Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(Junetė @ 2006 03 07, 09:40)
O kodėl nedavė matuotis?????????????

Kadangi buvo sestadienis, nelabai turejo laiko nes uz poros valandu turejo atvaziuoti jaunoji, man pasimatuot sukneliu uztenka 40 minuciu, ir cia jau antras salonas kur pardavejos (ar kaip jas vadinti) susiraukusios piktos irzlios nemalonios. Nesuprantu as ju, jei ateina klientas tai isisiepk ir stovek, bet ne veidas surauktas bijai net ko paklausti, kad negautum per galva...

bet eisiu ten ir matuosiuos sukneles, tegu jos ir buna bjaurios pardavejos
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 03 02, 08:57)
O kur tas Santos salonas, cia turbut ne klaipedoje?

Klaipėdoj, Taikos pr., prie buvusios parduotuvės "Kelmutė", ten šalia notaras yra ir dantistas kažkada buvo

kaip gali neduoto matuotis, reikalauk tada, skambink savininkui praneš kas vyksta jo salone tada, tikrai būkite užsispyrusios mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reniss: 07 kovo 2006 - 11:23
QUOTE(Reniss @ 2006 03 07, 12:22)
Klaipėdoj, Taikos pr., prie buvusios parduotuvės "Kelmutė", ten šalia notaras yra ir dantistas kažkada buvo

kaip gali neduoto matuotis, reikalauk tada, skambink savininkui praneš kas vyksta jo salone tada, tikrai būkite užsispyrusios mirksiukas.gif

Taip taip, tada sakyčiau netgi nuolaida priklausytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2006 03 07, 12:22)

ten prie kelmutes ne "Santos" salonas, o "Elegancija" vadinasi aptarnavimas ten liuks, tik suknyciu mazai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai šiandien prašlaviau visus salonus išskyrus Fiesta.
O jau nusiplakėm su pamerge... wink.gif. Na, bet tas nuovargis malonus.
Radau savo svajonių sukne Malonume biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Dar pažiūrėsiu Gargžduose ir Plungėj, jei nerasiu gražrsnės tai insiu iš Malonumo.
Jau tikrai nerekomenduoju eiti į Rūtą, atpatnavimas baisus, kvapelis nekoks, mandagumo nė lašo, o kainos nevertos suknių....
Visur kitus viskas OKI smile.gif
Atsakyti
Sveikutes busimos ir jau buvusios nuotakos smile.gif O kas gali pasidalinti ispudziais apie Kauno salonus. Kur geriausia butu apsilankyti?
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 03 11, 09:27)
Sveikutes busimos ir jau buvusios nuotakos smile.gif  O kas gali pasidalinti ispudziais apie Kauno salonus. Kur geriausia butu apsilankyti?

Yra tokia tema smile.gif Apie kauno salonus smile.gif dar paskaityk ir prie sukneliu temos smile.gif tikrai rasi ivairios info smile.gif
Papildyta:
Tema: Is kurio salono jusu suknele

Tema: vestuviniu sukneliu salonai Kaune
Atsakyti
Vajei, kaip taip gali neduoti matuotis suknelės??? blink.gif blink.gif blink.gif
Jei jau atėjo klientas, tai turi tiesiog šokinėti apie jį, nes kaip sakoma "Klientas net ir nebūdamas teisus yra teisus"

Mane tai brolis išmokė, kad šiame pasaulyje jei nori normaliai gyventi, tai turi tiesiog naglai reikalauti! Jei pardavėja išsidirbinėja ir kažkokių tavo pageidavimų nevykdo, tai iškart reikalauji vizito pas savininką ar vedėją ir labai rimtu balsu, tai tada jos iškart išsigąsta ir meilios palieka. gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2006 03 17, 09:27)
Mane tai brolis išmokė, kad šiame pasaulyje jei nori normaliai gyventi, tai turi tiesiog naglai reikalauti!  Jei pardavėja išsidirbinėja ir kažkokių tavo pageidavimų nevykdo, tai iškart reikalauji vizito pas savininką ar vedėją ir labai rimtu balsu, tai tada jos iškart išsigąsta ir meilios palieka. gun_smilie.gif

Novila, matai, kartais gali nutikti taip, kad reikalaudama vizito pas savaininke to vizito ir reikalausi is jos pacios lotuliukas.gif
Atsakyti
Ka daryti jei nebenoriu suknes is Fiestos, o uzstatas jau sumoketas, ar grazina tokiu atveju uzstata? verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Uzkniso ju aptarnavimas juodai, nuejau issirinkt papuosalu prie suknutes savo, ir man neleido visu apziureti, pasake "as rodau tuos kurie mano manymu tiktu", prasiau kad parodyti visus bet ji ir vel ta pati kartojo, "as rodau tai kas tinka", nuo tokio aptarnavimo man net suknute nebepatinka cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 04 10, 15:55)
Ka daryti jei nebenoriu suknes is Fiestos, o uzstatas jau sumoketas, ar grazina tokiu atveju uzstata? verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Uzkniso ju aptarnavimas juodai, nuejau issirinkt papuosalu prie suknutes savo, ir man neleido visu apziureti, pasake "as rodau tuos kurie mano manymu tiktu", prasiau kad parodyti visus bet ji ir vel  ta pati kartojo, "as rodau tai kas tinka", nuo tokio aptarnavimo man net suknute nebepatinka  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Oi kaip as tave suprantu!!!
Mes su drauge buvom Fiestoj rinktis sukneles, tai kazkoks kosmaras doh.gif
O ten buvau nusiuziurejusi viena suknele, bet kai taip nemaloniai bendrauja tai ir pabijojau matuotis (nesu is lieknuju).
Pirma pamete kataloga pavartyti, kai parodziau, kurios patinka, tai pareiske kad situ dar neturi!!!
Drauge juokais parode i juoda suknele, sako : eik su sita. Abi nusijuokem, bet negarsiai, ir atsakiau: tu ka nori, kad man NE pasakytu (mes snibzdejomes) aisku cia buvo juokai. O ji mums sako su didziulia ironija, kaip kokiom kaimietem "cia siaip vestuvine".
O mes tai snibzdejomes ir tarpusavyje kalbejomes !!! doh.gif
Tai praradau nora eiti ten dar karta schmoll.gif
O del atsisakymo sukneles, tai man rodos uzstato negrazina ir tiek. Daugiau neturetu kilti problemu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elephant: 11 balandžio 2006 - 12:16
QUOTE(siamka @ 2006 04 10, 14:55)
Ka daryti jei nebenoriu suknes is Fiestos, o uzstatas jau sumoketas, ar grazina tokiu atveju uzstata? verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Uzkniso ju aptarnavimas juodai, nuejau issirinkt papuosalu prie suknutes savo, ir man neleido visu apziureti, pasake "as rodau tuos kurie mano manymu tiktu", prasiau kad parodyti visus bet ji ir vel  ta pati kartojo, "as rodau tai kas tinka", nuo tokio aptarnavimo man net suknute nebepatinka  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

tai pamėgink paprašyti, kad leistų kitą suknelę išsirinkti už tą pačią kainą, nemanau,kad atsisakytų. Nors pati buvau tokioj situacijoj, bet malonume, tai man neleido. Gal pačios ateinat jau nusiteikę nedraugiškai, tai taip ir atrodo. Mano puseserė iš ten ėmė suknę tai viskas buvo čiki, ir aptarnavime ir taip aplinka patiko. Na kaip kam.
Atsakyti