Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek depiliuojat bikinio sritį?-2dalis

QUOTE(bonza @ 2006 02 23, 13:25)

kas čia baisaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 02 23, 13:25)

Nieko naujo ji nepamatys tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2006 02 23, 14:17)
Nieko naujo ji nepamatys  tongue.gif

Bet pirma karta tikrai nedrasu blush2.gif Anksciau laukiau progos, kada galesiu sau leisti (finansiskai) nueiti pas kosmetologe depiliacija. Dabar turiu galimybe, bet uztai visa drasa isgaravo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2006 02 23, 14:33)
Bet pirma karta tikrai nedrasu  blush2.gif Anksciau laukiau progos, kada galesiu sau leisti (finansiskai) nueiti pas kosmetologe depiliacija. Dabar turiu galimybe, bet uztai visa drasa isgaravo  blush2.gif  biggrin.gif

kad man tik tokios problemos būtų rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2006 02 23, 14:33)
Bet pirma karta tikrai nedrasu  blush2.gif Anksciau laukiau progos, kada galesiu sau leisti (finansiskai) nueiti pas kosmetologe depiliacija. Dabar turiu galimybe, bet uztai visa drasa isgaravo  blush2.gif  biggrin.gif

Man pirmą kartą irgi buvo baisu ir gėda blush2.gif
bet labai maloni kosmetologė buvo ir paskui labai graži jaučiausi
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2005 08 05, 10:53)
Sveikos, as irgi pries tris savaites isbadziau karsta depiliacija vasku. Skausmas buvo pragariskas, ypac prie klitorio(galvojau eisiu lauk) bet poto skausmo viskas gerai. Ir oda normaliai reagvo, nors as kaip pirmam kartui biski drastiskai pavariau - braziliska, nu tik su juostele. Dabar jau vel laikas pribrendo eisiu, As kaip kad is Jonavos tai radau taska superini: bikini tik 10Lt ir labai preciziskai daro, tik kad sukuosenu nedaro, nu bet man ir nereikia.
O kieciausias prikolas, kad ten uzsidaro tokia uzuolaidele alia zaliuzes prie kedes.Na ir mes ten su kosmetologe darbuojames. O kazkokia boba nei pasibeldus, nei ka, tiesiu taikymu prie musu, uzuolaidas atitrauke, ta kita kosmetologe bande ja sulaikyt, nu, bet pamate mane tokioj busenoj, as jau  po soko nuo depiliacijos i ja akis isproginus ziuriu, ji irgi i mano poza... Bet kosmetologe mano ja issivede ir biski nustremekino, nors ir ji jau susinepatoginus buvo...
Tai va tokia patirtis. Man islaike 2 savaites ir pradejo augt.

turbut pas Snieguole buvai. Liuks moterishke. as pas ja ilga laika depiliuodavausi. bet dabar Vilniuj gyvenu, ir cia deja uz gera kaina - geros kokybes negausi. bandziau kelis skirtingus salonus - pirma labai brangu, nes kas dvi - tris savaites butinai reikia, o antra tai kazkaip cia Vilniuj skaudziai dare, bent jau kur as buvau.
gal kas zinot gera kosmetologe shiuo klausimu? Vilniuje. Labai aciu.beja, lona, paprashyk kad uzsirakintu, bent kai as eidavau, tai visada uzsirakindavo.
Atsakyti
Girdėjau reklamą apie depiliaciją šviesos impulsu baltijos Amerikos klinikoje. Gal kas bandėt ar girdėjot kopkių atsiliepimų?
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2006 03 21, 17:36)
Girdėjau reklamą apie depiliaciją šviesos impulsu baltijos Amerikos klinikoje. Gal kas bandėt ar girdėjot kopkių atsiliepimų?

taigi čia su lazeriu. brangu, ir vis tiek atauga irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 22, 15:10)
taigi čia su lazeriu. brangu, ir vis tiek atauga  irnesakyk.gif

Kas esat gyvai tai išbandę? Aš girdėjau,kad atauga,bet vistiek kažkodėl gundausi:0 Girdėjau,kad vienom atauga kitom ne - labai skirtingai g.gif g.gif Ar verta rizikuoti?
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2006 03 23, 09:18)
Kas esat gyvai tai išbandę? Aš girdėjau,kad atauga,bet vistiek kažkodėl gundausi:0 Girdėjau,kad vienom atauga kitom ne - labai skirtingai g.gif  g.gif Ar verta rizikuoti?

neverta, stebuklų nebūna wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 23 kovo 2006 - 09:27
QUOTE(Bajm @ 2006 03 23, 11:26)
neverta, stebuklų nebūna wink.gif

O kodėl taip manai? Esi bandžiusi? Ar pažįsti kas yra ištvėręs tai ant savo kailio rolleyes.gif
Papildyta:
Lazeris man paskutinė priemonė,kurios dar nesu išbandžiusi,todėl taip ir klausinėju tongue.gif Nes skutimas peiliuku, kremu, depiliacija vašku,epiliatoriumi - visa tai išbandyta,bet man netinka,nes jai dapiliuoju vašku ar epiliatoriumi man labai pradeda įauginėti plaukeliai,kai skuti - labai beria, vaškas- daug terlionės ir jau kitą dieną pradeda atauginėti doh.gif verysad.gif Tai net nebežinau ko griebtis schmoll.gif g.gif
Atsakyti
mano nuomone, plaukų augimas priklauso nuo hormonų

visiems žmonėms auga plaukai

abejoju, kad lazeris visiškai panaikins plaukuotumą

tai gal geriau vaikščiok reguliariai pas kosmetologę, vis dėlto profesionali ranka kai ką reiškia

anksčiau ėjau pas kosmetologę gydyti veido problemas

tai ji irgi teikia depiliacijos paslaugas

pati sau depiliuoja apie 10 metų ir niekas neįauginėja
Atsakyti