Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek depiliuojat bikinio sritį?-2dalis

QUOTE(spalvota @ 2005 10 20, 11:56)
Tu čia turi omenyje,kur įdedama vaško kasetė ir kai vaškas suskystėja - tada tepamas vaškas ant kūno?

Taip, salonuose pas kosmetologes toks buna smile.gif Man jau nusibodo su tais puodais ir vandenim zaisti doh.gif
Atsakyti
toks aparatas kainuoja apie 120 lt, o viena kasete 7-10 lt.Maciau pirkti senamiestyje, salia soliariumu studijos, priesais sporto prekiu parduotuve yra tokia parduotuve kur prekiaujama prekemis salonams kirpykloms, ir buitine technika.Ten yra dvieju rusiu.
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 10 19, 07:20)

tiersiog tas vaškas už 30 Lt 1 kg - jis vienintelis naudojamas be juostelių
ar jo parduodama mažiau - nežinau

o kokios spalvos tas vaškas? įdomu ar aš tą patį mačiau nes būtent tokio ir ieškau kur be juostelių plėšiasi.
Atsakyti
QUOTE(spurgele @ 2005 10 20, 20:35)
o kokios spalvos tas vaškas? įdomu ar aš tą patį mačiau nes būtent tokio ir ieškau kur be juostelių plėšiasi.

Pas mane tai vaskas gelsvos spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 10 20, 20:37)
Pas mane tai vaskas gelsvos spalvos.

ir supakuotas į baltą nepermatomą maišą
Atsakyti
QUOTE(xeditax @ 2005 10 20, 18:30)
toks aparatas kainuoja apie 120 lt, o viena kasete 7-10 lt.Maciau pirkti senamiestyje, salia soliariumu studijos, priesais sporto prekiu parduotuve yra tokia parduotuve kur prekiaujama prekemis salonams kirpykloms, ir buitine technika.Ten yra dvieju rusiu.

Vilniuj Kamvilos firminėj parduotuvėj aš mačiau už 186 Lt. (atrodo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvota: 21 spalio 2005 - 08:50
QUOTE(xeditax @ 2005 10 20, 18:30)

Šiandien kaip tik ten žadu eiti,tai jei bus pažiūrėsiu ir patikslinsiu kainą. Bet šitas vaškas užteptas ant kūno, nuplėšiamas su juostele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvota: 21 spalio 2005 - 08:50
Labutis, gal zinot kur gero vasko nusipirkti klaipedoje?
Atsakyti
Siaubas, nu ir siaubeku prisiskaiciau, Vajazau.......ko nepadarai del tu vyru..... blink.gif
Atsakyti
O as darau visai ne del vyro, o del saves.Man daug maloniau kai ten nera plaukeliu, pati jauciuos daug tvarkingesne ir svaresne blush-anim-cl.gif
Atsakyti
As dabar kaupiuosi eiti i Kamvila pasidaryt depiliacija vasku tongue.gif Bet jau vien pagalvojus skauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 11 07, 11:30)
As dabar kaupiuosi eiti i Kamvila pasidaryt depiliacija vasku tongue.gif Bet jau vien pagalvojus skauda biggrin.gif

Aš irgi buvau nusprendusi nuolat darytis depiliaciją salone,bet man kažkaip netinka cry.gif kelias dienas būna viskas ok, gražu,bet paskui kai plaukas pradeda augti: visą bikinį zoną išberia spuogeliais, niežti, įauga plaukai - vienu žodžiu, jei atauginėtų normaliai,tai gal dar tą skausmą ir sutikčiau atkentėt,bet kai taip iškentėjus tik kelias dienas gražu būna,tai nusprendžiau,kad neverta.........O paskui dar problema,kol sulaukiu,kad visi plaukeliai maždaug vienodo ilgio ataugtų,kad būtų galima depiliuoti........
Atsakyti