Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek depiliuojat bikinio sritį?-2dalis

QUOTE(spalvota @ 2005 11 07, 16:55)
Aš irgi buvau nusprendusi nuolat darytis depiliaciją salone,bet man kažkaip netinka cry.gif kelias dienas būna viskas ok, gražu,bet paskui kai plaukas pradeda augti: visą bikinį zoną išberia spuogeliais, niežti, įauga plaukai - vienu žodžiu, jei atauginėtų normaliai,tai gal dar tą skausmą ir sutikčiau atkentėt,bet kai taip iškentėjus tik kelias dienas gražu būna,tai nusprendžiau,kad neverta.........O paskui dar problema,kol sulaukiu,kad visi plaukeliai maždaug vienodo ilgio ataugtų,kad būtų galima depiliuoti........

po pirmo karto visada beria

oda turi priprasti

aš jau senokai neturiu jokių spuogelių
o atauginėti pradeda po 2 savaičių
Atsakyti
aš ir gundaus, bet dar ne visai... blush2.gif
Atsakyti
Negaliu apsispresti koki krema,putas pirkti bikinio depiliacijai,patarkit ka jus nauduojat? 4u.gif
Vasko juosteles nelabai noriu,nes bijau skausmo sad.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
kankinamės su vašku karsta.gif karsta.gif karsta.gif

o jeigu eksta atvejis - tai su peiliukais swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
nepatikesit as tai skutuosiu ir naudoju plauku balzama kad lengviau skustusi ne putas super net paraudimo nebuna paskui kai nuskutu naudoju imtymios higienos priemones visa tai uztrunka bet nors neskauda neberia ir spuogeliu nebuna.
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 11 07, 18:59)
po pirmo karto visada beria

oda turi priprasti

aš jau senokai neturiu jokių spuogelių
o atauginėti pradeda po 2 savaičių

Aš depiliavausi ne vieną ir ne 2 kartus,bet bėrimas toks pats ,kaip ir pirmą kartą,todėl nusprendžiau depiliuotis su kremu. Ne pats geriausias variantas,bet jau nors neberia. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2006 01 19, 09:29)
Aš depiliavausi ne vieną ir ne 2 kartus,bet bėrimas toks pats ,kaip ir pirmą kartą,todėl nusprendžiau depiliuotis su kremu. Ne pats geriausias variantas,bet jau nors neberia. tongue.gif

jo, bet kreme yra naišku kokios chemijos ir gali dar labiau pakenkti
tada jau geriau peiliukai

taip kosmetologė komentuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2006 01 19, 09:29)

jei negaila babkių siūlyčiau nueiti į kosmetikos kabinetą kelis kartui bikinio depiliacijai - kosmetologė pasakys, kokia tavo oda ir kaip prižiūrėti po depiliacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupiniukas @ 2006 01 18, 16:50)
nepatikesit as tai skutuosiu ir naudoju plauku balzama kad lengviau skustusi ne putas super net paraudimo nebuna paskui kai nuskutu naudoju imtymios higienos priemones visa tai uztrunka bet nors neskauda neberia ir spuogeliu nebuna.

O kokias priemones naudoji po skutimosi? nes aš kartais extra atveju irgi nusiskuti,bet paskui mane labai išberia,tai galvoju gal pabandyti kažką spec.po skutimosi panaudoti,bet nežinau ką? paprasto losjono ar kremo manau nepakanka...
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2006 01 19, 14:02)
O kokias priemones naudoji po skutimosi? nes aš kartais extra atveju irgi nusiskuti,bet paskui mane labai išberia,tai galvoju gal pabandyti kažką spec.po skutimosi panaudoti,bet nežinau ką? paprasto losjono ar kremo manau nepakanka...

As naudoju Faberlik losijona po skutimusi smile.gif Teplioju juo ir kojytes, ir bikini, ir pazastytes smile.gif Arba man ir siaip neberia, arba nebebria nuo Faberliko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 01 19, 14:35)
As naudoju Faberlik losijona po skutimusi smile.gif Teplioju juo ir kojytes, ir bikini, ir pazastytes smile.gif Arba man ir siaip neberia, arba nebebria nuo Faberliko  bigsmile.gif

As tai pat ji naudoju, labai geras thumbup.gif
Atsakyti