Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(Chanele @ 2008 04 17, 22:40)
Ne ta pati suknele  smile.gif  Mano figurai netinka tokios tiesios, nors jos man grazios.
O tokias petneseles irgi pastebejau, man jos labai grazios  thumbup.gif

Mano suknele tokia http://vestuvinesukn...photoID=2040056

grazi ir tavo suknele 4u.gif as tai ignoravau visas tokias figura issriskinancias sukneles, kai pradejau jas matuotis, pakeiciau nuomone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annaa: 18 balandžio 2008 - 09:39
sweikos smile.gif o as siulyciau visosm uzsukti i vestuviniu sukneliu salona "Elite" kuris randasi priesais egles turgu klaipedoje.. smile.gif pati ten nuomavausi savininke dirba, ir pades jusm , ismokys kaip atsisesti, kaip i tualeta nueiti ir t.t.. smile.gif super salonas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dannin @ 2008 04 18, 11:51)
sweikos smile.gif o as siulyciau visosm uzsukti i vestuviniu sukneliu salona "Elite" kuris randasi priesais egles turgu klaipedoje.. smile.gif pati ten nuomavausi savininke dirba, ir pades jusm , ismokys kaip atsisesti, kaip i tualeta nueiti ir t.t.. smile.gif super salonas  thumbup.gif

Gal tikslu adresa galetum parasyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2008 04 18, 14:23)
Gal tikslu adresa galetum parasyt 4u.gif

devynaukstis tiesiai pries egles turgu, tuoj pusej kur IKI mirksiukas.gif , ten ant kampo dar kirpykla VIENPLAUKE yra.
As ir ten nuomosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(annaa @ 2008 04 18, 10:38)
grazi ir tavo suknele 4u.gif  as tai ignoravau visas tokias figura issriskinancias sukneles, kai pradejau jas matuotis, pakeiciau nuomone  smile.gif

4u.gif aciu

Su suknelem tas ir yra idomu, kad jas reikia matuoti ir kartais tinka butent tokia, apie kuria net negalvojai, buvo net nusistatymas, kad tokia nepatinka ir netiks smile.gif
As savaja uzsisakiau ir dar svarstau apie galimybe ja visai nusipirkti, kad butu nauja. Dar yra laiko, tai spetu parvezti. Pirkimas gaunasi 1 000 lt brangiau, nei nuoma. Paskui po vestuviu galeciau parduoti. Nors kazkaip visai noreciau tureti. Man kazkodel grazu, kai po keliu metu istrauki suknele, su kuria tekejai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dannin @ 2008 04 18, 13:51)
sweikos smile.gif o as siulyciau visosm uzsukti i vestuviniu sukneliu salona "Elite" kuris randasi priesais egles turgu klaipedoje.. smile.gif pati ten nuomavausi savininke dirba, ir pades jusm , ismokys kaip atsisesti, kaip i tualeta nueiti ir t.t.. smile.gif super salonas  thumbup.gif

Kol ieskojau sukneles, kazkada buvau ten vidury dienos uzejusi, bet buvo tamsu, durys uzrakintos, tai net nebeejau. Nors esu irgi girdejusi, kad ten graziu sukneliu yra.

Gal gali pasidalinti patarimais, kaip patare su suknele eiti i wc? Manau tai visoms idomu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 04 18, 12:29)
devynaukstis tiesiai pries egles turgu, tuoj pusej kur IKI  mirksiukas.gif , ten ant kampo dar kirpykla VIENPLAUKE yra.
As ir ten nuomosiu  ax.gif

Nepykit, bet as ne klaipediete tai nelabai zinau kur tas egles turgus? blush2.gif As zinau tik senaji turgu kur senamiesty, jei neklystu.
Atsakyti
QUOTE(Chanele @ 2008 04 18, 15:32)
4u.gif aciu

Su suknelem tas ir yra idomu, kad jas reikia matuoti ir kartais tinka butent tokia, apie kuria net negalvojai, buvo net nusistatymas, kad tokia nepatinka ir netiks  smile.gif
As savaja uzsisakiau ir dar svarstau apie galimybe ja visai nusipirkti, kad butu nauja. Dar yra laiko, tai spetu parvezti. Pirkimas gaunasi 1 000 lt brangiau, nei nuoma.  Paskui po vestuviu galeciau parduoti. Nors kazkaip visai noreciau tureti. Man kazkodel grazu, kai po keliu metu istrauki suknele, su kuria tekejai  smile.gif
Papildyta:
Kol ieskojau sukneles, kazkada buvau ten vidury dienos uzejusi, bet buvo tamsu, durys uzrakintos, tai net nebeejau. Nors esu irgi girdejusi, kad ten graziu sukneliu yra.

Gal gali pasidalinti patarimais, kaip patare su suknele eiti i wc? Manau tai visoms idomu..  blush2.gif

Labai grazi tavo suknyte ir pasiuvinejimai dailus. O tai kaip tau su ta Pelene pasibaige? Ar ejai ten ka aiskintis,ar tiesiog numojai i juos ranka?
Del pirkimo as irgi svarsciau,man rodos Lietuvoj jau po truputi populereja pirkimas,bet manoji jau gautusi 2700,siek tiek jau gaila pinigeliu smile.gif .Savaja as jau uzsisakiau savaitgali,nebeistveriau,tik nervus gadiniesi eidama aplinkui ir spoksodama i kitas sukneles,nors sirdi jau zinai ko nori.Petneseles as irgi paprasiau,jei sugalvosiu,tiesiog sventes metu siek tiek paeksperimentuosiu.

Papildyta:
QUOTE(annaa @ 2008 04 18, 10:38)
grazi ir tavo suknele 4u.gif  as tai ignoravau visas tokias figura issriskinancias sukneles, kai pradejau jas matuotis, pakeiciau nuomone  smile.gif

thumbup.gif ,romantiska, wub.gif
Atsakyti
I Pelene dar nebuvau uzejusi, kol kas nesinorejo nuotaikos gadintis. Bet eisiu artimiausiu metu. Gal pavyks issimusti avansa, bet jau galima sakyti numojau i ji ranka. Nors pabandyti verta smile.gif

Del sukneliu pirkimo, tai drauge viena nusipirko uz 2500 lt ir paskui pardave uz 1500 lt. Vestuvems turejo nauja suknele smile.gif
Aisku ne kiekviena turi galimybe nusipirkti...
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2008 04 18, 15:41)
Nepykit, bet as ne klaipediete tai nelabai zinau kur tas egles turgus? blush2.gif As zinau tik senaji turgu kur senamiesty, jei neklystu.

Nuo senojo turgaus reikia vaziuoti taikos prospektu link akropolio, vaziuoji visa laika tiesiai, pravaziuoji zieda ir vis tiesiai, kol po desine puse pamatai naujaji turgu, t.y. didelis pastatas DELFINAS, didele masinu stovejimo aikstele ir priesais delfina, kitoje gatves puseje, devynaukstyje pirmame aukste tas salonas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanele @ 2008 04 18, 15:01)
Nuo senojo turgaus reikia vaziuoti taikos prospektu link akropolio, vaziuoji visa laika tiesiai, pravaziuoji zieda ir vis tiesiai, kol po desine puse pamatai naujaji turgu, t.y. didelis pastatas DELFINAS, didele masinu stovejimo aikstele ir priesais delfina, kitoje gatves puseje, devynaukstyje pirmame aukste tas salonas  mirksiukas.gif

Dabar jau aiskiau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dannin @ 2008 04 18, 13:51)

Na man irgi manau bus aktualu,kaip reiks i ta vietele vaikscioti,tuo labiau,kad manoji sukneles kaip ir aptempta per uzpakaliuka g.gif .Ar tik nereiks pagalbos prasyti pamergiu lotuliukas.gif
Atsakyti
ot tu velnias, as apie tualeta net nepagalvojau doh.gif

mergaites ir as norejau jums apie "ELITA" parasyti, galvojau gryzus namo informuosiu visas ir nespejau pirma biggrin.gif

ten sukneles naujos ir svarbiausia jos ir bus naujos iki tavo vestuviu, net jei vestuves ir kitais metais. savininke tai labai maloni ir tikrai isrinks tai kas tau tinka, tik kad man su rusu kalba prastai sekas blush2.gif

pagaliau baiges ir mano paieskos, suknele issirinkau ten tongue.gif

Atsakyti