Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek depiliuojat bikinio sritį?-2dalis

QUOTE(emiru @ 2005 08 21, 21:27)
as irig anksciau vyro naudojau , paskui sau toki pati nupirkau, o po pasitepu Johnsons losjonu :superbent jau as tai naudoju si kremuka 3men. ir tikrai pastebejau efekta  smile.gif

Kasdien kremą naudoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(emiru @ 2005 08 21, 21:27)
as irig anksciau vyro naudojau , paskui sau toki pati nupirkau, o po pasitepu Johnsons losjonu :superbent jau as tai naudoju si kremuka 3men. ir tikrai pastebejau efekta  smile.gif

Koks tai efektas? Papasakok ax.gif Ir kiek kainuoja šitas kremas?
Atsakyti
sveikutes...esu krapstuke ir pan, todel depiliacija darausi su pincetu...kencia kojos, pazastys ir bikini. budas trunka ilgai - bet man malonumas neapsakomas, juolab nepatinka kai maziukai velniukai dugsta ir akis bado. oda aisku jautriai reaguoja, per grubiai sugnybus ir zaizdeliu gali atsirasti, bet esme ne tame. esme tame, kad po sios depiliacijos susilpneje plaukeliai pradejo masiskai ir pulingai iaugineti. o baisiausia tai, kad zaizdelems sugijus, jos palieka demeles ant odos. todel vel tenka griebtis peiliuko pagalbos, po kurio is vieno svogunelio po 2-3 plaukelius auga. kazkoks marazmas. vien del sitos priezasties neinu pas kosmetologe depiliuotis vasku - juk principas toks pats. ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(Net @ 2005 08 22, 09:56)
sveikutes...esu krapstuke ir pan, todel depiliacija darausi su pincetu...kencia kojos, pazastys ir bikini. budas trunka ilgai - bet man malonumas neapsakomas, juolab nepatinka kai maziukai velniukai dugsta ir akis bado. oda aisku jautriai reaguoja, per grubiai sugnybus ir zaizdeliu gali atsirasti, bet esme ne tame. esme tame, kad po sios depiliacijos susilpneje plaukeliai pradejo masiskai ir pulingai iaugineti. o baisiausia tai, kad zaizdelems sugijus, jos palieka demeles ant odos. todel vel tenka griebtis peiliuko pagalbos, po kurio is vieno svogunelio po 2-3 plaukelius auga. kazkoks marazmas. vien del sitos priezasties neinu pas kosmetologe depiliuotis vasku - juk principas toks pats. ar klystu?

jo
man irgi ko gero teks grįžti prie peiliukų

tik va niekaip nesuprantu: kosmetologė, pas kurią ilgą laiką (5 m.) lankiausi, sakė, kad daro sau kojų depiliaciją jau 10 m.

tik va neišdrįsau paklausati, ką ji daro, kad neįaugtų plaukeliai doh.gif
Atsakyti
Plaukeliai iaugineja jei pesate ne i ta puse arba bile kaip.Sitaip pesamas plaukas keicia augimo krypti ir todel iaugineja.Matyt kosmetologe pesa teisingai ir jai tokiu problemu nekyla.Didesne iauginejimo galimybe yra depiliuojant su elektriniu, o su karstu vasku praktiskai tokiu cirku nebuna.Vaska reikia tepti paplaukiui, o pesti pries augimo krypti.Beto karstas vaskas atveria poras ir plaukas pasalinamas su svoguneliu, todel tikrai neatauga is vieno svogunelio keli plaukai.
Atsakyti
QUOTE(xeditax @ 2005 08 22, 11:23)
Plaukeliai iaugineja jei pesate ne i ta puse arba bile kaip.Sitaip pesamas plaukas keicia augimo krypti ir todel iaugineja.Matyt kosmetologe pesa teisingai ir jai tokiu problemu nekyla.Didesne iauginejimo galimybe yra depiliuojant su elektriniu, o su karstu vasku praktiskai tokiu cirku nebuna.Vaska reikia tepti paplaukiui, o pesti pries augimo krypti.Beto karstas vaskas atveria poras ir plaukas pasalinamas su svoguneliu, todel tikrai neatauga is vieno svogunelio keli plaukai.

aš depiliuoju su karštu vašku jau 3 metus ir man dabar pradėjo įauginėti

o tepu tikrai taip kaip parašei doh.gif

o dėl kelių plaukelių iš vieno svogūnėlio - čia buvo apie peiliukus komentaras cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 08 10, 11:49)
Praeitoje temoje kažkas rašė apie vašką, kurį naudoja Femina Bona, ir jį galima nusipirkti parduotuvėje kažkur Jasinksio g. (Vilniuje)
sena tema ištrinta, o to vaško labai noriu  cry.gif
gal kas parašys, kaip rasti tą parduotuvytę?
dar atsimenu kažkas rašė apie parduotuvę Savanorių g., atseit, ten irgi geras vaškas parduodamas?

Padėkit, nenoriu pirkti kokioj Sarmoj ar Maximoj verysad.gif

aš rašiau apie Femina Bona parduotuvę. Tikslaus adreso jau nebeatsimenu, bet ji yra: gal žinai, kur yra troleibusų stotelė Jasinskio gatvėje prie buvusio angaro, tai išlipus toj stotelėj eini į priekį miesto link,kol prieisi maža gatvytę į dešinę (ji yra iš karto už mažos maisto prekių parduotuvės) tada ta gatve pasukus eini į priekį ir kai gatvė pradeda suktis po dešine pamatysi parduotuvę su viršui žaliu užrašu "femina bona". jie dirba iki 17h., tai jei eini po darbo,tai gal nelabai ir pastebi,nes jų langai uždengti išorinėm žaliuzėm ir jokio darbo laiko neparašyta. nežinau ar tikaliai parašiau,bet jei kas klausk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvota: 22 rugpjūčio 2005 - 14:36
Aš nusipirkau tą vašką,bet kažkaip dar nemoku aš su juo elgtis sad.gif išsiterliojau visa ax.gif dabar stovi spintoj, vis nesirįžtu vėl pradėt ravėtis su tuo vašku,nes vėl reikia tirpdyti ir tepliotis sad.gif Bet su tuo vašku kojų tai be šansų nusidepiliuoti,nes ir vaško labai daug reikia ir man sunku lygiai užtepti: jis man kažkaip "lūžta" jei per mažai užtepu,bet kai per daug irgi "lūžta" sad.gif tai tik truputį gavosi bikini zoną padepiliuoti......bet nežinau ką daryti - atrodo nusdepiliuoju iskas tvarkoj,bet kai pradeda atauginėti,tai kažkoks košmaras: ir niešti, ir plaukai įauga..........atrodo lyg ir tesingai tepiau vašką paplaukiui,o roviau prieš plauką cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvota: 22 rugpjūčio 2005 - 14:42
QUOTE(Užsispyrusi @ 2005 08 10, 10:07)
Del Jasinskio g., tai nezinau, o kita berods Savanoriu 11-26 "Solvestela". Kadangi ruosiausi apsilankyt, tai uzsirasiau mirksiukas.gif . Tik dar nebuvau... ax.gif

Nu va, pagaliau nusipirkau as to vasko is Solvestelos, reiks bandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 08 22, 06:18)
Kasdien kremą naudoji?  g.gif

Nu siaip anksciau reikejo kojas skusti kas diena, nes jau kita diena tokia kaip barzda buvo cry.gif dabar kas 2 ar 3 diena skutu ir naudoju po kiekvieno skutimo, o bikini ne tai beria, nes anksciau is viso pravalas buvo blink.gif O kainuoja jis 10lt. atrodo.Efektas kaip jau ir rasiau, reciau reikia skustis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2005 08 22, 15:40)
Aš nusipirkau tą vašką,bet kažkaip dar nemoku aš su juo elgtis sad.gif išsiterliojau visa ax.gif dabar stovi spintoj, vis nesirįžtu vėl pradėt ravėtis su tuo vašku,nes vėl reikia tirpdyti ir tepliotis sad.gif Bet su tuo vašku kojų tai be šansų nusidepiliuoti,nes ir vaško labai daug reikia ir man sunku lygiai užtepti: jis man kažkaip "lūžta" jei per mažai užtepu,bet kai per daug irgi "lūžta" sad.gif tai tik truputį gavosi bikini zoną padepiliuoti......bet nežinau ką daryti - atrodo nusdepiliuoju iskas tvarkoj,bet kai pradeda atauginėti,tai kažkoks košmaras: ir niešti, ir plaukai įauga..........atrodo lyg ir tesingai tepiau vašką paplaukiui,o roviau prieš plauką cry.gif

man taip patinka depiliuotis 4u.gif
bet va k1 daryti su 5augusiais plaukeliais g.gif cry.gif doh.gif
Atsakyti
Nu merginos net nezinau ka ir pasakyti g.gif Man tokiu bedu nera ir nezinau nuo ko tai priklauso.Kojom yra ivairus podepiliaciniai losjonai, o bikinio niekuo netepa, tik retkarciais vaikisku talku(jei labai ilgai pesioja vinavieta).Gal tai priklauso nuo odos? blink.gif
Atsakyti