Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek depiliuojat bikinio sritį?-2dalis

QUOTE(xeditax @ 2005 08 23, 09:36)
Nu merginos net nezinau ka ir pasakyti g.gif Man tokiu bedu nera ir nezinau nuo ko tai priklauso.Kojom yra ivairus podepiliaciniai losjonai, o bikinio niekuo netepa, tik retkarciais vaikisku talku(jei labai ilgai pesioja vinavieta).Gal tai priklauso nuo odos? blink.gif

tai bent pasakyk kuo tepi po depiliacijos 4u.gif
gal padės

nes labai nenoriu atsisakyti depiliacijos vašku verysad.gif
Atsakyti
Aš kol kas naudoju skustukus, bet svajoju apie depiliaciją vašku. Pati tuo užsiimti nenoriu, todėl laukiu, kada turėsiu galimybę apsilankyti kosmetologiniame kabinete.
Dabar reikia skusti beveik kasdien, o tai vargina, nes bikinio sritį dažnai išberia, o kai atauginėja labai niežti - tikras vargas! Kojos irgi švelnios būna tik tą pačią dieną, o jei nuskutau iš ryto, tai vakare jau badosi doh.gif Su įaugusiais plaukeliais problemų neturiu, bet kaip suprantu, taip būna tik kai plauką išrauna.
O kaip vadinasi tas kremas po skutimosi? Faustas? Ar aš jau čia kažką sapnuoju? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
aš ir naudoju peiliukus, bet kartais įauga plaukeliai doh.gif tada jau vargas o seip kaip pripranti prie peiliuku tai viskas greit ir tvarkingai eina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditax @ 2005 08 23, 08:36)
Nu merginos net nezinau ka ir pasakyti g.gif Man tokiu bedu nera ir nezinau nuo ko tai priklauso.Kojom yra ivairus podepiliaciniai losjonai, o bikinio niekuo netepa, tik retkarciais vaikisku talku(jei labai ilgai pesioja vinavieta).Gal tai priklauso nuo odos? blink.gif

Tai priklauso nuo labai daug ko.

Nuo odos, nuo tai, kiek laiko depiliuoji, kokiu budu, kaip nuima ir t.t.

Kadangi turiu dideli staza depiliavimo, tai galiu pasakyti, kad iauginejimo problemos aplanke tikrai ne is karto. Kai plaukeliai susilpnejo, tai ir prasidejo. Jas bandziau spresti tokiais budais kaip: darau depiliacija vasku, kita karta skutimas ir taip pakaitomis. Siek tiek padejo. Aisku pylingas pries ir po ir daugybe kitu budu. Pagal plauko augima ir t.t. ir t.t. Dabar neseniai nusipirkau ampules dar vienas (na jau ne vienas esu bandzius:), kurias labai pazistama isgyre, tai po kokio menesio parasysiu kaip sekasi.
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 08 23, 09:46)
tai bent pasakyk kuo tepi po depiliacijos 4u.gif
gal padės

nes labai nenoriu atsisakyti depiliacijos vašku verysad.gif

As netepu niekuo, nes man neiaugineja.Kojas pries depiliacija, kartais ir po nuvalau spiritiniu tirpaliuku. blush2.gif Paprastai praskiedziu degtinyte ir nuvalau, (bet cia del dezinfekcijos)o po to tepu jonsono losjona letinanti plauku augima.Nezinau ar labai jau letina ta augima, bet oda tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir mazas patarimas tom kurios bikini skuta:jokiu budu negalima skusti pries plauka, tik paplaukiui.Jei vistiek bers pabandykite skutimui ismuiluoti su ukisku muilu.Taip taip perskaitete gerai:su ukisku muilu ir butu gerai jei po skutimo dar sekanti karta praustumetes su juo.Mano drauges vyras skutasi tik su ukisku muilu, nes negali jokiu putu(ziauriai beria), o as irgi bandziau.Patikekit man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brazile @ 2005 08 23, 10:25)
Tai priklauso nuo labai daug ko.

Nuo odos, nuo tai, kiek laiko depiliuoji, kokiu budu, kaip nuima ir t.t.

Kadangi turiu dideli staza depiliavimo, tai galiu pasakyti, kad iauginejimo problemos aplanke tikrai ne is karto. Kai plaukeliai susilpnejo, tai ir prasidejo. Jas bandziau spresti tokiais budais kaip: darau depiliacija vasku, kita karta skutimas ir taip pakaitomis. Siek tiek padejo. Aisku pylingas pries ir po ir daugybe kitu budu. Pagal plauko augima ir t.t. ir t.t. Dabar neseniai nusipirkau ampules dar vienas (na jau ne vienas esu bandzius:), kurias labai pazistama isgyre, tai po kokio menesio parasysiu kaip sekasi.

pas mane panaši situacija cool.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditax @ 2005 08 23, 10:28)
Ir mazas patarimas tom kurios bikini skuta:jokiu budu negalima skusti pries plauka, tik paplaukiui.Jei vistiek bers pabandykite skutimui ismuiluoti su ukisku muilu.Taip taip perskaitete gerai:su ukisku muilu ir butu gerai jei po skutimo dar sekanti karta  praustumetes su juo.Mano drauges vyras skutasi tik su ukisku muilu, nes negali jokiu putu(ziauriai beria), o as irgi bandziau.Patikekit man thumbup.gif

Truputį kraupiai skamba blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slyva: 23 rugpjūčio 2005 - 09:33
Tikrai nieko kraupaus.Muilas kaip muilas, muiluoja gerai, tik kvapas ne parfumuotas.Nedarykite tikios proceduros jei einate pas vyra i lova ir jis ten gali pauostyti blush2.gif Atsiprasau kad taip rasau, bet manau kad jaudina tai.Zinokit dabar yra ukisko muilo su visai padoriu kvapu, as kelnaites skalbiu tik su juo, nes esu labai alergiska milteliams.
Atsakyti
QUOTE(xeditax @ 2005 08 23, 10:28)
Mano drauges vyras skutasi tik su ukisku muilu, nes negali jokiu putu(ziauriai beria), o as irgi bandziau.Patikekit man thumbup.gif

Juokauji? Mane nuo muilo beria, oda parausta ir niežti g.gif
Po skutimosi peiliukais mane išberia raudonais spuogais cry.gif paskui dar niežti...
Laukiu, kol atsiras proga likti namie vienai ir tada išbandysiu epiliatoriu. Aš jį naudoju ūseliams ir smakrui thumbup.gif Pirmą kartą, tiesa, buvo kažkoks siaubas blink.gif bet dabar - jokių problemų. Tik reikia nepamiršt po to pora dienų pavalyti spiritu, kad neatsirastų spuogelių.
Atsakyti
man irgi įauginėti pradėjo verysad.gif kosmetologė sakė kad šiukštoka kempine masažuot reik. Kartą visą periodą tarp depiliacijų taip dariau, gal ir nieko buvo, bet ir ataugo greičiau...
Atsakyti
As kol prisiruosiau nueit i salona pasidaryt depiliacija,taisave spauste spaudziau,bet galu gale iskentejau,nu aisku,skaudu buvo,gi isivaizduokit koks jausmas kai israuna plaukelius is pacios jautriosios vieteles,nu bet poto rami buva ukokias 2.5 savaites,gal kurios ir ilgiau isbuna,bet pas manes toks plaukuotumas cry.gif o ypac kirksnys,ir ne taip kad tik biskuti,o netgi labai placiai,zodziu kosmaras doh.gif .tai taip ir vargstu,biskuti atsiauginu,ir varau pas savo kankintojos depiliatores biggrin.gif .as kartasi pagalvoju,ar yra kurios taip pat taip ziauriai vargsta kaip as?
Atsakyti
agrafe, na manau tos kurios rupinasi savimi tai ir vargsta kaip tu smile.gif bikini depiliuojuos jau pora metu, tai jau kaip ir neskauda... nera tai is proceduru kuriu metu uzmigt gali, bet ir nera kosmaras.
Atsakyti