Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic

QUOTE(agnea @ 2009 01 20, 13:34)
Labas,

Planuoju skristi į Kopenhagą per Rygą su Air baltic. Kaip galvojat, ar spėčiau persėsti per 25 min. Rygoj? Bagažo tikriausiai geriau neatituodi tada...

Spesi wink.gif
Bagaza jei gali - su savimi visada geriau ir ramiau, jei ne (del dydzio, svorio, skysciu ir pan.) tada atiduok, turetu speti pernesti wink.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, koks gali būti rankinio bagažo dydis ir svoris, skrendant su airbaltic?
Atsakyti
QUOTE(Baruuzhele @ 2009 06 22, 09:22)
Norėjau paklausti, koks gali būti rankinio bagažo dydis ir svoris, skrendant su airbaltic?

http://www.airbaltic...mo_salygos.html
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 06 22, 10:54)

Gali papildomo rankinio dar nusipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
O ar butina check-in'a internetu daryti? Ar neuzdes papildomu mokesciu, jei registruosiuos paciam oro uoste? g.gif nes apie tai nieko nerandu airbaltic puslapyje, bijau, kad nebutu kaip su ryanair, kad nereiktu permoket.
Atsakyti
QUOTE(Baruuzhele @ 2009 07 19, 09:40)
O ar butina check-in'a internetu daryti? Ar neuzdes papildomu mokesciu, jei registruosiuos paciam oro uoste?  g.gif  nes apie tai nieko nerandu airbaltic puslapyje, bijau, kad nebutu kaip su ryanair, kad nereiktu permoket.

Galima, galima ir oro uoste, papildomai nekainuoja biggrin.gif cia juk ne ryanair biggrin.gif
ir tualetai net nemokami smile.gif kol kas biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki. Noriu biski pasikonsultuoti.

mano skrydis is vilniaus i londona per ryga.
Laikas 10.05-11.00 ir paskui persedimas 11.35-12.25

Tai bagaza kai priduosiu vilniuje tai jau nebereikes juo rygoje rupintis?
Ir kadangi skrisiu pirma karta tai kada mazdaug man vaziuoti i vilniaus oro uosta? Nes agentura raso kad geriausia tipo buti pries dvi valandas...bet ne per daug laiko jam priduoti?
Atsakyti
QUOTE(cassie @ 2009 07 23, 16:55)
Sveiki. Noriu biski pasikonsultuoti.

mano skrydis is vilniaus i londona per ryga.
Laikas 10.05-11.00 ir paskui persedimas 11.35-12.25

Tai bagaza kai priduosiu vilniuje tai jau nebereikes juo rygoje rupintis?
Ir kadangi skrisiu pirma karta tai kada mazdaug man vaziuoti i vilniaus oro uosta? Nes agentura raso kad geriausia tipo buti pries dvi valandas...bet ne per daug laiko jam priduoti?

Nieko nereikės Rygoje iš naujo priduoti, tik bėkit iš karto į tuos vartus, kur nurodyta bus švieslentėje wink.gif

Būkit prieš 2 valandas, juolab, kad skrendat pirmą kartą, kol susigaudysit, taip ir laikas praeis wink.gif geriau apsidraust. Kai būsit patyrusi keliautoja, galėsit atlėkti prieš 50 minučių iki skrydžio smile.gif
Atsakyti
labai svarbu su airbaltic uzsiregistuoti internetu. mano tevai vaziavo pasiklydo, pateko i kamsti ir atvare pries 20min pries skrydzio laika. registracija pasinbaigia pries 40 min ir vien del to kad turejo ilaipinimo korteles jiem nereikejo kurti kompu tai ileido. tad geriau registruokites internetu maza kas ir va kaip padejo
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2009 07 27, 21:18)
labai svarbu su airbaltic uzsiregistuoti internetu. mano tevai vaziavo pasiklydo, pateko i kamsti ir atvare pries 20min pries skrydzio laika. registracija pasinbaigia pries 40 min ir vien del to kad turejo ilaipinimo korteles jiem nereikejo kurti kompu tai ileido. tad geriau registruokites internetu maza kas ir va kaip padejo

aisku, kad gerai. Ypac jei bagazo registruojamo neturi - eini sau tiesiai prie ilaipinimo vartu ir tiek. Dar ir vieta is anksto issirenki thumbup.gif
Atsakyti
Skrieju per Ryga Stokholman, persedimas 30 min, idomu ar registruota bagaza
permes ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 07 28, 19:53)
Skrieju per Ryga Stokholman, persedimas 30 min, idomu ar registruota bagaza
permes ?  g.gif

Jei nveluos i Ryga lektuvas, tai permes. Jei veluos, tai sekanciu skrydziu parskraidins ir i namus/viesbuti atves. Man i Osla nepakrove... Kaip abidna buvo, savaitgaliui skridau, tai pries isvykstant gavau dry.gif
Atsakyti