Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek depiliuojat bikinio sritį?-2dalis

QUOTE(spurgele @ 2005 08 28, 22:47)
sveikos, gal žinot kur kaune galima nusipirkti vaško kur salonuose naudoja?

Kaune J.Gruodzio gatveje yra Feminos bonos grozio saloniukas ir jame yra parduotuvyte, ten galima nusipirkti iv. priemoniu.Ji matosi is Vilniaus g., cia pries buvusias sporto prekes.
Atsakyti
Sveikutės,su pirmadieniu smile.gif
O man tundrai dar vienas klausimėlis iškilo dėl to vaško. Juk kad su juo nusidepiliuoti tai tuos plaukelius visur reikia gerokai paauginti blush2.gif Na o kaip į tai jūsų vyrai reaguoja? blush2.gif Aš kai pagalvoju kokia aš plaukuota būsiu tai visas noras depiliuotis vašku praeina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmauskiene @ 2005 08 29, 10:32)
Sveikutės,su pirmadieniu  smile.gif
O man tundrai dar vienas klausimėlis iškilo dėl to vaško. Juk kad su juo nusidepiliuoti tai tuos plaukelius visur reikia gerokai paauginti blush2.gif  Na o kaip į tai jūsų vyrai reaguoja? blush2.gif Aš kai pagalvoju kokia aš plaukuota būsiu tai visas noras depiliuotis vašku praeina  blush2.gif

Kol manasis juroj, tai dabar as galiu augintis tas seveliuras blush2.gif ,bet vat tas pats klausimas man iskils kai jis grys is juros,visgi kai pati matau savo grozybes ta ipuse dar velnio,bet kai matys manasis ,tai blush2.gif
Atsakyti
Tai va ir mane tas pats klausimas neramina unsure.gif Kažkaip kai maniškis visada šalia tai neįsivaizduoju kaip čia tas kasa auginti,net nepatogu blush-anim-cl.gif Nepasakysi,brangusis į mane kurį laiką nežiūrėk ir nesiliesk,aš ruošiuosi depiliacijai blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
QUOTE(vilmauskiene @ 2005 08 29, 09:52)
Tai va ir mane tas pats klausimas neramina unsure.gif Kažkaip kai maniškis visada šalia tai neįsivaizduoju kaip čia tas kasa auginti,net nepatogu blush-anim-cl.gif Nepasakysi,brangusis į mane kurį laiką nežiūrėk ir nesiliesk,aš ruošiuosi depiliacijai blink.gif  biggrin.gif

kažkkios nesąmonės

svarbiausia - kuo mažiau galvoti ir savimi rūpintis
juk manikiūras irgi ne visada būna idealus, plaukai sutvarkyti ir t.t.
prie visko galima prisikabinti

kai pas mane matosi plaukeliai, tada aš dažniau einu į dušą, naudoju kvapnų kūno kremą, ir t.t.
žodžiu stengiuosi visada jaustis pasitempusi
ir tada plaukeliai netrukdys mirksiukas.gif
Atsakyti
Bajm, gal ir nesamonės,bet vistiek kvaršina galvą rolleyes.gif Ko gero reikia kuo mažiau galvoti,o tiesiog stengtis gerai jaustis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmauskiene @ 2005 08 29, 10:10)
Bajm, gal ir nesamonės,bet vistiek kvaršina galvą rolleyes.gif Ko gero reikia kuo mažiau galvoti,o tiesiog stengtis gerai jaustis wink.gif

drinks_cheers.gif
o svarbiausia - nedejuoti ir nesiguosti vyrui apie savo negrožybes
pvz. aš visą laiką dejavau, kad didelis užpakalis
tai draugas dabar nuolatos "tikrina" jo minkštumą

neveltui sakoma: esi tuo, kuom jautiesi
taigi, jauskis gražuole mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(plaktagrietinele @ 2005 08 26, 15:48)
Sveikos merginos,
skaiciau jusu foruma - tiesa ne visa, bet kazkaip nemaciau kad kuri nors is jusu rasytu, kad depiliuoja bikinio sriti -  pincetu. Na ne depiliuoja, bet viska ispesioja. As tai taip vargstu, bet uztai neskausminga ir ilgai neatauga (na gal pirma karta kiek paskauda, o po to kaip antakiai - vienas, du ir - grazu).

as irgi buvau parasius, kad darbuojuos pincetu ir paiskundziau iauginejimu plaukeliu. tau nieko? as ir bikini, ir kojas, ir pazastis kartais nukenksminu, bet pulingas iauginejimas mane vercia to vengti, nes demeles tikrai grozio neprideda...
Atsakyti
QUOTE(vilmauskiene @ 2005 08 29, 11:10)

As galvoju,gal reiktu kaip nors subtiliai paklausti savo brangiausiuju,kaip jiems,ar akiu nebado musu plaukuotumai blush2.gif mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agrafe @ 2005 08 29, 11:19)
As galvoju,gal reiktu kaip nors subtiliai paklausti savo brangiausiuju,kaip jiems,ar akiu nebado musu plaukuotumai blush2.gif  mirksiukas.gif  ax.gif

geriau neklausk, nes tada garantuotai badys akis
jau rašiau: visą laiką dejuodavau dėl didelio užpakalio
bet niekada neverkšlendavau, kad turiu mažą krūtinę

rezultatas:
tai draugas visą laiką erzina dėl užpakalio
o krūtinę labai giria: sako kad daili cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 29 rugpjūčio 2005 - 10:27
Prisimenu kai vienakart maniskis paklause,kas man ant kirksniu kazkokie spuogeliai,tai sakau- cia nuo trynimosi i tave blush2.gif
Atsakyti
as tai kai pradejau ataugineti plaukelius, kad su vasku butu galima depiliuoti, tai jam paemiau ir pasakiau, kad esu kaip meskiukas, nes vaskas trumpu plaukeliu neuzgriebia blush2.gif tai jis tik juoktis pradejo ir pasake, kad jam tai netrukdo, nes jis ne i mano plaukus ziuri ir tai grozio jam negadina tongue.gif be to kaip jis man aiskino, kad vyrai dazniausiai i tokius dalykus atkreipia demesi kai tik susipazysta, pradeda artimiau bendrauti, o veliau, kai partneris visomis prasmemis tampa pastovus, tai tokie dalykai tikrai jiems pradeda neberupeti.Sako, tik vat jus kvaisos, pries mumis visko gedinates ax.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti