Merginos, kas kas nors isbandet nauja salono Odeona paslauga, sukneliu pristatyma i namus? Skelbiasi, kad jie gali 5 patikusias suknias namo pristatyt uz 10lt. Tik idomu man, kaip atsirinkti tas sukneles
Per darbus visiskai neturiu laiko po salonus vaiksciot, jauciu liksiu be sukneles
QUOTE(salomena @ 2008 06 22, 15:41)
Merginos, kas kas nors isbandet nauja salono Odeona paslauga, sukneliu pristatyma i namus? Skelbiasi, kad jie gali 5 patikusias suknias namo pristatyt uz 10lt. Tik idomu man, kaip atsirinkti tas sukneles
Per darbus visiskai neturiu laiko po salonus vaiksciot, jauciu liksiu be sukneles 
O cia manau gera ideja,ypac toms,kurios neturi laiko.As irgi kol kas tik internete ziurineju,nes noreciau sutaupyti siek tiek.Jie juk turi tinklapi,nors gal ten ir ne visos sukneles.Tu tiesiog pasiskambink ir pasiklausinek kaip viskas daroma.gal tiesiog pasakysi pagal paveiksliukus ar nupasakosi kokio varianto nori.Pvz pusta ar nepusta.
mano vestuves bus rugpjucio pabaigoj, o jau balandzio menesi lekiau sukneles ieskot
, nes turejau isvykti, ir tikrai zinojau, kad veliau laiko neturesiu tikrai.Nulekem su mamyte ir brolio panelyte i Fiesta Klaipedoje, buvau laaaabai maloniai aptarnauta
, issimatavau gal 20 sukneliu, paneles tikrai nebambejo, ir tik nese, nese, nese sukneles...man net galva apsisuko
, ir butent paskutinioji labiausiai tiko ir patiko
Suknute kainuoja 1600lt, tikrai manau nera brangu, ir dar issinuomavau drauges vestuvem progine suknele tuo paciu, ir gavau nuolaidele
Suknute kainuoja 1600lt, tikrai manau nera brangu, ir dar issinuomavau drauges vestuvem progine suknele tuo paciu, ir gavau nuolaidele
Mergaites, buvau salone Elegancija (Klaipeda). Aptarnavimas puikus, sukneliu pasiula irgi nemaza, ir ka galvojat, pirma suknele pasimatavau, pirmaja ir issinuomojau. Savininke tikrai puiki moteris, daug patarimu, pasiulymu is jos puses
manoji yra is odeonos.
apie savininke galiu pasakyt, kad nuostabi moteriske.
man suknele atiduos daugiau nei savaitei likus iki vestuviu, nes turiu isvaziuot. ir be jokio papildomo mokescio.
ji is tikruju supranta nuotakas pries vestuves.
apie pristatyma i namus, tai pirma kart girdziu.
apie pristatyma i namus, tai pirma kart girdziu.
skaitau ir negaliu patiketi, kad tai raso jaunos moteris. toks jausmas kad cia renkasi salonu darbotojai ir giresi kaip gali
.
praitais metais mano sese nuomavosi sukne pelenei. superine sukne, buvo pati graziause. jokiu bedu neturejo. dabar del svajones. rasot kad jos siuna pacios tai blogai
nesamone!!!!!! tai reiske kad dirba tikri profesonalai. jos siuvo mano dukrai sukne komunijai. dikra buvo pati graziause. niekas klaipedoi tokios paslaugos pasiulyti negalejo. nesu kompjuteriste bet bangau ideti nuotrauka. 
nemoku sumazinti. gal patarsit kaip, sumazinti nuotrauka
praitais metais mano sese nuomavosi sukne pelenei. superine sukne, buvo pati graziause. jokiu bedu neturejo. dabar del svajones. rasot kad jos siuna pacios tai blogai
nemoku sumazinti. gal patarsit kaip, sumazinti nuotrauka
as savo suknele issinuomavau pelenej ir esu labai patenkinta,aptarnavimas malonus,aisku kainos aukstokos kai kuriu sukneliu bet uz kokybe ir grazia suknele tiek moketi gi negaila,
Nu va, issinuomavau suknele odeonoj
aptarnavimas patiko, kaina irgi
QUOTE(salomena @ 2008 07 30, 11:30)
Jie graziu sukneliu turi
QUOTE(Chanele @ 2008 07 30, 20:17)
Jie graziu sukneliu turi
imesk nuotrauka paziureti
sukneliu nuotrauku yra ju svetaineje 
http://vestuvinesukn...photoID=2040080
nezinau, ar atsidarys nuoroda
Papildyta:
Pavyko atrodo
Sukneles rankoves nusisega, tai busiu be ju
Labai grazi
Rankoves galesi uzsideti vakare arba jei oras butu vesesnis, nes jos labai grazios ir puosnios
As irgi i ja ziurejau, bet galvojau, kad ja imciau ziema, nezinojau, kad rankoves nusiima
Rankoves galesi uzsideti vakare arba jei oras butu vesesnis, nes jos labai grazios ir puosnios
As irgi i ja ziurejau, bet galvojau, kad ja imciau ziema, nezinojau, kad rankoves nusiima