Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

o kada tas "magnum imperium" atsidarys ?
man liko tik pora menesiu iki vestuviu, o sukneles dar neturiu, kosmaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(annaa @ 2008 04 06, 19:02)
o kada tas "magnum imperium" atsidarys ? 
man liko tik pora menesiu iki vestuviu, o sukneles dar neturiu, kosmaras  doh.gif

skambinau uzvakar tai savo draugei (kurios giminaite bus savininke salono), tai ji sake, kad jau po savaites planuoja atsidaryti, nes remontai lyg ir baigti, as ir pati jau laukiu nesulaukiu, nes niekur nieko neradau savo figurelei tinkamo ir ypatingo rolleyes.gif
as pranesiu tau, jeigu gausiu dar kokiu naujienu, ok? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grasilda @ 2008 04 06, 20:16)
skambinau uzvakar tai savo draugei (kurios giminaite bus savininke salono), tai ji sake, kad jau po savaites planuoja atsidaryti, nes remontai lyg ir baigti, as ir pati jau laukiu nesulaukiu, nes niekur nieko neradau savo figurelei tinkamo ir ypatingo rolleyes.gif
as pranesiu tau, jeigu gausiu dar kokiu naujienu, ok?  mirksiukas.gif

butu labai gerai, buciau be galo dekinga 4u.gif
o ko jus butent ieskot? ar jau turit tikslu modeliuka ar bent jau stiliu ?
klaipedoje kosmaras kazkoks, o ir kainos kosmines schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(annaa @ 2008 04 06, 20:50)
klaipedoje kosmaras kazkoks, o ir kainos kosmines  schmoll.gif

as jau turiu pora nusiziurejusi, idejusi nuoroda esu sitame forumiuke i mano pasirinktasias dvi sukneles, maciau sukneliu katalogus, tai jos labiausiai istrigo ax.gif taip, tu visiskai teisi, tikrai kosmaras su idomesnem suknelem, visos vienodos, o jeigu jau kazkas ypatingesnio, kainyte kosmine schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(annaa @ 2008 04 06, 20:50)
klaipedoje kosmaras kazkoks, o ir kainos kosmines  schmoll.gif

Sveikutes,
sestadieni vaikstinejau su drauge po saloniukus ir tikrai,kosmaras kainu. Kelmute uzsiplesusi virs 2000 ant bet kokios sukneles,o naujajame salone (tas kur prie Anikes aikstes) tai isvis komedija.Kabo gal 20 sukneliu.Jos pacios pasake,kad turi ir keleta garsiu firmu kopiju,viena parode ir uzsiplese 2000 lituku,o mes ta pacia suknele matem su drauge ebay aukcione uz 5 svarus is kinieciu.Tai pagalvojau,nu visai kvaileles.Dar paklausiau vienos is ju:" Originalus nuomojate uz 2500 ar 3000,o kopija uz 2000? Ar kainu skirtumas neturetu buti ryskesnis,pvz. tos kopijos uz 300?" Tai tos savininkes (kaip supratau jos ten visos) pasimete.Cia galite isitikinti tos sukneles kaina http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem
Atsakyti
QUOTE(papartele's @ 2008 04 06, 23:16)
Sveikutes,
...Tai tos savininkes (kaip supratau jos ten visos) pasimete.Cia galite isitikinti tos sukneles kaina http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem

tavo nuoroda neveikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Nezinau kodel nuorodos neatidaro,bet labai noriu parodyti,bandau dar karta.http://my.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?MyEbayBeta&CurrentPage=MyeBayNextWatching&ssPageName=STRK:ME:LNLK:MEWAX
Papildyta:
pabandyk nukopijuoti sia nuoroda i adresu laukeli
Atsakyti
QUOTE(papartele's @ 2008 04 06, 21:31)
Nezinau kodel nuorodos neatidaro,bet labai noriu parodyti,bandau dar karta.http://my.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?MyEbayBeta&CurrentPage=MyeBayNextWatching&ssPageName=STRK:ME:LNLK:MEWAX
Papildyta:
pabandyk nukopijuoti sia nuoroda i adresu laukeli

as kiek skaiciau apie tu kinieciu vestuvines sukneles, tai nieko gero, kokia kaina tokia ir preke. O nuoroda vistiek neveikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sory tada,neiseina kazkas blush2.gif
As irgi skaitinejau vilnieciu nuotaku pasnekesius ir taip pat supratau,kad Klaipedoje kainos iskeltos iki begalybes,turbut tie salonai ima tokia kaina uz kiek jie pirko,tai jiems iskart atsiperka.Kazkokia salonu karstine dabar,auga kaip grybai. Man ir vienam salone sake savininke,kad kainos nenormaliai iskeltos Klaipedoje,nes net nelogiska tiek uzsiplesti kai ju kainos proporcingai neatininka nuomos kainu. Aisku Anglijoj ar kokioj Ispanijoj perkant salone tos kainos ir buna kosmines 800-1500 svaru,bet juk jei rimtas salonas ir pacioj klaipedoje jie juk bendradarbiauja ir turi tas sukneles gauti tikrai ne parduotuviu kainom,o pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Grasilda @ 2008 04 02, 21:12)
Siandien kaip tik pietaudama "Navaly" maciau to saloniuka pavadinima iskabinta ant lango, kad greitai cia bus vestuviniu ir proginiu rubu salonas "Magnum Imperium", tai va toks pavadinimukas  mirksiukas.gif
tiesa, siandien apsilankiau Pelenej, apsizvalgiau, aptarnavima galiu pagirti, tikrai sauni moteris, be galo maloni, bet suknytes man nea... doh.gif kaip supratau, jos lenkiskos, o kainyte kosmine kaip lenkiskoms  verysad.gif

As irgi buvau salone Pelene sausio menesi ir issimatavau daug sukneliu. Nelabai zinojau, kokios noriu ir kokia man tiktu. Tai man tame salone labai daug sukneliu matavo ir viena issirinkau. Tiesa, ten yra ir ispanisku sukneliu, tik ju kaina jau gerokai didesne. Viena matavausi, tai jos kaina 2500 lt, bet labai nepatiko. Kuria as issirinkau, tai ji 1200 lt kainuoja ir yra is ukrainos. Man ji taip graziai atrode, nera tortas, uz klubu plateja, su 2 lankais, su daug akuciu - puosni. Tai sekancia diena dar uzejau, dar karta pasimatavau ir uzsisakiau. Kalbejau su salono seimininke del nudevejimo. Sutariau, kad likus iki vestuviu 3 men., uzeisiu i salona paziureti, ar dar galiu sia suknele uzsideti, ar man tinka jos baltumas ir pan. Sake, jei suknele man atrodys nebetinkama uzsideti per vestuves, uzsakys man nauja ir parves. Aptarnavo labai maloniai. Kai antra karta uzsidejau ta suknele, supratau, kad noriu jos. Dar ejau per kitus salonus, bet jau akimis ieskojau panasios... Dabar kai pradejau skaitineti, tai matau Peleneje daug kam nepatinka. Taip neramu pasidare... Gal dar reikejo palaukti, gal kitur geresne buciau radusi. Dabar dauguma ieskosi su svarovski, o manoji su akmenukais, paprastom akutem. Bet ji tokia puosni atrodo, kad dabar papuosalu nebereikes, labai mazyti ant kaklo uzsideti ir mazus auskariukus. Veliumas tik pasirode papilkejes, tai sake nauja pasius.
Buvau ir Malonume. Ten mana labai nepatiko. Sukneles baisiai nudevetos. Dar kai atejau ir pasakiau, kada mano vestuves, tai pradejo sakyti, kad cia dar daug laiko, ateik likus 2 men iki vestuviu. Kazkaip labai nepatiko. Dar pridejo, kad dabar pas juos like senienos, nieko gero neturi... Nors sukniu buvo tikrai daug. Dar kas idomu, tai kai buvau Pelenej, man ten parode katalogus, kokias sukneles dar uzsake ir buvo tikrai grazios. Bet man nei viena netiko, nes visos su sleifais. Labai nesinori sleifo, nes jei lis, tai bus ne kas, o paskui svesim sodyboj, tai visai butu nepatogu. O Malonume kai pasake, kad uzsakyta nauju sukneliu, tai paprasius parodyti kataloga, buvo pasakyta, kad kol sukneliu negavo, katalogo nerodo. Kazkaip keista, lyg tai butu cia ka slepti....
Atsakyti
QUOTE(Chanele @ 2008 04 06, 23:44)
As irgi buvau salone Pelene sausio menesi ir issimatavau daug sukneliu. Nelabai zinojau, kokios noriu ir kokia man tiktu. Tai man tame salone labai daug sukneliu matavo ir viena issirinkau. Tiesa, ten yra ir ispanisku sukneliu, tik ju kaina jau gerokai didesne. Viena matavausi, tai jos kaina 2500 lt, bet labai nepatiko. Kuria as issirinkau, tai ji 1200 lt kainuoja ir yra is ukrainos. Man ji taip graziai atrode, nera tortas, uz klubu plateja, su 2 lankais, su daug akuciu - puosni. Tai sekancia diena dar uzejau, dar karta pasimatavau ir uzsisakiau. Kalbejau su salono seimininke del nudevejimo. Sutariau, kad likus iki vestuviu 3 men., uzeisiu i salona paziureti, ar dar galiu sia suknele uzsideti, ar man tinka jos baltumas ir pan. Sake, jei suknele man atrodys nebetinkama uzsideti per vestuves, uzsakys man nauja ir parves. Aptarnavo labai maloniai. Kai antra karta uzsidejau ta suknele, supratau, kad noriu jos. Dar ejau per kitus salonus, bet jau akimis ieskojau panasios... Dabar kai pradejau skaitineti, tai matau Peleneje daug kam nepatinka. Taip neramu pasidare... Gal dar reikejo palaukti, gal kitur geresne buciau radusi. Dabar dauguma ieskosi su svarovski, o manoji su akmenukais, paprastom akutem. Bet ji tokia puosni atrodo, kad dabar papuosalu nebereikes, labai mazyti ant kaklo uzsideti ir mazus auskariukus. Veliumas tik pasirode papilkejes, tai sake nauja pasius.
Buvau ir Malonume. Ten mana labai nepatiko. Sukneles baisiai nudevetos. Dar kai atejau ir pasakiau, kada mano vestuves, tai pradejo sakyti, kad cia dar daug laiko, ateik likus 2 men iki vestuviu. Kazkaip labai nepatiko. Dar pridejo, kad dabar pas juos like senienos, nieko gero neturi... Nors sukniu buvo tikrai daug. Dar kas idomu, tai kai buvau Pelenej, man ten parode katalogus, kokias sukneles dar uzsake ir buvo tikrai grazios. Bet man nei viena netiko, nes visos su sleifais. Labai nesinori sleifo, nes jei lis, tai bus ne kas, o paskui svesim sodyboj, tai visai butu nepatogu. O Malonume kai pasake, kad uzsakyta nauju sukneliu, tai paprasius parodyti kataloga, buvo pasakyta, kad kol sukneliu negavo, katalogo nerodo. Kazkaip keista, lyg tai butu cia ka slepti....

Tai saunu,kad radai savaja ir nepergyvenk del tu Svarovskiu,man rodos,kad daugumoj salonu meluoja,nes dabar del tu svarovskiu kazkoks pabludimas.Kaip tu patikrinsi ar ten svarovskiai ar ne? biggrin.gif Ziba ir tiek.Lietuviai nebutu lietuviais jei nesipuikuotu etiketemis ar garsiais vardais ir patys naiviai netiketu pardaveju melu smile.gif
Atsakyti
Tai vat ir as pastebejau, kad pas mus visi del svarovski pablude. Kai savaja suknele uzsidejau, tai tos akutes irgi labai graziai zibejo, tai baznycioj turetu graziai atrodyti. Pelenej sviesiai tiesiai sake is kur sukneles, nekabino makaronu, nebande visko labai pagrazinti. Malonume tai labai zaide su vardais. Nors vestuviniu sukneliu vardu nieko nezinau, kazkaip gyvenime neteko susidurti, tai man jie nieko ir nesako smile.gif
Dar sake, kad jei atejus pries vestuves suknele nebepatiks, galima kita pasiimti. Tikiuosi, kad viskas bus gerai, man ji patiks, kaip patiko nuomojant smile.gif
Atsakyti