Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek depiliuojat bikinio sritį?-2dalis

QUOTE(Shalimar @ 2005 08 28, 18:35)
Mergaites, depiliuokites namie ax.gif As vat jau trecia diena kaip pesiojuosi wacko.gif bet plauku beveik nebeliko, neabejoju, kad ateity per kart visa procedura atliksiu thumbup.gif O ir vaskas super cool.gif

iš kur koks vaškas? unsure.gif ryškiai pražiopsojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 08 28, 19:52)
iš kur koks vaškas?  unsure.gif ryškiai pražiopsojau  blush2.gif

kartą nupešus vėliau tik lengviau smile.gif
kokį 4 kartą visdai nebeskauda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 08 28, 18:54)

žinau žinau, man įdomu, koks vaškas geras namudiniam pešimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaska pirkau Savanoriu pr.11, "Solvistela", ten vaskas ir siaip kosmetika, kuria naudoja grozio salonai.Vasku pasirinkimas didelis, bet as norejau tokio, kuriam nereikia jokiu papildomu juosteliu, ir nusipirkau ax.gif Ten kilogramas to vasko, tokiom kaip ir tabletem sufasuoto, kainuoja apie 30 litu. ax.gif
Tik vat problema didziausia - o kaip nusidepiliuoti vietas, kuriu pati nematai?Va cia tai sudetinga blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 08 28, 18:54)

Na man jau velniai zino kelintas kartas kai kojytes namie pesioju... ale vistiek skauda. Nors zinoma nebe taip ziauriai kaip pirmieji kartai budavo..
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 08 28, 19:04)

Tik vat problema didziausia - o kaip nusidepiliuoti vietas, kuriu pati nematai?Va cia tai sudetinga blink.gif

prieš veidrodį žergtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 08 28, 19:21)
prieš veidrodį žergtis  biggrin.gif

Bandziau, labai nepatogu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 08 28, 19:25)
Bandziau, labai nepatogu doh.gif

matyt todėl kai kur lubos veidrodinės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 08 28, 19:27)
matyt todėl kai kur lubos veidrodinės  biggrin.gif

biggrin.gif gal, nes su viena ranka veidrodi laikyti, su kita vaska tepti, eina sau, sudetingas tas gyvenimas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 28 rugpjūčio 2005 - 19:30
Nu nezinau...man asmeniskai kojas kai depiliuoja galvoju, kad mirsiu, labai skauda blink.gif o bikini is vis neskauda thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, gal žinot kur kaune galima nusipirkti vaško kur salonuose naudoja?
Atsakyti
QUOTE(ziemuze @ 2005 08 28, 21:33)
Nu nezinau...man asmeniskai kojas kai depiliuoja galvoju, kad mirsiu, labai skauda blink.gif o bikini is vis neskauda thumbup.gif

Hmm o man kaip tik atvirksciai.. Kojas dar puse velnio, bet kaitik arteju prie kirksniuku.. brrrr blink.gif fear.gif wacko.gif
Va todel visada ir naudojau kojoms elektrini, o kirksniukams depiliacini krema..
Atsakyti