Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(lotute @ 2006 05 11, 20:33)

man tai irgi schmoll.gif su tokia nebent i karnavala 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 04 26, 11:20)
Fiestoj is nauju suknuciu yra sios

man tai labai grazi pirmoji, bet zinau jog mano figurai ji netiktu schmoll.gif ,o ir balta spalva nelabai,bet galiu nesigrauzti juk jau turiu savo kuklia grazia suknute lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš vis nerandu laiko pradėti ieškoti suknelės verysad.gif reikia magistrinį darbą ruošti ir jau pridavinėti - labai mokslai spaudžia book.gif
na o mama buvo kažkokiam dideliam suknelių salone ir klausė dėl nuomos rugpjūčio mėnesiui, tai jai atsakė, kad dar per anksti, kad vasarą dar atveš naujų gražių suknelių ir tikrai bus iš ko pasirinkti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2006 05 20, 00:25)
O aš vis nerandu laiko pradėti ieškoti suknelės verysad.gif  reikia magistrinį darbą ruošti ir jau pridavinėti - labai mokslai spaudžia book.gif
na o mama buvo kažkokiam dideliam suknelių salone ir klausė dėl nuomos rugpjūčio mėnesiui, tai jai atsakė, kad dar per anksti, kad vasarą dar atveš naujų gražių suknelių ir tikrai bus iš ko pasirinkti. g.gif

As pradejau ieskoti beveik pries keturis menesius, ir sake, kad paciu laiku renkuosi smile.gif
Nepergyvenk, tikrai rasi suknute ir tokia, kokia noresi, pasirinkimas tikrai didelis mirksiukas.gif
As savaja radau Malonume smile.gif Gal Tavo mama jame ir buvo? Nes didesniu salonu nezinau ar yra, tiesa sakant, kitu net neieskojau tongue.gif
Mano viena drauge suknutes prades ieskoti tik pries menesi, grizusi i Lietuva, ir tai manau, nebus problemu smile.gif
Atsakyti
Greitai mano tetos vestuves, ir nezinau, kaip rengtis... Su mama vis galvojam ir siaip, ir taip... ax.gif Siandien dar buvon Arenoj vienoj parduotuvej, tokia suknele pasimatavau, graziai atrodziau, bet labai paprasta ta suknele, tai ir nepirkom... Is bedos tai uzsideciau tokia... blush2.gif Gal kas zinot, kur galima rasti paauglems sukneliu, kad nebutu labai brangiai? blush2.gif Gal dar su mama i Anglija nuvaziuotumem pas ta pacia teta ir ten ka nors issirinktumem... rolleyes.gif Bet jei nevaziuosim, tai nezinau, kur as rasiu ta savo suknele... smile.gif
Atsakyti
manau kad geriausiai tau butu pasisiuti suknele.
ir ji bus tokia ,kokios tu nori...
as pernais siuvausi ir esu labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Net nepagalvojau apie tai.. ax.gif Bet gera ideja mirksiukas.gif Tik pagalvojau, kam man siutis ar pirkti, vistiek po to jos nebenesiosiu, tai gal geriausia butu issinuomoti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute @ 2006 05 28, 18:05)
Net nepagalvojau apie tai..  ax.gif Bet gera ideja mirksiukas.gif Tik pagalvojau, kam man siutis ar pirkti, vistiek po to jos nebenesiosiu, tai gal geriausia butu issinuomoti...  g.gif

nu matai kuo toliau tuo daugiau ideju gimsta mirksiukas.gif
svarbiausia veikti, o ne vietoje sedeti rolleyes.gif
Atsakyti
blush2.gif Rytoj važiuojam ieškoti suknelių man, mamai ir močiutei smile.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Kaip fainai, radom sukneles visos! yahoo.gif O gražios kokios... wub.gif Aš radau Malonume, močiutė - Svajonėj, o mama sakė, kad iš Anglijos parsiveš... irnesakyk.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LhooQ @ 2006 06 05, 20:01)
Kaip fainai, radom sukneles visos!  yahoo.gif O gražios kokios... wub.gif Aš radau Malonume, močiutė - Svajonėj, o mama sakė, kad iš Anglijos parsiveš...  irnesakyk.gif  blush2.gif

džiaugiuosi už tave thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, Atne, kad palaikai mane blush2.gif Esi labai miela smile.gif aciuks.gif
Atsakyti