Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

Merginos, kas kas nors isbandet nauja salono Odeona paslauga, sukneliu pristatyma i namus? Skelbiasi, kad jie gali 5 patikusias suknias namo pristatyt uz 10lt. Tik idomu man, kaip atsirinkti tas sukneles g.gif Per darbus visiskai neturiu laiko po salonus vaiksciot, jauciu liksiu be sukneles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salomena @ 2008 06 22, 15:41)
Merginos, kas kas nors isbandet nauja salono Odeona paslauga, sukneliu pristatyma i namus? Skelbiasi, kad jie gali 5 patikusias suknias namo pristatyt uz 10lt. Tik idomu man, kaip atsirinkti tas sukneles  g.gif  Per darbus visiskai neturiu laiko po salonus vaiksciot, jauciu liksiu be sukneles smile.gif

O cia manau gera ideja,ypac toms,kurios neturi laiko.As irgi kol kas tik internete ziurineju,nes noreciau sutaupyti siek tiek.Jie juk turi tinklapi,nors gal ten ir ne visos sukneles.Tu tiesiog pasiskambink ir pasiklausinek kaip viskas daroma.gal tiesiog pasakysi pagal paveiksliukus ar nupasakosi kokio varianto nori.Pvz pusta ar nepusta. g.gif
Atsakyti
Malonumas 55 – Taikos pr. 55, Klaipėda,asvten radau nuostabia suknele biggrin.gif
Atsakyti
mano vestuves bus rugpjucio pabaigoj, o jau balandzio menesi lekiau sukneles ieskot smile.gif , nes turejau isvykti, ir tikrai zinojau, kad veliau laiko neturesiu tikrai.Nulekem su mamyte ir brolio panelyte i Fiesta Klaipedoje, buvau laaaabai maloniai aptarnauta mirksiukas.gif , issimatavau gal 20 sukneliu, paneles tikrai nebambejo, ir tik nese, nese, nese sukneles...man net galva apsisuko rolleyes.gif , ir butent paskutinioji labiausiai tiko ir patiko ax.gif
Suknute kainuoja 1600lt, tikrai manau nera brangu, ir dar issinuomavau drauges vestuvem progine suknele tuo paciu, ir gavau nuolaidele thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, buvau salone Elegancija (Klaipeda). Aptarnavimas puikus, sukneliu pasiula irgi nemaza, ir ka galvojat, pirma suknele pasimatavau, pirmaja ir issinuomojau. Savininke tikrai puiki moteris, daug patarimu, pasiulymu is jos puses thumbup.gif
Atsakyti
manoji yra is odeonos. smile.gif apie savininke galiu pasakyt, kad nuostabi moteriske. 4u.gif man suknele atiduos daugiau nei savaitei likus iki vestuviu, nes turiu isvaziuot. ir be jokio papildomo mokescio. biggrin.gif ji is tikruju supranta nuotakas pries vestuves. thumbup.gif
apie pristatyma i namus, tai pirma kart girdziu. blink.gif
Atsakyti
skaitau ir negaliu patiketi, kad tai raso jaunos moteris. toks jausmas kad cia renkasi salonu darbotojai ir giresi kaip gali doh.gif .
praitais metais mano sese nuomavosi sukne pelenei. superine sukne, buvo pati graziause. jokiu bedu neturejo. dabar del svajones. rasot kad jos siuna pacios tai blogai doh.gif nesamone!!!!!! tai reiske kad dirba tikri profesonalai. jos siuvo mano dukrai sukne komunijai. dikra buvo pati graziause. niekas klaipedoi tokios paslaugos pasiulyti negalejo. nesu kompjuteriste bet bangau ideti nuotrauka. mirksiukas.gif

nemoku sumazinti. gal patarsit kaip, sumazinti nuotrauka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chanuma: 09 liepos 2008 - 08:04
as savo suknele issinuomavau pelenej ir esu labai patenkinta,aptarnavimas malonus,aisku kainos aukstokos kai kuriu sukneliu bet uz kokybe ir grazia suknele tiek moketi gi negaila, smile.gif
Atsakyti
Nu va, issinuomavau suknele odeonoj smile.gif aptarnavimas patiko, kaina irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salomena @ 2008 07 30, 11:30)
Nu va, issinuomavau suknele odeonoj smile.gif  aptarnavimas patiko, kaina irgi smile.gif

Jie graziu sukneliu turi smile.gif imesk nuotrauka paziureti mirksiukas.gif sukneliu nuotrauku yra ju svetaineje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanele @ 2008 07 30, 20:17)
Jie graziu sukneliu turi  smile.gif  imesk nuotrauka paziureti mirksiukas.gif  sukneliu nuotrauku yra ju svetaineje  smile.gif

http://vestuvinesukn...photoID=2040080

nezinau, ar atsidarys nuoroda smile.gif
Papildyta:
Pavyko atrodo smile.gif
Sukneles rankoves nusisega, tai busiu be ju
Atsakyti
Labai grazi bigsmile.gif
Rankoves galesi uzsideti vakare arba jei oras butu vesesnis, nes jos labai grazios ir puosnios mirksiukas.gif
As irgi i ja ziurejau, bet galvojau, kad ja imciau ziema, nezinojau, kad rankoves nusiima smile.gif
Atsakyti