Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic

Tačiau gali tekti persiregistruoti skrydžio metu...

Kuria prasme? g.gif Jei uzregistravo, ir viskas gerai su skrydziais, tai kam persiregistruoti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 12 27, 17:52)
Kuria prasme?  g.gif Jei uzregistravo, ir viskas gerai su skrydziais, tai kam persiregistruoti?  blink.gif

Va va ir man klausimas iškilo kodėl? g.gif Pirkau vieną bendrą paketą: Vilnius-Ryga- Stambulas ir atgal Stambulas-Ryga-Vilnius smile.gif Tai kaip suprantu užsiregistruoju skrydžiui Vilniuje ir tada išlipus Rygoj ką daryt? biggrin.gif Vėl kažkur registruotis? rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 27 gruodžio 2008 - 17:37
Na matysite kas ir kaip. Nes aš skridau su grupe į maltą, tai vilniuje išdavė tik registraciją iki tarpinio punkto. Lygiai tas pats tagal... Vėliau reikėjo persiregistruoti. Bet gal tik dėl to buvo, kad skridome skirtingomis avia linijomis... Kai registruosites bus matyti - ar duos du isodinimo talonus ar vieną. O dėl rygos - tai ten faina dabar - šengeno zona - gali išeiti iš tranzito zonos. Tik reikės po to vėl pereiti saugumo kontrolę, taip kad tada gėrimų atgal neišsinešite...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 27 gruodžio 2008 - 18:19
QUOTE(-Jzh- @ 2008 12 27, 17:36)
Va va ir man klausimas iškilo kodėl?  g.gif  Pirkau vieną bendrą paketą: Vilnius-Ryga- Stambulas ir  atgal Stambulas-Ryga-Vilnius smile.gif Tai kaip suprantu užsiregistruoju skrydžiui Vilniuje ir tada išlipus Rygoj ką daryt?  biggrin.gif  Vėl kažkur registruotis? rolleyes.gif  blush2.gif

AirBaltic visada užregistruoja iš karto visam skrydžiui, nereikės Rygoje būnant iš naujo persiregistruoti...
Atsakyti
Tai va kad ne visada - reikėjo persiregistruoti tiek Miunchene, tiek ir Briuselyje.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2008 12 27, 20:39)
Tai va kad ne visada - reikėjo persiregistruoti tiek Miunchene, tiek ir Briuselyje.

Oi Udriau Udriau....
Tai gal nuo Miuncheno ar Briuselio skridai toliau jau nebe su AirBaltic? Ar AirBaltic iki pat Maltos nugabeno? lotuliukas.gif

Vilnius-Ryga-Stambulas yra ištisai AirBaltic skrydis, taigi, iš naujo registruotis nereikia.
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2008 12 27, 18:36)
Va va ir man klausimas iškilo kodėl?  g.gif  Pirkau vieną bendrą paketą: Vilnius-Ryga- Stambulas ir  atgal Stambulas-Ryga-Vilnius smile.gif Tai kaip suprantu užsiregistruoju skrydžiui Vilniuje ir tada išlipus Rygoj ką daryt?  biggrin.gif  Vėl kažkur registruotis? rolleyes.gif  blush2.gif

Ne, jei per Ryga skrendate, tikrai iki galo uzregistruos bagaza 4u.gif
Nes toliau su tuo paciu AirBaltic kiek suprantu 4u.gif

QUOTE(Udrius @ 2008 12 27, 21:39)

O is Miuncheno ir is Briuselio su kuo skridote? biggrin.gif tikrai ne su AirBaltic...
Atsakyti
As turejau bilietus Vilnius - Riga - Stambulas vasario 4 d. nusipirkusi, tai paskambino kad reisas atsauktas. unsure.gif Pasiule rinktis kitom artimiausiom dienom, tai pakeisiu i vasario 3 d, kad tik si neatsauktu g.gif
Atsakyti
Labas,

Planuoju skristi į Kopenhagą per Rygą su Air baltic. Kaip galvojat, ar spėčiau persėsti per 25 min. Rygoj? Bagažo tikriausiai geriau neatituodi tada...
Atsakyti
QUOTE(agnea @ 2009 01 20, 14:34)
Labas,

Planuoju skristi į Kopenhagą per Rygą su Air baltic. Kaip galvojat, ar spėčiau persėsti per 25 min. Rygoj? Bagažo tikriausiai geriau neatituodi tada...

Ar tai jungtinis skrydis? Jei taip spesi - aerouostas nedidelis... tik nezinau ar spetu bagaza pernesti...
Atsakyti
QUOTE(agnea @ 2009 01 20, 13:34)
Labas,

Pas mane tai 1,5 val tarp skrydziu, ir tai pergyvenu, maza kas, o jei is Vilniaus uzlaikys skrydi? ax.gif As tai taip nerizikuociau lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marincik @ 2009 01 20, 15:30)
Pas mane tai 1,5 val tarp skrydziu, ir tai pergyvenu, maza kas, o jei is Vilniaus uzlaikys skrydi? ax.gif As tai taip nerizikuociau lotuliukas.gif  biggrin.gif

bet čia jungtinis AB skrydis, tai tikiuosi, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti