Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek depiliuojat bikinio sritį?-2dalis

Salonas geras. Ypač manikiūras, bet ir kainos keičiasi doh.gif . Po kiekvieno apsilankimo vis brangiau ir brangiau... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(migliux @ 2006 02 22, 11:40)
Kiek tas nebrangiai? Aš Kamviloje depiliuojuos, apie 30 Lt. kainuoja

Jau pabrango - 35 lt.
Atsakyti
Pažiūrėk internete, yra keli salonai. Reikia eiti atsiauginus visai nemažai (gal 1 cm). Tik kaina girdėjau jau pasikeitė, nžn, seniai buvau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migliux: 22 vasario 2006 - 13:39
Kamviloj, berods, iki 45lt "pakilo" kaina unsure.gif

Beje, cia perskaiciau milijona patarimu, ka daryti, kad plaukai neiaugtu, o ka daryti, kai jie jau iauge? Ju niekaip neina is ten iskarpsyti (tiek perkeltine, tiek tiesiogine prasme), turiu kelis tokius sedevrus (ir jau ilga laika) g.gif, o jie net nemano eiti mazyn (bet bent jau nepuliuoja) HELP, gal zinot kaip jais atsikratyti? verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukutis @ 2006 02 22, 19:50)
Kamviloj, berods, iki 45lt "pakilo" kaina unsure.gif

Beje, cia perskaiciau milijona patarimu, ka daryti, kad plaukai neiaugtu, o ka daryti, kai jie jau iauge? Ju niekaip neina is ten iskarpsyti (tiek perkeltine, tiek tiesiogine prasme), turiu kelis tokius sedevrus (ir jau ilga laika) g.gif, o jie  net nemano eiti mazyn (bet bent jau nepuliuoja) HELP, gal zinot kaip jais atsikratyti?  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Man buna, kad iauga koks plaukelis, tai dazniausiai toks kaip guzelis pasidaro, tai as ji vis kaip spuoga paspaudziu, tai per kelias dienas ir iskrapstau taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2006 02 22, 19:59)
Man buna, kad iauga koks plaukelis, tai dazniausiai toks kaip guzelis pasidaro, tai as ji vis kaip spuoga paspaudziu, tai per kelias dienas ir iskrapstau taip  biggrin.gif

Aš su adata plona dar pakrapštau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2006 02 22, 19:59)
Man buna, kad iauga koks plaukelis, tai dazniausiai toks kaip guzelis pasidaro, tai as ji vis kaip spuoga paspaudziu, tai per kelias dienas ir iskrapstau taip  biggrin.gif

QUOTE(migliux @ 2006 02 22, 20:05)
Aš su adata plona dar pakrapštau  blink.gif

Jo, aš irgi taip darau, nors negalima, bet kito būdo nežinau. Tik stengiuosi laikytis "spuogų spaudimo principo" - jei lengvai išsispaudžia, tai valio, o jei ne - reiškias dar reikia palikti sirpti biggrin.gif O jei spausit neišspaudžiamus, tai galiausiai baigsis randais. Dar su adata irgi galima paoperuoti, bet su dezinfekcinėm priemonėm ir duoti laiko užgyti, t.y. nekrapštyti šašo!
Fe, kaip bjauru! doh.gif

Atsakyti
QUOTE(nekalta @ 2006 02 22, 12:05)
aa nu tai cia visai papigiai  bigsmile.gif  as moku po 50lt uz nieka, kai vistiek palieka tu plaukeliu, sakau kazkokia atgrubnage pasitaike, jau tep bijodavo pakelt trusika  ax.gif

as noreciau eit susitvarkyt pas kosmetologe, nes jau paciai atsibodo tvarkytis smile.gif o tai kaip jei lieki tarkim su stringais, tai vadinasi tik pacius krastelius sutvarko ar as kazka ne taip supratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2006 02 22, 22:00)
as noreciau eit susitvarkyt pas kosmetologe, nes jau paciai atsibodo tvarkytis smile.gif  o tai kaip jei lieki tarkim su stringais, tai vadinasi tik pacius krastelius sutvarko ar as kazka ne taip supratau blush2.gif

Nežinau kaip kitur, bet Kamviloje depiliuoja tiek, kiek pati paprašysi, todėl stringus gali išvis nusimaut blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migliux: 23 vasario 2006 - 09:27
QUOTE(^^liutuke @ 2006 02 22, 23:00)
as noreciau eit susitvarkyt pas kosmetologe, nes jau paciai atsibodo tvarkytis smile.gif  o tai kaip jei lieki tarkim su stringais, tai vadinasi tik pacius krastelius sutvarko ar as kazka ne taip supratau blush2.gif

nu as jai sakiau, kad noriu plikai, tai vis tiek ir ant lupu palikdavo ir ten gale blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nekalta @ 2006 02 23, 09:35)
nu as jai sakiau, kad noriu plikai, tai vis tiek ir ant lupu palikdavo ir ten gale  blush2.gif

aiskutis, vadinasi reikia dar kosmetologes be kompleksu paieskot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2006 02 22, 20:59)

Na dekui, pabandysiu si metoda, tik, deja, jis labai jau ilgas and why life is so complicated blink.gif

Beje, o ilga laika depiliuojant visokiais kremukais, ar po to nepradeda iaugineti? Manau, pereisiu prie kremuku, nes po ilgo depiliavimosi vasku situacija su plauku iauginejimu darosi nebekontroliuojama help.gif

O depiliuojant pas kosmetologe, galima ir su stringais ir be ju buti, jei lieki su stringais, vistiek vikri kosmetologes ranka viska pasiekia ir gali pasalinti viska ir is visur, cia jau pagal kliento nora biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2006 02 23, 09:24)
Nežinau kaip kitur, bet Kamviloje depiliuoja tiek, kiek pati paprašysi, todėl stringus gali išvis nusimaut  blush2.gif

blink.gif blink.gif wacko.gif fear.gif
Atsakyti