su tuo lagaminu nes taip gerokai viršaus turėjau  blush2.gif  bet buvo kaip niekada daug žmonių,tai gal dėl to,jis nieko net nesakė, toks malonus vaikinukas, mano lagamine buvo 21 kg ir 400 g. (paskutiniu kartu dėl 600 g burbuliavo ir liepė persidėt į rankinį), o rankiniam buvo 15  blush2.gif  žinau,viršyjau daugm,bet visko labai reikėjo  doh.gif  tai apie tą nieko net neklausė. dydžiu šį kart tiko. tai viskas tvarkoj.

Na va, pasirodo kaip ant ko uzsirausi biggrin.gif pasiseke wink.gif
Atsakyti
Bilietai mano yra pirkti pirmyn -atgal be bagazo(tik rankinis),o jei sugalvociau ,grizdama is Londono su bagazu grizti ,kada uz ji reikia susimoketi,galima vel intrenetu,ar jau paciam aerouoste?
Atsakyti
Noriu paklausti del bagazo kudikiui. Airbaltic saite radau tokia info:

''Infants may have 1 piece of checked-in baggage up to 10kg and 1 fully collapsible stroller / pushchair free of charge.''

Tai kudikiui 10 kg checked-in bagazo priklauso NEMOKAMAI, ar kaip ? g.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(Aysun @ 2010 02 27, 15:25)
Noriu paklausti del bagazo kudikiui. Airbaltic saite radau tokia info:

''Infants may have 1 piece of checked-in baggage up to 10kg and 1 fully collapsible stroller / pushchair free of charge.''

Tai kudikiui 10 kg checked-in bagazo priklauso NEMOKAMAI, ar kaip ? g.gif  g.gif

Jei parasyta nemokamai, reiskia nemokamai 4u.gif Ir registracija nemokamai kiek zinau, nes su kudikiais negalima internetu uzsiregistruoti. O vezimeli geriausiai yra prie lektuvo atiduoti, bet jis turi buti visiskai sulankstomas wink.gif
Atsakyti
Darant registraciją internetu kai galima pasirinkti vietas lėktuve, kaip manot, kokios yra populiaraiusios ir greičiausiai išgraibomos? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 02 28, 10:21)
Darant registraciją internetu kai galima pasirinkti vietas lėktuve, kaip manot, kokios yra populiaraiusios ir greičiausiai išgraibomos?  g.gif  4u.gif

biggrin.gif o koks skirtumas, kokios greičiau?
žiūrėk pagal save kaip patinka smile.gif
Aš asmeniškai kai trumpi skrydžiai imu prie šono ir kiek galima arčiau priekio, kad greičiau išeiti, nes nuo lango kol išeini o jei dar iš galo...
o šiaip man neturi esmės, na gal tik prie wc nelabai norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 02 28, 12:21)
Darant registraciją internetu kai galima pasirinkti vietas lėktuve, kaip manot, kokios yra populiaraiusios ir greičiausiai išgraibomos?  g.gif  4u.gif

Cia pagal asmeninius pageidavimus smile.gif
Jei neskubi iseiti, tada visai faina prie lango, jei oras geras, galima paspoksoti, jei odo kur avarinis isejimas - prie jo buna daugiau vitos kojoms, bet ten neleidzia su kudikiais sestis...
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 02 28, 12:13)
Cia pagal asmeninius pageidavimus smile.gif
Jei neskubi iseiti, tada visai faina prie lango, jei oras geras, galima paspoksoti, jei odo kur avarinis isejimas - prie jo buna daugiau vitos kojoms, bet ten neleidzia su kudikiais sestis...

bet ten iš vis neleidžia pradžioj bookint. kai aš dariau registraciją, visos vietos rodė laisvos išskyrus visas tris prie avarinio, nes žinojau kokiu nr ir raide yra. neleido. matyt kai nebelieka vietų tai leidžia ten. norėjau ten, nes tikrai patogu sedėt biggrin.gif
Atsakyti
Kiek zinau, prie avarinio leidzia sestis tik fiziskai stipriems zmonems, nevaikams ir nenescioms, gal todel internetu ir neleidzia pasirinkti. Kelis kartus man yra dave ta vieta yprastoje registracijoje, tik nezina pagal ka jie jau atrenka smile.gif
Atsakyti
Taip, manau internetu neleidzia registruotis, nes yra apribojimai - kitaip gali iseiti, kad ilaipinimo metu reikes keisti vietas, o tai uzimtu laiko, veluotu lektuvas ir t.t. g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 02 24, 23:41)
jei nemokėjo papildomai už lagaminus tai gali turėti tik rankinį, kurio svoris ne daugiau 8 kg (nu čia oficialiai, bet realiai tai šiaip neikas nesveria, nu aišku 20 nepasiimsi, bet dėl 10 nemanau kad bus bėdų, svarbu dydis).

Man sekmadieni Paryziuj svere... Gerai, kad pries tai pasitikrinau svori ir nedidelius sunkesnius daiktus i striukes kisenes sukisau rolleyes.gif
Atsakyti
o as pirmadieni skridau su rankiniu bagazuis Paryziaus i Ryga, tai man irgi liepe uzdet ant svarstykliu ir patikrino svori.
Atsakyti