Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic

QUOTE(keite @ 2010 03 11, 19:25)
Sveiki, norejau pasiteirauti tu kurie jau buve Rygos oro uoste. Kokios ten kainos duty free pvz kvepalu? Kazin kur geriau apsimoka pirkti, ar Kauno oro uoste, ar Rygos ar gryztant pvz kaip mes vykstam i Vokietija -  Hamburgo duty free? Mano drauge vis is Londono parveza kvepalu tai ten tam World duty free tai tikrai daug pigiau, bet va ziurejau Hamburgo duty free kvepalai tik siek tiek pigiau nei Kristianoj. Gal galit patarti kur geriau pirkti kvepaliukus? Kaip ten toj Rygoj?

Rygoj yra pigiau nei Vilniuje, bet kokybe Vakaruose man labiau patinka. Rygoje kokybe kosmetikos ir kvepalu tokia, kaip ir Lietuvai ir Rusijai vezamu prekiu, bet kad Rygoje pigiau nei pvz. Vilniaus duty free tai tikrai wink.gif

QUOTE(auruuu @ 2010 03 11, 20:46)
Oi koks galvos skausmelis  ax.gif noriu paklausti kokie matmenys turi buti kelioninio bagazo? nes radau tik rankinio bagazo matmenis, o kelioninio  schmoll.gif .

Ir dar kaip su tuo check-in? as isskrendu 25d. tai galiu check-in daryti 24diena jau po 12valandos nakties? ar 23d po 12valandos nakties?

dar klausimelis ar man reikes du check-in daryt? viena skrendant i prieki ir viena atgal? ar pakaks kaip ryanair tik viena check-in padaryti abiems skrydziams?

Kolkas tiek klausimeliu  unsure.gif

Zinoka matmenys registruoto lagamino tikrai yra ribojami, 2x2 gali tiesiog i lektuva netilpti, juk jis irgi ne guminis biggrin.gif Bet didziausias standartinis lagaminas tikrai telpa. Siaip maksimalus matmenys priklauso nuo lektuvo tipo, as kazkada nestandartini daikta veziausi tai skambinau ir klausiau ar priims. Dar ir i rezervacija man irasytas buvo kaip nestandartinis bagazas su matmenimis ir patvirtinimu, bet cia seniai buvo, ir extra tik uz virssvori mokejau. Dabar nezinau kaip apmokestinamas toks dalykas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 03 12, 00:07)
Rygoj yra pigiau nei Vilniuje, bet kokybe Vakaruose man labiau patinka. Rygoje kokybe kosmetikos ir kvepalu tokia, kaip ir Lietuvai ir Rusijai vezamu prekiu, bet kad Rygoje pigiau nei pvz. Vilniaus duty free tai tikrai wink.gif

Kazkaip keista, kad gali pvz tokia firma kaip chanel gali gaminti kveplaus ar kosmetika prancuzams ir lietuviams atskirai. Juk jei kvepalai originalus, tai firma nerizikuos gaminti nelabai kokybiskos prekes, ar ne taip? Gal turit dar kas kokiu pastebejimu apie rygos oro uosto duty free?
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2010 03 12, 09:20)
Kazkaip keista, kad gali pvz tokia firma kaip chanel gali gaminti kveplaus ar kosmetika prancuzams ir lietuviams atskirai. Juk jei kvepalai originalus, tai firma nerizikuos gaminti nelabai kokybiskos prekes, ar ne taip? Gal turit dar kas kokiu pastebejimu apie rygos oro uosto duty free?

Na gali ir visi taip daro manau.. Yra prekes skirtos Vakaru ir Rytu rinkoms, ir jos deja skiriasi... Del to Thomas Philips pirkti arba is Vokietijos parvezti tie patys Ariel skalbimo milteliai skalbia geriau nei pirkti tarkime Maximoje, o naujai atsiradusios prekes yra geresnes kokybes nei veliau pasirodancios su lenkisku ir lietuvisku vertimu ant pakuociu.
O del duty free - as Rygoje pirkausi tusa akims Lancome - po keliu menesiu atsirado gumuliukai, dabar turiu Frankfurte pirkta - jau tusas baiginejasi, bet gumuliuku jokiu nera schmoll.gif Drauge nusipirko kvepalus, tiesa Chanel Madmoiselle, ji jau N metu juos naudoja - sake ne taip ilgai kvapas laikesi, ir kamstelis po menesio ant buteliuko nesilaike, o pirktu vakaru Europoje kamstelis "nenusidevi" ir laikosi puikiai visa naudojimo laika.
As manau kad tiek vardiniai, tiek tiesiog firminiai daiktai skirtingoms rinkoms yra skirtingai gaminami tiesiog, mes dar bent jau kol kas prie Rusijos ir Rytu Europos saliu, mums slamsta veza... dry.gif
Atsakyti
Mano sesuo sako, kad geriau Rygoj nepirkti. Vis tik patikimiau yra Vakarų Europos oro uostuose. Aš savo kvepalus pirkau Prahos oro uoste, ten pigiau nei Sarmoj.
Atsakyti
QUOTE(auruuu @ 2010 03 11, 19:46)
1.Ir dar kaip su tuo check-in? as isskrendu 25d. tai galiu check-in daryti 24diena jau po 12valandos nakties? ar 23d po 12valandos nakties?
2. dar klausimelis ar man reikes du check-in daryt? viena skrendant i prieki ir viena atgal? ar pakaks kaip ryanair tik viena check-in padaryti abiems skrydziams?

1. pagal mane 24 diena po 12 valandos dienos. Is airbaltico puslapio Registracija internetu visiems kitos dienos skrydžiams prasideda 12 val. (vietos laiku) vidurdienį ir baigiasi likus maždaug 2 valandoms iki išvykimo.
2. viena, tik i prieki. Kazkaip kitaip nei raynairas, neleidzia i abu galus. As, skrisdama atgal, stovejau oro uoste eileje, nes, po vidurdienio 12 valandos, pabandzius padaryti check-in parase, kad "reikia atvykti i oro uosta". p.s. skridau i Paryziu.
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2010 03 13, 12:52)
As, skrisdama atgal, stovejau oro uoste eileje, nes, po vidurdienio 12 valandos, pabandzius padaryti check-in parase, kad "reikia atvykti i oro uosta". p.s. skridau i Paryziu.

Is Paryziaus neduoda internetu registruotis, jo nera tame miestu sarase, is kuriu galima internetu uzsiregistruoti schmoll.gif
https://tickets.airb...=...l=lt&pos=LV
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2010 03 13, 10:52)
1. pagal mane 24 diena po 12 valandos dienos. 

taip, aš skridau lygiai taip pat 25 dieną, tai 24 dieną, po 12 val. dienos jau galėjau pasidaryt
Atsakyti
As kai internetu per ju puslapi perku bilietus (o beveik visada internetu pigiau biggrin.gif), tai diena pries skrydi man ateina paraginimas registruotis. Anksciau kazkaip streikuodavo baisiai tas registracijos puslapis, dabar pagerejo, arba man taip sekasi ant tu trukdziu neuztaikyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 03 14, 11:52)
Jei elektroninis bilietas tai nereikia nieko, tik galiojancio dokumento.
Niekas tiksliau nepasakys, nei pati aviakompanija su kuria skrendi. O kokio dydzio tas bagazas? Labai jau cekavna, kas ten per didumas  blush2.gif

Na aš važiuoju ten prekintis blush2.gif tai jau tokio galingo lagamino norėčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(auruuu @ 2010 03 14, 12:00)
Na aš važiuoju ten prekintis  blush2.gif  tai jau tokio galingo lagamino norėčiau  doh.gif

Jei imsi standartini, t.y. didziausia standartini lagamina, koki parduotuvese parduoda, tai sitie telpa visur biggrin.gif Aisku jei pripirksi konteineri, tada nelabai priims, be to ir apie virssvori pagalvok, juk 50Lt/kg g.gif
Atsakyti
QUOTE(auruuu @ 2010 03 14, 11:00)
Na aš važiuoju ten prekintis  blush2.gif  tai jau tokio galingo lagamino norėčiau  doh.gif

O kiek pats toks lagaminas sveria? Juk virs 20 kg reikia papildomai moketi...
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2010 03 14, 15:13)
O kiek pats toks lagaminas sveria? Juk virs 20 kg reikia papildomai moketi...

aš planuoju ne su lagaminu važiuoti, o ten tokį maišą nusipirkti. aš nežinau kaip paaiškinti, bet jis labai mažai sveria, o dėl tų dvidešimties kilogramų, tai, manau, kad sutilpsiu kažikaip blush2.gif
Atsakyti