Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

[quote=editare,2007 03 26, 22:01]
[quote=Karincikas,2007 03 27, 00:33]
niu ne taip jau ir toli, bet laaabai verta, pas Daiva nuomavausi suknyte ne pirma karta ir tikrai galiu garantuoti, gera aptarnavima, puiku pasirinkima ir labai gera kokybe 4u.gif
[/quoto
tu pati is mazeikiu? as esu is mazeikiu,o kur tas salonas yra? ax.gif
[/quote]
JO is mazeikiu blush2.gif salonas yra sodu gatveje, prie dvylikaukscio to kuriame radio stotis isikurusi mirksiukas.gif o del to kad su vazinejimu sukne brangiau iseis tai nemanau, nes Klaipedoje uz mano suknyte prase 1800lt., o Mazeikiuose uz tokia pat suknyte paeme tik 900lt, ir suknute tikra priziureta ir nauja.
Atsakyti
QUOTE(Karincikas @ 2007 03 27, 01:58)
JO is mazeikiu blush2.gif  salonas yra sodu gatveje, prie dvylikaukscio to kuriame radio stotis isikurusi  mirksiukas.gif  o del to kad su vazinejimu sukne brangiau iseis tai nemanau, nes Klaipedoje uz mano suknyte prase 1800lt., o Mazeikiuose uz tokia pat suknyte paeme tik 900lt, ir suknute tikra priziureta ir nauja.

na butinai reiks ten nueit,o kituose salonuose buvai?kokios kainos?ir ar yra is ko rinktis?
Atsakyti
QUOTE(editare @ 2007 03 27, 13:31)
na butinai reiks ten nueit,o kituose salonuose buvai?kokios kainos?ir ar yra is ko rinktis?

zinok, jau turejau vizija kokios suknytes noreciau, o Daivos salonas jau buvo man zinomas ten tiesiai ir keliavau ir tik iejusi pamaciau savo svajoniu suknyte wub.gif wub.gif todel net nebesiblaskiau, na o kiek girdejau, tai kalba kad "Zavesyje" dar neblodu suknyciu yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karincikas @ 2007 03 27, 20:46)
zinok, jau turejau vizija kokios suknytes noreciau, o Daivos salonas jau buvo man zinomas ten tiesiai ir keliavau ir tik iejusi pamaciau savo svajoniu suknyte  wub.gif  wub.gif  todel net nebesiblaskiau, na o kiek girdejau, tai kalba kad "Zavesyje" dar neblodu suknyciu yra  g.gif

na tai tau pasiseke, g.gif kad taip greit ir iskart radai ax.gif na as dar suknytes neturiu,ruosiuos i lietuvele skris ir pradet paieskas,bet taip nerimauju kad galiu sau nieko nerast,per daug isranki esu doh.gif
dekui tau uz informacija thumbup.gif ,beja gal suknytes nuotrauka turi,idomu pasmalsaut bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=editare,2007 03 27, 21:02]
na tai tau pasiseke, g.gif kad taip greit ir iskart radai ax.gif na as dar suknytes neturiu,ruosiuos i lietuvele skris ir pradet paieskas,bet taip nerimauju kad galiu sau nieko nerast,per daug isranki esu doh.gif
dekui tau uz informacija thumbup.gif ,beja gal suknytes nuotrauka turi,idomu pasmalsaut bigsmile.gif
rasi patikek, pasirinkimas didelis tik geriausia jau mazdaug susigalvoti kokios noretum, nes kai pamatysi visa ta grozi gali ir pasimesti lotuliukas.gif o mano suknyte yra forume, klaipedos nuotakos-8, 10 puslapiuke tik mano ne balta kaip toj nuotraukoj, o sampano spalvos, ir korsetukas biskiuka puosnesnis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(notshy @ 2007 03 27, 00:03)
Na reik manyti, kad iki vestuviu tas Svajone salonas neuzsidarys, nes be sutarties tikrai nieko nebeissireikalauciau...
Beje, mano drauge is Kauno irgi sake, kad jai tik vizitke dave ir viskas baigesi gerai bigsmile.gif
O man ir mano suknele lyg jau ir nebepatinka... Kaizkaip visiskai ne tokia isivaizdavau, o ta dien, kai issinuomavau kazkaip nei is sio nei is to nuomone pakeiciau ir visai kitokia issirinkau... Tikiuosi, kad nors korseta leis pasikeisti, jei jau manasis man nebelabai patiks.

O jus ar visos patenkintos savao suknelem?

Beje,ta ka sumokam nuomos salone, dazniausiai sukneles visiskai nevertos g.gif - kad jos dar nors naujos butu.. verysad.gif

Na nezinau, daznai jausciuosi taip, kad musu vestuves bus visai ne tokios apie kokias svajojau (maniskiui tai visaip gerai).. Ir dar visi su savo priekaistais ir nuomonem, o ypac mano tevei- sako, kas cia per vestuves, kad pirsliu nebus, kad visi kartu vazinesim po ceremonijos, kad rutu vainiko nebus...  Ech, sorry, kad cia su tokia nuotaika rasau.
Papildyta:
Atsiprasau uz spausdinimo klaidas!

Mano vestuvės tokios pat drinks_cheers.gif ir man jos pačios pačiausios bus thumbup.gif
Nes niekada nenorėjau didelių su suknele - tortu doh.gif
Atsakyti
Kur gauti nuolaidos kupona, kad suknele butu pigesne?
Atsakyti
QUOTE(Karincikas @ 2007 03 27, 20:46)
zinok, jau turejau vizija kokios suknytes noreciau, o Daivos salonas jau buvo man zinomas ten tiesiai ir keliavau ir tik iejusi pamaciau savo svajoniu suknyte  wub.gif  wub.gif  todel net nebesiblaskiau, na o kiek girdejau, tai kalba kad "Zavesyje" dar neblodu suknyciu yra  g.gif

labai grazi wub.gif tavo suknyte thumbup.gif na su nekantrumu jau laukiu tos dienos kada as eisiu rinktis savo suknytes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(editare @ 2007 03 28, 14:46)
labai grazi  wub.gif tavo suknyte thumbup.gif na su nekantrumu jau laukiu tos dienos kada as eisiu rinktis savo suknytes drinks_cheers.gif

O kada tavo vestuves? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 03 28, 15:48)
O kada tavo vestuves? mirksiukas.gif

mano vestuves geguzes 26d.
Atsakyti
QUOTE(editare @ 2007 03 28, 14:51)
mano vestuves geguzes 26d.

tai labai greitai, mano veliau, o as jau issirinkau sau suknele tongue.gif
Atsakyti
matai as esu ne lietuvoje,todel ir dar neturiu sukneles verysad.gif
Atsakyti